Eşim:((

SelenSeymen

2 kız 2 oğlan :)
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.677
25
158
Merhaba hanımlar.
Yine bir derdim var.
sORUNU NASIL ANLATACAĞIMI BİLMİYORUM.
Eşimle 5 yıllık evliyiz.Eşimi sevdiğim için baştan beri annesine çok sabrettim.Şimdiye kadar da ciddi bir pişmanlık yaşamadım
Ama dün ve evvelki gün gerçekten eşimin hiçbir şekilde buna değmediğini anladım.
Ben eşimle pek başbaşa gezmeye gidemem hafta sonları.
Genelde ailesiyle akraba ziyaretine felen gideriz.
Ne zaman çıkalım beraber desem, surat asılır, bahane aranır, buna rağmen çıksakda eve kendimi zor atarım.Burnumdan getirir yani.
Bir ay önce bir mağazadan iç çamaşırı almıştım.Değiştirmem gerekti.İnanır mısınız 1 aydır gidemedik değiştirmeye.:14:
Cumartesi günü annesi aradı.BENİ KUMAŞÇIYA GÖTÜR DEDİ.
Baktım benim ki hazırlanıyor..Daha dakika geçmedi.:53:
Bana da diyor ki hadi sen de gel, çıkmış oluruz.
Şaka gibi ya:36:
Çıkmadım tabi.
Dün çıktık çamaşırı değiştirmeye gidiyoruz.
Beyefendi park edecek yer bulamadı.Yarım saat aynı yerde döndük durduk:37:
Tam park ettik.Yağmur yağmaya başladı.Kız kucağımda uyudu kaldı.
Arabayı da uzağa park etmiş.
Olmaz olsun dedim geriye oturdum arabaya.
Eve gdelim istemiyorum bir yere gitmek dedim.
Nerdeyse unutuyordum.
Bu arada annesi dakka başı arıyor.Dayıları gelmişte eşimi çağırıyolarmış.Her pazar mı gelir bu dayılar.Her pazar mı çağırılır ya:41:

Neyse eve geldik.Kız uyuyor ya gidemedik annsine.
Allahım bir afralr tafralar, bir suratlar, gerginlikler.
O anda boğabilirdim belki de adamı.:47:

Akşam oldu
Bana dünden beri yaşattığı hayal kırıklığına ağladım saatlerce.Annesine vakit ayırıp.Bana huzurlu bir saati çok görmesine.
O ne yaptı.
Bir film açtı.Keyif yaptı.

Yoruldum artık.:5:

Gözlerim şişti ağlamaktan.

canım esın ıle oturup hıc konsudunmu anlat sonucda sız evlısınzı ve aılesınle tamm gezılır ama bu kadrda deıl yanı sahsen hıc yokdan haftanın bır gunu beraber gezın

şu an eşimle konuşmuyorum.
Çok ciddi tepki veriyorum.
Normalde küs duramayan ben , dünden beri tek bir kelime konuşmadım.
Böyle böyle aramıza soğukluk girecek.
Birbirimizden nefret edeceğiz diye korkuyorum.
Ne yapıyım kızlar.
Siz söyleyin:14:

canım esın ıle oturup hıc konsudunmu anlat sonucda sız evlısınzı ve aılesınle tamm gezılır ama bu kadrda deıl yanı sahsen hıc yokdan haftanın bır gunu beraber gezın

Konuşulmuyo ki .
Bir şey söylüyorum.
Tamam sen haklısın hıhı , diyor.
Anlamıyor beni.
Ne yapıyorum ben sana.
vURUYOR MUYUM.
Ne derdin var diyor.:50:

Ne yapıyım kızlar.

alışmış kudurmuştan beterdir aslında kaynanalara boşuna uyuz oluoz onlara o kadar yüzü veren eşlerimiz ben bi çözüm bulamadım çözümüde yok canım

alışmış kudurmuştan beterdir aslında kaynanalara boşuna uyuz oluoz onlara o kadar yüzü veren eşlerimiz ben bi çözüm bulamadım çözümüde yok canım

Canı sorun kaynanam değil.
Götürsün nereye isterse.
Ama ben hiç huzurlu, sakin çıkamayacak mıyım şu evden.
Her çıkışımız bir olay:36:

geçmiş olsun takma kafana demekten başka elimden bir şey gelmez..

benim yeni taktik dualarım var eğer istersen onları mesaj atabilirim.

bence baştan nasıl alıştırırsanız oyle gider. ben nişanlıyım kayınvalideme yakın oturacağım ama nişanlıma soyluyorum kendi annemede bir akşam uğrarım senin annenede diyorum hattta haftasonları anneme giderim diyorum. çalışan kadın olacağım bide haftasonumu kayınvalidemde mi geçireceğim hiç kimse kusura bakmasın geçiremem:27: keşke boyle alıştırmasaydın canım

Ne yapıyım kızlar.

canım es ıle kusulmez sonucda onunla hayat paylasıorsun soyle yapın de esıne tamm bu hafta senın aılenle bulusalım ama bıdakı hafta hadı cocugumuzuda alalalım ılakı acık bımekana gıtmek zorund adeılız kapalı okadr cok alsıverıs yerlerı varkı oralara gıdleım gezelım bısey almak gerekmez erkkler o tarz yerlere gıtmek ıcın ceplerınde para olmayınca gıtmezler onlarada hak vermek gerekır hosuan gdıen bısey olur ıstersın alamaz bu sefer esın uzulur de bısey almıalım ama hem benım hm cocugumuz ıcın degsıklık olur hadı az yuryelımyda gezelım de az erkeklerın suyundan gıdıldınde okadr kolaydırkı onları elde etmek :D

bence baştan nasıl alıştırırsanız oyle gider. ben nişanlıyım kayınvalideme yakın oturacağım ama nişanlıma soyluyorum kendi annemede bir akşam uğrarım senin annenede diyorum hattta haftasonları anneme giderim diyorum. çalışan kadın olacağım bide haftasonumu kayınvalidemde mi geçireceğim hiç kimse kusura bakmasın geçiremem:27: keşke boyle alıştırmasaydın canım

Alıştırmalık bişey yok ki canım.
Sorun şıu ki;
Eşim beni hiç önemsemiyor.

Canı sorun kaynanam değil.
Götürsün nereye isterse.
Ama ben hiç huzurlu, sakin çıkamayacak mıyım şu evden.
Her çıkışımız bir olay:36:

aman salla gitsin ne yapacan başka hep uğraşan didinen kadınlar onlar çaba göstersin birazda ben sallamaz oldum küstü yattı yine annesine laf söyleyince ben çözüm bulamadım heryolu denedim

Bazen çok seviyor gibi.
Bazen sevmyor gibi.
Tavırları hep farklı.
Aslında ben de aynı şekildeyim.

Back
X