- 10 Ağustos 2020
- 188
- 146
- 18
- 40
- Konu Sahibi YellowRabbit
-
Merhaba güzel hanımlar. Benim sorunum eşim.
2yıllık evliyiz ama sanki uzun yıllar evli kalmış gibiyiz. Hareketleri bana batıyor.herkesin evliliği böylemi çok merak ediyorum.
Örnek verecek olursam sürekli hastadır. Birgün sırtı ağrır birgün başı ağrır birgün dişi ağrır birgün ayağı birgün kolu birgün bacağı birgün göğsündeki kılı ağrır her zaman arayacak biryeri vardır. Kendini hep halsiz hisseder yada corona oldum kesin diye depresyona girer.
Fazlasıyla hastalık hastası bir adam.
Evlenmeden öncede arada derdi halsizim şöyleyim böyleyim ama bu kadar olduğunu hiç düşünmemiştim.
Dün gece mesela horlamasından 9aylık bebeğim uyanıyor du sürekli aldım salona gittim orda uyuduk. Ama tüm gece sinir oldum ona.
Sürekli elinde telefon uzanır yardım illa söyleyince eder. Kendi kendine yapmaz hiç bişeyi söylemeden.
Bu hareketleri bana çok batıyor sizdede böyle oluyormu yoksa ben artık bu adama duygu olarak farklımı bakıyorum merak ediyorum?
Şu her gün bir yeri ağrıma olayı eşimde de var hatta yazdığınız gibi aynısı. Bazen çok sinir bozucu oluyor gerçekten iyi biliyorum bunu. Bu rahatlık olayı, genelde evlenmeden önceki bekarlık hayatınlarından kaynaklı oluyor. Bizde de erkeğe iş buyurulmaz şeklinde bi algı oluşturduklarından, bişey istemiyoruz yaptırmıyoruz, onlar da ancak yan gelip yatıyorlar. En güzeli rahatsız olduğumuz konuları yüzlerine çarpa çarpa söylemek, diğer türlü asıl en çok bizim başımız ağrıyor...Merhaba güzel hanımlar. Benim sorunum eşim.
2yıllık evliyiz ama sanki uzun yıllar evli kalmış gibiyiz. Hareketleri bana batıyor.herkesin evliliği böylemi çok merak ediyorum.
Örnek verecek olursam sürekli hastadır. Birgün sırtı ağrır birgün başı ağrır birgün dişi ağrır birgün ayağı birgün kolu birgün bacağı birgün göğsündeki kılı ağrır her zaman arayacak biryeri vardır. Kendini hep halsiz hisseder yada corona oldum kesin diye depresyona girer.
Evlenmeden öncede arada derdi halsizim şöyleyim böyleyim ama bu kadar olduğunu hiç düşünmemiştim.
Dün gece mesela horlamasından 9aylık bebeğim uyanıyor du sürekli aldım salona gittim orda uyuduk. Ama tüm gece sinir oldum ona.
Sürekli elinde telefon uzanır yardım illa söyleyince eder. Kendi kendine yapmaz hiç bişeyi söylemeden.
Bu hareketleri bana çok batıyor sizdede böyle oluyormu yoksa ben artık bu adama duygu olarak farklımı bakıyorum merak ediyorum?
Acaba esiniz fibromiyalji hastası olabilir mi onların da her gün bir yeri ağrır. Halsiz olurlar. Ama dışarıdan tembellik yapıyor gibi algılanır.Merhaba güzel hanımlar. Benim sorunum eşim.
Benim eşim de aynı bahsettiğiniz gibiydi sinir olurdum aynen sizin gibi hastalık hastası bu adam sürekli kendini dinliyor evhamlı derdim hep öyle düşünürdüm ama maalesef eşimde ms çıktı ... Çok sinsi bir hastalık madem bu kadar söyleniyorsa yol yakınken bir dr gitsin belki vitamini vs eksiktir ne bileyim .Merhaba güzel hanımlar. Benim sorunum eşim.
Ya onemli olan hasta oldugunuzda bile siz soylediginizde yapmadi degil, en azindan hastayken sizi dusunmesi bakin normal zamanda da soylemeden yapmasi gerekiyor ama hadi onu birakin siz hastayken olsun soylemeden yapmasi lazimO benim falanca yerim agriyo dediginde benim de suram agriyo masaj yapar misin diyebiirsiniz. Böylece hep bunu demeye son verir. Kimi erkeklerin duygusal zekası düşüktür. Benim partnerimin de öyle. Söylemeden hicbisiyi yapmak akıllarına gelmez. Hastaysam çay yapmasını çorba yapmasini benim söylemem gerekir. Ama önemli olan bu isteklerinizi kalkıp güzelce yapmasi
Ben de o kadar duygusal değilim açıkçası. Durduk yere çay yapıyım da için ısınsın diyenlerden değilim:)Ya onemli olan hasta oldugunuzda bile siz soylediginizde yapmadi degil, en azindan hastayken sizi dusunmesi bakin normal zamanda da soylemeden yapmasi gerekiyor ama hadi onu birakin siz hastayken olsun soylemeden yapmasi lazim
Hmmm bilemedim simdi yani esim hasta olsa sana bir bitki cayi yapayim derim, o da der ve yapar ama isleri soylemeden yapmalarinin duygusallikla cok alakasi yok gibi sonucta onlarda ayni evde yasiyor ve bu isler onlarinda sprumlulugundaBen de o kadar duygusal değilim açıkçası. Durduk yere çay yapıyım da için ısınsın diyenlerden değilim:)
Kadınlar hep söylemeden yapılmasını bekleyerek kendilerini böyle harap ediyorlar. E adamı bosamiycaksa o insanın yapisinin farkına varmak lazım. Siz öyle biri olmadığınız için bu sorumluluktur diyip kiziyosunuz ama biyle insanlara tepki gösterince gerçekten sen çay istemiyosan ağzın mi yok niye istemiyosun benden yapmiycam mi dedim diye karşılık alırsınız. Ben de böyleyim demiştim. Ablam bana hep böyle sebeplerden Trip atardı anlam veremezdim. Mesela çok titiz biriydi benim yaptığım temizliği hiç sevmezdi. Yeni evine geçince ben ona niye temizlige gelmeyi teklif etmedim diye küstü. Kafasının içinden bunların geçtiğini bilsem zaten teklif ederdimH
Hmmm bilemedim simdi yani esim hasta olsa sana bir bitki cayi yapayim derim, o da der ve yapar ama isleri soylemeden yapmalarinin duygusallikla cok alakasi yok gibi sonucta onlarda ayni evde yasiyor ve bu isler onlarinda sprumlulugunda
Kadınlar hep söylemeden yapılmasını bekleyerek kendilerini böyle harap ediyorlar. E adamı bosamiycaksa o insanın yapisinin farkına varmak lazım. Siz öyle biri olmadığınız için bu sorumluluktur diyip kiziyosunuz ama biyle insanlara tepki gösterince gerçekten sen çay istemiyosan ağzın mi yok niye istemiyosun benden yapmiycam mi dedim diye karşılık alırsınız. Ben de böyleyim demiştim. Ablam bana hep böyle sebeplerden Trip atardı anlam veremezdim. Mesela çok titiz biriydi benim yaptığım temizliği hiç sevmezdi. Yeni evine geçince ben ona niye temizlige gelmeyi teklif etmedim diye küstü. Kafasının içinden bunların geçtiğini bilsem zaten teklif ederdim
Acik konusayim 5 yillik evliyim hasta oldugum zamanlar oldu hatta hasta olmama gerek yok yorgun oldugum zamanlarda da kendi gelip yemegi hazrlar hatta bana da hazrlar sen uzan der, hastayken bana bir cay yapmadin desem esime bana sizin dediginz gibi agzin mi yok soylesene diye kaba bir cevap verecek oyle mi ? Buyuk konusmayim ama hayatta en katlanamadigm seylerden biri kabaliktir, esim en basindan beri bazi isleri ustlenmistir ve hic soylemem, insaniz soylendigim zamanlar mutlaka olmustur ama hic sizin dediginz gibi cevap almadim, yani hic sizin dediginiz gibi bazi seyler icin kendimi harap etmedim o yapmadiysa ben de yapmadim ve sonundaa yapti ama cok sukur simdi herkesin evde kendi sorumluluklari var ve herkes istedigi zaman yapiyor, bu cocuk konusinda da ayniKadınlar hep söylemeden yapılmasını bekleyerek kendilerini böyle harap ediyorlar. E adamı bosamiycaksa o insanın yapisinin farkına varmak lazım. Siz öyle biri olmadığınız için bu sorumluluktur diyip kiziyosunuz ama biyle insanlara tepki gösterince gerçekten sen çay istemiyosan ağzın mi yok niye istemiyosun benden yapmiycam mi dedim diye karşılık alırsınız. Ben de böyleyim demiştim. Ablam bana hep böyle sebeplerden Trip atardı anlam veremezdim. Mesela çok titiz biriydi benim yaptığım temizliği hiç sevmezdi. Yeni evine geçince ben ona niye temizlige gelmeyi teklif etmedim diye küstü. Kafasının içinden bunların geçtiğini bilsem zaten teklif ederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?