Eşim

Bunlar pazarda satıyorlar. Tabi biraz koyuyolar arada pay gibi değil
sormamin sebebi su mesela esimin tarafininda buyuk bir bagi var ben her yaz gider toplamalarina yardim ederim elimden geldigince cunku o bahceden benim bir kislik meyvem ve kurtulmus kisliklarim gelir
eger sizede boyle bir durum varsa gitmelisiniz demek istedim

sormamin sebebi su mesela esimin tarafininda buyuk bir bagi var ben her yaz gider toplamalarina yardim ederim elimden geldigince cunku o bahceden benim bir kislik meyvem ve kurtulmus kisliklarim gelir
eger sizede boyle bir durum varsa gitmelisiniz demek istedim
Abisinin eşi aynı şehirde olduğu halde gitmez çocuktu filan bahaneleri var her zaman. Abisi de öyle dolanır pek iş yapmaz zaten. Eşim sabahın köründe kalkarköyde iş var diye beni de sürüklemeye çalışır.

Abisinin eşi aynı şehirde olduğu halde gitmez çocuktu filan bahaneleri var her zaman. Abisi de öyle dolanır pek iş yapmaz zaten. Eşim sabahın köründe kalkarköyde iş var diye beni de sürüklemeye çalışır.
her insan bir değil
mesela gorumcem boyle isleri sevmez esimde sevmez ama ben yaparim onlar niye yapmiyor demem
kayinbabamla beraber toplariz evde en az 6 kisi olur kimse dokunmaz mesela ailecek obsesif takintilari var cunku
hem nemalanip hemde dokunmamak bana gore degil cunku ben aynisini yapamam
eger sizede azda olsa faydalari dokunuyorsa sizde sofraniza gelen ekmege emek vermekten gocunmayin bence

her insan bir değil
mesela gorumcem boyle isleri sevmez esimde sevmez ama ben yaparim onlar niye yapmiyor demem
kayinbabamla beraber toplariz evde en az 6 kisi olur kimse dokunmaz mesela ailecek obsesif takintilari var cunku
hem nemalanip hemde dokunmamak bana gore degil cunku ben aynisini yapamam
eger sizede azda olsa faydalari dokunuyorsa sizde sofraniza gelen ekmege emek vermekten gocunmayin bence
Eltim aynı şehirde ev hanımı evde bekler yardım filan hep onlara yaparlar durumları yok derler. Ama evlerinde yok yok. Biz ikimiz de çalışıyoruz diye bizim bişeye ihtiyacımız olmadığını düşünirler hatta onların ihtiyacı olduğunda bizden isterler eşim de ikiletmez haftasonu geldiğimizde de öyle evde iş filan beklerler eşim zaten yapıyor onların tarla işine koşar. Biz haftasonu gezemeyiz ki eşimle geldiğimizde eşim hep köyde iş yapar zaten. Ben de sevmiyorum hiçbişey koymasınlar bizi de rahatbıraksınlar başka bişey istemiyorum ama işte eşim böyle düşünmüyor.

Ne desek boş. Başta zaten eşim aslında iyi biri diye yazmışsınız.
İyi bir adam karısını mutsuz etmez.
Karısını zorlamaz.
Karısını ailesine karşı korur.
Nesi iyi ben onu da anlayamadım.

Kızlar eşim aslında iyi biri. Ama ailesinin dolduruşuna geliyor. Bana karşı normalde düşünceli davranırken ailesi o niye gelmiyor filan deyince bana baskı yapmaya başladı. Ailesi ne dese haklı. Saçma sapan şeylerini bile savunur. Benim dediklerimi o kadar önemsemez. Ailesi köyde yaşıyor ve sabahın köründen akşama kadar tarla işi filan yaparlar biz de geldiğimizde eşim de onlarla aynı şekilde çalışır. O sırada sanırım dolduruyorlar. İyice uzaklaştık. Ailesi eski kafalı biz seni köye aldık diyorlar ve sürekli köyde olmamı orda iş yapmamı istiyorlar. Ben çalışıyorum. Haftasonu geldiğimizde eşim gidiyor ama ben pek istemiyorum. Köydeki ev aşırı pis. Annesi hep tarlada filan evle hiç ilgilenmiyor. Benden bekliyorlar. Sizce ne yapmalıyım
Sizi çok iyi anlıyorum benim eşimin ailesinin hem köyde hem bızımle ilçede aynı evi var.Haftasonları köye gidiyorlar,babası sürekli köyde tarla işleri vs yok fakat kayınvalıdem çalışıyor evler pis bende gitmek istemiyorum.Bu arada çalışmazkende aynıydı iş yapmayı sevmez.Bende çalıştığım için sürekli köye gitmek istemem evimde vakit geçirmeyi severim iki haftada bir üç haftada bir gidiyoruz

Sizi çok iyi anlıyorum benim eşimin ailesinin hem köyde hem bızımle ilçede aynı evi var.Haftasonları köye gidiyorlar,babası sürekli köyde tarla işleri vs yok fakat kayınvalıdem çalışıyor evler pis bende gitmek istemiyorum.Bu arada çalışmazkende aynıydı iş yapmayı sevmez.Bende çalıştığım için sürekli köye gitmek istemem evimde vakit geçirmeyi severim iki haftada bir üç haftada bir gidiyoruz
Eşiniz sizi zorluyor mu? Kendi ailenize ne sıklıkla gidiyorsunuz

Her hafta bahane bul hasta ol birini davet et ama gitme .
Alışır da vakit geçer sen senden geçersin o olur.

Back
X