- En iyi cevaplar
- 2
- Emoji Skoru
- 90.583
- Puanlar
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birkaç gündür anneci koca konularında patlama var, eskiler hortladı falan. adamların hepsinin erken boşalma veya iktidarsızlık sorunu var. yatak odası ölü. ne tesadüf dimi.Anneci erkekte testosteron ne gezeeer eril enerji ne gezer daha çocuk bunlar zihnen
Felaket doğru bir yorum biraz alttan alsanız yada kabul etseniz olacak olan bu ihtimal bile demiyorum eşiniz yok yuva yok çoluk çocuk yok annem yalnız yapamaz diye size duygusal manipülasyon yapabilir ilerleyen günlerde inanırsanız bu üsteki yorum hayata geçer+Kendi olmayan aklınca sizi terbiye ediyor da olabilir azıcık alttan alsanız geri dönüp anasıyla bir olup tepenize çıkarlar.
Orda da istisna bizimki haftada 3-4 ten az olunca bir tafralara giriyordu beni sevmiyorsun diye. Bizimki ergenliğe girmiş demek yetişkin olmasına hala çok var.Anneci erkekte testosteron ne gezeeer eril enerji ne gezer daha çocuk bunlar zihnen
Bu, annesini çok sevdiğinden değil seni hiç sevmediğinden maalesefBenzerini yaşadım yedi ay oldu hiçte birbirlerinden bikmiyorlar sandığınız gibi bide bizim bebeğimiz vardı bir kere çocuğunu sormadi çocuk bir yaşına girdi
Bosanin geçin yaa calisiyormussunuz da.Merhaba
7 senelik evliyim. Eşimin babası 4 sene önce vefat etti annesinin bir evi yoktu. 2 senedir bizimle yaşıyordu çocuğumuza bakıyordu. Sürekli laf sokmalar,özel alan bırakmamalar, sürekli oğluna yaranmaya çalışmalar, akşam olduğunda bile eşimle beni başbaşa bırakmayıp gece yarılarına kadar oğluyla çay keyfi yapmalar, yaptığım yemeği yememeler vs vs sonucunda patlama yaşadım ve eşimle kavga ettik. Valizini topladı annesiyle birlikte gitti ben eşime git dedim daha doğrusu.( kendsi her kavgada boşanma lafını ağzına alan biri en son tak etti bana da)
Şimdi eşim bana beni tercih yapmak zorunda bıraktın ben de annemi seçtim diyor. Ben annemle başka eve çıkacağım diyor. Halbuki ben bu teklifi en başından beri annesi için yaptım kabul etmedi. Annene yakınlarda bir ev tutalım kardeşin de maddi destekte bulunur ,ev üstüne ev olmaz dedim. Kestirip attı. "Annesini evine sığdıramadı " derlermiş.
Eltim ve eşi kayınvalidemi evlerine davet dahi etmiyor. Eşim annesi gelmeden önce bana annem haftasonları kardeşime gider yalnız kalırız diyordu....
Annesi dışında da problemlerimiz var. Saygı,değer görmediğimi düşünüyorum. İltifat yok güzel söz yok gönül alma naz çekme yok. Ev işlerine yardım etme yok. Ben çalışıyorum.
Çok sabrettim ama yine ara ara vicdan yapıyorum ben kötü bir insan ,eş miyim diye...
eşin anasına geri girsin bir de ben kötü eşmiyim demişsin sen yeterince iyi bir eşsinde senin kıymetini bilemişlerMerhaba
7 senelik evliyim. Eşimin babası 4 sene önce vefat etti annesinin bir evi yoktu. 2 senedir bizimle yaşıyordu çocuğumuza bakıyordu. Sürekli laf sokmalar,özel alan bırakmamalar, sürekli oğluna yaranmaya çalışmalar, akşam olduğunda bile eşimle beni başbaşa bırakmayıp gece yarılarına kadar oğluyla çay keyfi yapmalar, yaptığım yemeği yememeler vs vs sonucunda patlama yaşadım ve eşimle kavga ettik. Valizini topladı annesiyle birlikte gitti ben eşime git dedim daha doğrusu.( kendsi her kavgada boşanma lafını ağzına alan biri en son tak etti bana da)
Şimdi eşim bana beni tercih yapmak zorunda bıraktın ben de annemi seçtim diyor. Ben annemle başka eve çıkacağım diyor. Halbuki ben bu teklifi en başından beri annesi için yaptım kabul etmedi. Annene yakınlarda bir ev tutalım kardeşin de maddi destekte bulunur ,ev üstüne ev olmaz dedim. Kestirip attı. "Annesini evine sığdıramadı " derlermiş.
Eltim ve eşi kayınvalidemi evlerine davet dahi etmiyor. Eşim annesi gelmeden önce bana annem haftasonları kardeşime gider yalnız kalırız diyordu....
Annesi dışında da problemlerimiz var. Saygı,değer görmediğimi düşünüyorum. İltifat yok güzel söz yok gönül alma naz çekme yok. Ev işlerine yardım etme yok. Ben çalışıyorum.
Çok sabrettim ama yine ara ara vicdan yapıyorum ben kötü bir insan ,eş miyim diye...
Adam tutulmuş ama hala burnundan kıl aldırmıyor. Cidden kabul mü edeceksiniz?Güncelleme: Konuştuk eşimle. Ben düzeleceğim söz veriyorum ama anneme git diyemem bizimle yaşasın diyor. Ev tutma fikrine asla cazip bakmıyor öyle bir durumda kahrından ölürmüş annesi. Ne istersen yaparım vs vs he dersen yarın annemi alıp geleyim yoksa dönülmez bir yola gireriz, diyor...
1 sene 2 sene 5 sene değil ki Allah ömür verdikçe birlikte mi yaşayacağız. Benim çekirdek ailemle birlikte yaşamak istemem suç mu şımarıklık mı ya. Kadının evinin olmaması da benim suçum mu. Ya da bir kızı olsaydı onda kalırdı belki. Eşim Kendimi suçlu hissettiriyor. Annesi de hiç demiyor ki oğlum sorun benle alakalı mı , nasıl yapalım, böyle de olmuyor..
Amanın ben şok ne demek bizimle yaşasın ayyyGüncelleme: Konuştuk eşimle. Ben düzeleceğim söz veriyorum ama anneme git diyemem bizimle yaşasın diyor. Ev tutma fikrine asla cazip bakmıyor öyle bir durumda kahrından ölürmüş annesi. Ne istersen yaparım vs vs he dersen yarın annemi alıp geleyim yoksa dönülmez bir yola gireriz, diyor...
1 sene 2 sene 5 sene değil ki Allah ömür verdikçe birlikte mi yaşayacağız. Benim çekirdek ailemle birlikte yaşamak istemem suç mu şımarıklık mı ya. Kadının evinin olmaması da benim suçum mu. Ya da bir kızı olsaydı onda kalırdı belki. Eşim Kendimi suçlu hissettiriyor. Annesi de hiç demiyor ki oğlum sorun benle alakalı mı , nasıl yapalım, böyle de olmuyor..
Ne demek bu ben anlamadımbirkaç gündür anneci koca konularında patlama var, eskiler hortladı falan. adamların hepsinin erken boşalma veya iktidarsızlık sorunu var. yatak odası ölü. ne tesadüf dimi.
Kabul ettiniz mi…Güncelleme: Konuştuk eşimle. Ben düzeleceğim söz veriyorum ama anneme git diyemem bizimle yaşasın diyor. Ev tutma fikrine asla cazip bakmıyor öyle bir durumda kahrından ölürmüş annesi. Ne istersen yaparım vs vs he dersen yarın annemi alıp geleyim yoksa dönülmez bir yola gireriz, diyor...
Ne istersen yaparım derken zaten sadece çekirdek aile ile yaşamak istiyorsunuz. Onu da kabul etmiyor. Bence barismayin. Dayımın eşi bu sekilde psikolojik hasta oldu hatta hastaneye yatisi yapıldı uzun süre. Şimdi de iyi değil ağır ilaç kullanıyor. Üstelik anneannem sesi çıkmayan bir kadındı. Buna rağmen birlikte yaşamak iyi degil. Kendinizi düşünün bencil olun biraz ve diretin. Yoksa da boşanın. Akıl sağlığınızı kaybetmenizden iyidir. Ayrı ev iyi seçenek. Aynı mahalle mesela. Aslında kadın da rahat eder.Güncelleme: Konuştuk eşimle. Ben düzeleceğim söz veriyorum ama anneme git diyemem bizimle yaşasın diyor. Ev tutma fikrine asla cazip bakmıyor öyle bir durumda kahrından ölürmüş annesi. Ne istersen yaparım vs vs he dersen yarın annemi alıp geleyim yoksa dönülmez bir yola gireriz, diyor...
Dönmesin kalsın anasıyla.Güncelleme: Konuştuk eşimle. Ben düzeleceğim söz veriyorum ama anneme git diyemem bizimle yaşasın diyor. Ev tutma fikrine asla cazip bakmıyor öyle bir durumda kahrından ölürmüş annesi. Ne istersen yaparım vs vs he dersen yarın annemi alıp geleyim yoksa dönülmez bir yola gireriz, diyor...
Eşin annesini kırmak istemiyor fakat annesi de anladığım kadarıyla yapıcı davranmıyor. Bizden önceki nesiller bizlerle aynı fikirde olmayabilir fakat eşine bunu tatlı dille anlattığında annesini kırmak istemediği için ev üstüne ev yapma fikri karı-koca arasındaki dinamikleri malesef bozuyor. Umarım eşiniz bu kararından vazgeçer, gönlünüzce olsun her şey. Belki üçünüz beraber konuştuğunuzda sorun çözülebilir, annesine de tatlı dille hislerini anlatabilirsin diye düşünüyorum. Anlattıysan eğer konunun tüm yorumlarını okuyamadığım için fikir sahibi olamadım, kusura bakmayın. Dilerim gönlünüzce olur her şey.Güncelleme: Konuştuk eşimle. Ben düzeleceğim söz veriyorum ama anneme git diyemem bizimle yaşasın diyor. Ev tutma fikrine asla cazip bakmıyor öyle bir durumda kahrından ölürmüş annesi. Ne istersen yaparım vs vs he dersen yarın annemi alıp geleyim yoksa dönülmez bir yola gireriz, diyor...