Eşim

Ben hep derim ki evleneceğiniz insanın ailesine dikkat edin bu çok önemli Çünkü bal gibi ailesi ile de evleniyorsun aslında. Ben öyle yaptım, ailesi çok iyi insanlar. Ama evlendikten sonra şunu da eklemek gerektiğini öğrendim. Sadece ailesine değil arkadaşlarına da dikkat et çünkü onlarla da evleniyorsun meğer. Bizde de var. Bizim büyük kavgalarımızın yüzde 90 i arkadaşları yüzünden çıkmıştır Konunu meşgul etmemek için anlatmayacağım ama ben henüz bir çözüm bulamadım, umarım sen bulursun. Seninki iyi bari sevmiyormuş, benimki seviyor bir de arkadaşlarını.

Zamanında bizde çok kavga ettik arkadaşları yüzünden...Benim erkek arkadaşlarıyla değilde onların eşleriyle iletişimsizliğim oldu anlaşamadım...ben görüşmüyorum onu özgür bıraktım sen istediğin gibi görüş dedim.O da 40 yılda bir görüşür araşırlar ara ara o kadar..Sevmeye mecbur kalma kısmını hiç sevmiyorum saygı duyuyorum tabi ki eski arkadaşları ama evlilik çok farklı bişey işte..Eşimizin anlaştığıyla biz anlaşamıyoruz herzaman yapıcak bişey yok...

Bu sevmediğiniz arkadaşla ilgili zamanında muhtemelen adamın başının etini yediğiniz için şimdi de ben demiştim tavrıyla kendine de surat astığınızı düşünüyordur. Kaldı ki sevmediğiniz biri için surat asıp enerjinizi düşürmek zaten epey saçma. Eşiniz haklı yani eften püften şeylere surat asmayıverin.

zaten ikinizin de sevmediği biriymiş. hani siz sevmeseniz ve eşiniz o adamın tarafını tutsa anlarım surat asmanızı.
mesela biz ortak sevmediğimiz birinin yaptıklarından söz edersek, 1imizden 1i bişi anlattı diyelim, diğerimiz hiç surat asma çünkü ikimizde kılız zaten o tipe.
beraber sayarız o kişiye, sonra da goygoyunu yaparız.
şimdi eşiniz sinirlenmiş o adama belli, derdini anlatıyo, siz surat asıyosunuz. yani bozulmakta haklı.

Eşiniz bir konu anlatırken , özellikle bu kişiyle ilgili üstelemeyin , duyarsız davranın , Zaten biliyor duygularinizi hep ifade etmeye gerek yok diye düşünüyorum.

Eşiniz boş yere istediğin konuyu. Suratiniz düştüyse düştü , Tamam konu anlatırken hoş bir şey değil ama o da uzatmakla hata yapmış.

Başka derdi var gibi bu adamla.

Aynen bende öyle düşündüm..normalde tepki vermem çok normal oda hep tepkili anlatır normal bi konu gibi konuşmayız sonu hep ne hali varsa görsünle biter yada buna benzer bi cümleyle...anlattığı herzamankinden farklı bişeydi ve eşimle beni ilgilendiren bişey demiş eşime...büyük ihtimalle eşim çok cvp veremedi ben tepkimi biraz fazla verip söylenincede ondanmı rahatsız oldu acaba..yani uzatıl ak bi konu değil aslında benim şaşırmam eşimin konuyu bana getirmesi...tartışırken dedim ki; sen benden çok laf söylüyorsun yeri gelince,şimdi niye olayı bana çeviriyosunda bunun için biz kavga ediyoruz dedim..bnmde anlayamadığım buydu..

Konuyu okuyarak bu cvbı vermenizi anlıyorum herkes öyle dediğine göre demek ki ifade edememişim...arada yazdım hep açıkça anlattım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…