Eşim

Eşiniz bi check up a girsin .

Ay benim babamda öyle. Annem çıldırıyor artık. Kadın hiç hasta olamıyor resmen. Idare ediyorlar işte. Ya erkeklerin geneli bence bu modda olabilir. Elde telefon tv maç spor kanalları.. bu moda alıyorlar bence kendilerini . Sizin duygularınız geçmiş bide bence azalmış baya. Yoksa batmazdı bukadar maleseff

aferin mi diyelim ne diyelim bilemedim. bosasın mı yani konu sahibi napalım yanı kocanız öyleyse

aferin mi diyelim ne diyelim bilemedim. bosasın mı yani konu sahibi napalım yanı kocanız öyleyse
Ben konu sahibinr bosansin demedim, mesajda gordugunuz uzere esi yapmiyorsa onda yamasin bakin bakalim bir sure sonra yapiyor mu yapmiyor mu ? Ayrica ben onlari sizin genellenemniz uzerine soyledim, ben iyi tamam erkekler boyle deyip kadinlarin bunu kabullenmesine karsiyim sonra sa esim yardim etmiyor deniyor konu sahibi henuz 2 yillik evli yani birseyleri hala degistirebilir

Ya bazen bizde aynı evde kalmak icin birbirimize vakit ayırırız, evli değilim bu arada 1 haftada dayanamıyorum, evin icinde bir deliyle yaşıyorum evliligin fragmanını görüyorum. Sinirden ayrıldık daha tık yok erkekler kac yasına gelirse gelsin olgunlasmıyorlar bunu gördüm, görüyorum.

Boyle bırıne denk gelmedim ama batardı evet.
Hastalık hastasıysa Doktor gıtsın sifa arasın ıyılesmeye baksın.
Omrumu olmayan hastalıklarını dinleyip enerjimi ona emdırerek gecıremem

Bu tarz insanlar çocuklugunda ilgi ve sevgi görmemiştir o yüzden ilgi çekmek için böyle yaparlar...
Psikolojik destek almazsa hayat boyu devam ediyor...Tanıyorum böyle birini yıllardır değişmedi...İlgi gösterince de daha da abartıyor en iyis hastalık muhabbetlerine yorumsuz kalın, en iyi çözüm bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…