Eşim:((

aman salla gitsin ne yapacan başka hep uğraşan didinen kadınlar onlar çaba göstersin birazda ben sallamaz oldum küstü yattı yine annesine laf söyleyince ben çözüm bulamadım heryolu denedim

aynen canım benimkide annesine hiç laf söyletmez hemen tartışma çıkartır .anneside ona düşkün olsa gam yemicem evlatları umrunda bile değil :50::50::50: ama eşim ailesine düşkün bende artık önemsemiyorum ne yaparsa yapsınn:1::1::1::1:

Aklıma geldikçe geçen 2 gün içim acıyor..
Takmayayım diyorum yapamıyorum.

nE OLACAK SONUMUZ HİÇ BİLMİYORUM.
oNUN için nelere sabrettim ben.
Bırakıp gidebilirdim ailemin yanına.
Gitmedim.Sevdiğinden emindim.
Ama şimdi ağzımı açıp yanlışları söylüyorum ya benden kötüsü yok.
Uçtu gitti eski günler.
Ben de panik atak olmamla kaldım...:43:

aynen canım benimkide annesine hiç laf söyletmez hemen tartışma çıkartır .anneside ona düşkün olsa gam yemicem evlatları umrunda bile değil :50::50::50: ama eşim ailesine düşkün bende artık önemsemiyorum ne yaparsa yapsınn:1::1::1::1:

ömründen ömür gidiyor ama yinede demi ağlamak istiyorum ben ya:(

Kaydev ne desem bilemiyorum sana..Bilirsin zira bazı erkekler vardır ki su katılmamış öküzdür..ALLAH sabır versin..

Allahım nedir bu yaa kayınvalide varken başka derde gerek yok bu dünyada. Eşini en iyi sen tanırsın ama evde insan küs olunca çok huzursuz olur. anladığım kadarıyla aynı şehirde ve yakınsınız şimdi eşin küstük falan derse o senin kayınvaliden birdesizin küslüğü kendine iş edinip hayatınıza müdahale eder falan .ay ne söylim barış bence ama hissettiklerinide söyle. tek kalamadığını özel vakit geçirmek istediğini falan.kadınlar akıllıdır yani muhakkak bir çözüm yolu vardır.biraz keyfin gelsin diye söylüyorum bunu mesela benim kuzenimde aynı şehirde eşinin ailesiyle onun eşide çok düşkün annesine. kuzenimin eşi bildiğin anne kuzusu tuvalate gitme dese gitmez.hafta içi çalıştıkları için hafta sonu hep onlara gitsinler diye tutturuyor. kuzenim diyor ki sabah olabildiğince geç yatırıyorum cuma günü film basıyorum paso cumartesi sabahta 11 12 ancak kalkıyorum sonra işi uzatmak adına banyoyu bir saat sonra ancak kahvaltı derken akşam oluyor. akşamada hiç boş bırakmıyorum hafta içinden ayarlı bir misafirim oluyor. ailesi arıyor ama biz hiç gidemiyoruz meşgulüz çünkü diyo:9::9:r. yani meşgul olacak şeyler yarat. vazgeçerler belki

bence sen de annene git sürekli. eğer uzaktaysalar kalmaya çağır bir iki hafta anlasın senin ne çektiğini.

Allahım nedir bu yaa kayınvalide varken başka derde gerek yok bu dünyada. Eşini en iyi sen tanırsın ama evde insan küs olunca çok huzursuz olur. anladığım kadarıyla aynı şehirde ve yakınsınız şimdi eşin küstük falan derse o senin kayınvaliden birdesizin küslüğü kendine iş edinip hayatınıza müdahale eder falan .ay ne söylim barış bence ama hissettiklerinide söyle. tek kalamadığını özel vakit geçirmek istediğini falan.kadınlar akıllıdır yani muhakkak bir çözüm yolu vardır.biraz keyfin gelsin diye söylüyorum bunu mesela benim kuzenimde aynı şehirde eşinin ailesiyle onun eşide çok düşkün annesine. kuzenimin eşi bildiğin anne kuzusu tuvalate gitme dese gitmez.hafta içi çalıştıkları için hafta sonu hep onlara gitsinler diye tutturuyor. kuzenim diyor ki sabah olabildiğince geç yatırıyorum cuma günü film basıyorum paso cumartesi sabahta 11 12 ancak kalkıyorum sonra işi uzatmak adına banyoyu bir saat sonra ancak kahvaltı derken akşam oluyor. akşamada hiç boş bırakmıyorum hafta içinden ayarlı bir misafirim oluyor. ailesi arıyor ama biz hiç gidemiyoruz meşgulüz çünkü diyo:9::9:r. yani meşgul olacak şeyler yarat. vazgeçerler belki

Teşekkürler canım yorumun için.

İnAN bana annesine de gidiyorum ne zaman istese.
Ama işte demek ki fazla müsamaha gösteriyorm herhalde.
Akşam ağlıyorum diğer odada.
Kızıma diyor ki
"Anneni öpte gelsin yanımıza" diyor
Be adam sen yaklaş da bir öpüp özür dilesene.
Yemiyoruz herhalde:26:

bence sen de annene git sürekli. eğer uzaktaysalar kalmaya çağır bir iki hafta anlasın senin ne çektiğini.

Katılıyorum bence de sen sürekli annene gitmeye çalış hayatım,anaları bişey desin dakikasında hazırlar dışarı çıkmaya,ama biz bişey istesek,"anca gezelim dersin"deyip dururlar..

Kızlar bende bu dertten müzdaribim 9 aylık evliyim ve boşanma derecesine geldik kayınvalidemin yüzünden oysa ne çok severek evlenmiştik ama gel görki ana kuzusu çıktı...

ah şu ana kuzularııııııııııııııııııııııııı...
valla delirtirler insanı....
kendi ailene uzakmısın canım...

ağlama. olan sana oluyor, kimin umrunda.. gitme herhafta sonu dayılar varsa var, sen her hafta eşinin dayısını sırf kaynanalar istiyor diye görmekmi zorundasın, eşin birde senin isteklerini 2. plana atıyorsa annesininikine hemen koşuyorsa bundan sonra bişey yaptırana kadar başının etini ye, en son bıksında iyi tamam gidelim desin, bir iki olur yaptılarını yapana kadar zorlar seni, ama 3. de istediklerini yaptırmanda ne kadar inat oldugunu anlar ve hemen yapmayı ister diye düşünüyorum

bence baştan nasıl alıştırırsanız oyle gider. Ben nişanlıyım kayınvalideme yakın oturacağım ama nişanlıma soyluyorum kendi annemede bir akşam uğrarım senin annenede diyorum hattta haftasonları anneme giderim diyorum. çalışan kadın olacağım bide haftasonumu kayınvalidemde mi geçireceğim hiç kimse kusura bakmasın geçiremem:27: Keşke boyle alıştırmasaydın canım

inşallah evlendikten sonra da bu yazıyı yazabilirsin canım...

sibelim84 umarım herşey dediğin gibi olur çok şükür ben uzaktayım ama telefon bile bir kayınvalidenin evini darmaduman etmesi için yeter de artar bile. inş eşin evlenincede aynı olur.

ah şu ana kuzularııııııııııııııııııııııııı...
valla delirtirler insanı....
kendi ailene uzakmısın canım...

Yakınım canım.
Benim aileme de gideriz zaten.
O konuda bir sorunumuz yok.
Eskiden daha kötüydü.
Artık biraz daha çıktı kabuğundan.
Eskiden de beni daha çok severdi.
Şimdi ise beni hiç düşünmüyor.
Çok bencilce davranıyor

Kusura bakmazsan gördüğümü bende yazmak istiyorum
Ben ortada sorun edilicek hiç bişi göremedim
Her insanın hatası olur elbetteki
Eşiniz 4 4 lük olsa bu sefer de başka bişeyine takardınız
Hepimiz böyleyiz sadece siz değil insanoğlu böyle
Eldekilerle yetinmeyi bilmeyen her zaman hep daha fazlasını isteyen bi nefse sahibiz çünkü
Görüyorum ki bunun dışında bişeyi yok eşinizin
E bu durumda iyi yanlarını ön planda tutabilirsiniz
Panik atak olacak bişey yok nolur takmayın bu kadar
Gayet yolunda giden bi evliliğiniz var zaten

ağlama. olan sana oluyor, kimin umrunda.. gitme herhafta sonu dayılar varsa var, sen her hafta eşinin dayısını sırf kaynanalar istiyor diye görmekmi zorundasın, eşin birde senin isteklerini 2. plana atıyorsa annesininikine hemen koşuyorsa bundan sonra bişey yaptırana kadar başının etini ye, en son bıksında iyi tamam gidelim desin, bir iki olur yaptılarını yapana kadar zorlar seni, ama 3. de istediklerini yaptırmanda ne kadar inat oldugunu anlar ve hemen yapmayı ister diye düşünüyorum

Canım zorluyorum çıkalım diye.
Her seferinde beni bin pişmman ediyor.
Bundan sonra hiç çıkalım demiycem.
Ne hali varsa görsün uyuz

Back
X