• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sedna03

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2008
1.824
32
358
Diğer
Merhaba, eşim doktora gitmiyor. Sperm düşüklüğü olduğunu"tahmin" ediyorum
Eşim, tansiyon ilacı kullanıyor ve ilişkiye giremiyoruz. Ama bebekte istiyoruz. Doktora da gitmiyor. Çünkü hem kendi sağlık sorunları( yakında anjiyo geçirdi) hem pandemi etkiledi. Konuda iyi olan bi üroloji doktoru bulduk o da arkadaşımızın kardeşi çıktı. Dışarıdan duyulmasını da istemiyor ilişkiye giremediğimizin.
Ne yapmalıyız ? Doğal ürünler mi denesem ? Çok üzülüyorum bu konuya. Cinsel hapta alamayız çünkü tansiyon hastası

Doktorların hastalarının özel hayatlarını anlattığını düşünmüyorum çünkü hasta gizliliği diye bir durum var fakat yine de güvenmiyorsanız Başka bir iyi üroloji doktoru bulun. Memleketteki tek ürolog o değil ya.
Her ot -çöp her soruna iyi gelmiyor. Bana iyi gelen size iyi gelmez.
Eşiniz tansiyon hastası olmasa bile kendi kafanıza göre sakın cinsel haplar filan kullanmayın Allah aşkına.
Önce bi gidin bakalım gerçekten eşinizde bir sorun var mı ?

Doktorların hastalarının özel hayatlarını anlattığını düşünmüyorum çünkü hasta gizliliği diye bir durum var fakat yine de güvenmiyorsanız Başka bir iyi üroloji doktoru bulun. Memleketteki tek ürolog o değil ya.
Her ot -çöp her soruna iyi gelmiyor. Bana iyi gelen size iyi gelmez.
Eşiniz tansiyon hastası olmasa bile kendi kafanıza göre sakın cinsel haplar filan kullanmayın Allah aşkına.
Önce bi gidin bakalım gerçekten eşinizde bir sorun var mı ?
Sağolun. İlişkiye.giremiyoruz eşimin doktora gitmesi lazım. Burada da aksi gibi ürolog pek doktor yok. İşinde iyi bir kişi var. O da tanıdık. Öyle bi yerdeyiz ki duyulur, anlatılır. Tüp bebek yapmak için başvuru yapan birine.bile burun kıvıranlar duydum.
Asla kafamıza göre ilaç kullanmayı düşünmüyoruz zaten neden öyle dediniz ki ? Öyle olsa sormam buraya gider alırız. Tansiyon hastasına her ilaç yaramıyor biliyoruz çözüm arıyorum

Siz şimdilik sadece bir ürologa gidin, zaten testler için yönlendirecek hangi doktor olsa. Sonuçlarda sıkıntı gördükten sonra iyi bir androlog bulursunuz, eğer sorun varsa

Asla kafamıza göre ilaç kullanmayı düşünmüyoruz zaten neden öyle dediniz ki ? Öyle olsa sormam buraya gider alırız. Tansiyon hastasına her ilaç yaramıyor biliyoruz çözüm arıyorum

Tam olarak bu cevabınızdan dolayı kafanıza göre ilaç almayın dedim.
Yazdığınızdan eşiniz tansiyon hastası olmasa ilaç alacakmış anlamı çıkardım. Ben tansiyon hastası değilim ama yine ilaç almam.
Yani ilaç almama sebebiniz eşinizin tansiyon hastası olmanız gibi geldi.

neyse, bir anlaşmazlık oldu :) ya siz anlatamadınız ya da ben yanlış anladım.
Ama sonuç olarak ikimizde ilaç almamanız konusunda hem fikiriz.
Bulunduğunuz yerde yoksa başka doktor yakın bir ile gidin.
bebekten önce ilişkiye giremiyor olmanız çok büyük bir problem umarım yakında çözersiniz🙏🏻

Tam olarak bu cevabınızdan dolayı kafanıza göre ilaç almayın dedim.
Yazdığınızdan eşiniz tansiyon hastası olmasa ilaç alacakmış anlamı çıkardım. Ben tansiyon hastası değilim ama yine ilaç almam.
Yani ilaç almama sebebiniz eşinizin tansiyon hastası olmanız gibi geldi.

neyse, bir anlaşmazlık oldu :) ya siz anlatamadınız ya da ben yanlış anladım.
Ama sonuç olarak ikimizde ilaç almamanız konusunda hem fikiriz.
Bulunduğunuz yerde yoksa başka doktor yakın bir ile gidin.
bebekten önce ilişkiye giremiyor olmanız çok büyük bir problem umarım yakında çözersiniz🙏🏻
Yok yanlışlık oldu. Yani doktora da gitse o v... haplarından muhtemelen vermezler onu kastediyorum. Başka ilaç verirler mi bilmiyorum. Böyle haplar hep zararlı
Çok sağolun. Umarım çözülür

Back
X