• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim

lodossuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
18
Puanlar
3
9 aylık 2. Çocuğuma hamileyim. 2 gün önce eşimin telefonundan hornet diye bi uygulama kullanıldığını gördüm. Merak edip baktım. Eşim erkeklerle mesajlaşmış. Yetmemiş görüşmüşler. Ben memlekete gittiğim zaman eve davet etmiş. Kendisi onların evine gitmiş. Bunlar hep farklı kişiler üstelik. Evliliğimzde zaten sıkıntı vardı cinsellik adına 3-4 ayda bir benimle birlikte oluyordu o da çok nadir. Ben hep iş yükü stres diye düşündüm hatta acaba bende mi sıkıntı var diye çok düşündüm. Ama meğerse benlik değilmiş. Yüzleştim bu ne diye yeminler etti bişey yaşamadım aldatmadım diye. Tabiki inanmıyorum çünkü fotoğraflar var eve davet ettiği konumlar var sonrasında aldığı zevki anlattı şeyler var. Ben ne yapacağımı bilemiyorum. Stresten bebeği mi sezaryanle aldılar. Beni takmayan adam şimdi etrafımda fır dönüyor. Kendime zarar veriririm diyor. İçimi dökmek istedim ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum.

Üç dört ayda bir cinsellikte hamile kalmayı da başarmışsınız tebrikler, boşanmayın üçe dörde falan da hamile kalıp sonra boşanmaya karar verirsiniz o zaman da çocuklar babalarına çok düşkün olur
Valla çok pişmanım zaten. Aptallığıma yanarım. O çocuklara yanarım. Haklısınız

Ne yapacağınız belli değil mi? Boşanmak seçenekleriniz arasında yok mu? Çocuklarınız için bunu yapmalısınız öncelikle. Keşke böyle paravan bir evliliğe 2. Çocuk yapmasaydınız.
Boşanmayı düşünüyorum zaten. Delil topladım. Doğum sürecini atlatır atlatmaz yapacağım ilk iş o

Yakın zamanda gidip test falan yaptırın, eşiniz cinsel yolla bulaşan hastalık kapmış ve size de bulaştırmış olabilir. En önemli husus burası, dışarda da takılmış olabilir sizin hamilelik ve lohusa döneminizdyarım

Asiri igrenc bir durum kendine zarar verirmis yersen bu adami sulalesine rezil edip bosayin boyle biriyle birlikte kalamazsiniz pis sapik
Kesinlikle zarar vermeside umrumda değil açıkçası. Çok ters bir zaman oldu hamile olmasaydım sülalesi duyacaktı. Şuan gurbetteyim yanımda kimse yok yolculuk yapmam yasak dr tarafından. Aileme giderdim

Hastalık kaparsanız, çocuğunuza bulaştırırsanız veya eşinizin görüştüğü adamlar pedofiliyse ve çocuklarınıza musallat olup takip ederlerse ne yapacaksınız...

Hastalık kaparsanız, çocuğunuza bulaştırırsanız veya eşinizin görüştüğü adamlar pedofiliyse ve çocuklarınıza musallat olup takip ederlerse ne yapacaksınız...
İnanın bunların hepsini düşünüyorum. Yolda yürürken bile acaba bunlada birlikte olmuşmu diye düşünüyorum hep

Ne yapacağınız belli de yapmadığınıza göre evliliğe devam etmek istiyorsunuz herhalde.

Allahım yardımcınız olsun inşallah.

üzüldüm, inşallah huzurlu ve kolay şekilde atlatırsınız.
çok taze bi lohusasınız, bebeğinize ve diğer cocugunuza odaklanın, bu süreçte ondan her şekilde uzak durun.

etrafınızda fır dönmesinin de sebebi ifşa olma ihtimali.

Back
X