Merhaba hanimlar. Danismak istedigim bir konu vardi.
Bu aksam esime sokulmak istedim, once ki konularimda bu mevzudan dolayi sorun yasadigimizi anlatmistim.
Ben ona yaklasinca gulmeye basladi ve bu beni utandirdi, garip bir durum olarak adlandirdi, ona yaklasmami.
Bende kizarak uzaklastim yanindan.
Ardindan yanima gelerek, durumu toparlamaya calisti. Ama tabi ben yine geri cevrilmis olmanin kirginligini yasamaya devam ettim.
Bir sure sonra durduk yere saclarimdan hincla tutup yastiga dogru yuz ustu vurmaya basladi.
Afalladim kaldim.
Bana siddet uygulamis oluyor degil mi?
Bir sey diyemedim, tepkide gosteremedim. Cunku kizginlikla yapti bunu.
Bunu yapmasi icin bir sebepte olmadi.
Bunun uzerine konusmadim daha sonra, halada konusmuyorum.
Birkac gun oncede mukemmel giden bir gunumuzun aksaminda, sebepsiz yere yine sinirlendi ve bana ilk kez bagirdi.
Once bagirma, ardindan bu olay.
Kendi ailemde babamin anneme uyguladigi siddete cok fazla sahit oldugum icin, simdide benim basima gelmesinden cok korkuyorum.
Bu olan bitene de anlam veremiyorum.
Siddete yoneldiginin yada yoneleceginin gostergesi olabilir mi?
Birde bu durum karsisinda ne tepki gostermeliyim?
Ona nasil davranmam gerekiyor?
Merhaba hanimlar. Danismak istedigim bir konu vardi.
Bu aksam esime sokulmak istedim, once ki konularimda bu mevzudan dolayi sorun yasadigimizi anlatmistim.
Ben ona yaklasinca gulmeye basladi ve bu beni utandirdi, garip bir durum olarak adlandirdi, ona yaklasmami.
Bende kizarak uzaklastim yanindan.
Ardindan yanima gelerek, durumu toparlamaya calisti. Ama tabi ben yine geri cevrilmis olmanin kirginligini yasamaya devam ettim.
Bir sure sonra durduk yere saclarimdan hincla tutup yastiga dogru yuz ustu vurmaya basladi.
Afalladim kaldim.
Bana siddet uygulamis oluyor degil mi?
Bir sey diyemedim, tepkide gosteremedim. Cunku kizginlikla yapti bunu.
Bunu yapmasi icin bir sebepte olmadi.
Bunun uzerine konusmadim daha sonra, halada konusmuyorum.
Birkac gun oncede mukemmel giden bir gunumuzun aksaminda, sebepsiz yere yine sinirlendi ve bana ilk kez bagirdi.
Once bagirma, ardindan bu olay.
Kendi ailemde babamin anneme uyguladigi siddete cok fazla sahit oldugum icin, simdide benim basima gelmesinden cok korkuyorum.
Bu olan bitene de anlam veremiyorum.
Siddete yoneldiginin yada yoneleceginin gostergesi olabilir mi?
Birde bu durum karsisinda ne tepki gostermeliyim?
Ona nasil davranmam gerekiyor?
taviz verme izinde verme sessiz kalma kalırsan daha da ilerletir belki o an belki de siniri geçince konuş ama sessiz kalma baktın devam ediyor sende onu tut saçından aynısını yap.. çok kızdım şuanda eşinee
taviz verme izinde verme sessiz kalma kalırsan daha da ilerletir belki o an belki de siniri geçince konuş ama sessiz kalma baktın devam ediyor sende onu tut saçından aynısını yap.. çok kızdım şuanda eşinee
canım şiddete yönelmiş bariz bir şekilde
ne demek saclarından hızlı tutup vurmak
Allah korusun daha kötü birsey de olabilir
bence eşinle küsmek yerine güzelce konus cünkü küsünce daha büyük tepkiler veriyor
şiddet cok zor bir sey
durum agırlasmadan bastan önlemini al
unutma şiddetin basladığı noktada sevgi de saygı da dışarda kalır
Sessiz kalisim ne yapacagima karar verme surecim sdc.
Bu duruma gelmeden once zaten cene dalisi yapiyorduk.
Ama agrina gidecek bir sey demedim. Bundan eminim.
sanırım evliliğinin ilk günlerinden bu yana var bu sorunlar konuların birbirine benziyor canım ilk geceniz nasıldı eşinin herhangi bi cinsel bi problemi var mı bu agresif davranışının sebebi bu olabilir mi
Kusmedim aslinda, ne yapacagimi bilemedigimden sessiz kalmayi tercih ettim sdc.
Cunku ne yapmam gerektigini bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?