Esim ...

evet kesinlikle kurtarmak için uğraşmalı ama baksanıza kız tükenmiş artık..
çaresizlikten ne yapacağını bilemez hale gelmiş..
canım vebal almak istemem lakin dün başka bir sorun bugün başka yarında karanlıksa şayet, ki öyle gözüküyor,
boşa kürek çekme.. senin saçının teline kurban olsun yaaaa..
tamam evlilik özveri gerektirir itirazım yok ama hep sen hep sen hep sen olmazz kimse kusura bakmasın..
evliliğimizi tek başımıza yürüteceksek sorunları yalnız alt etmeye çabalayacaksak erkeğe ne gerek var pardon?
evliliğin 2 kişinin birlikteliğinden fedakarlığından ve saygısından oluştuğunu anlamayan kıt beyinli insanlar için kılınızı kıpırdatmayın bence..
neymiş pişmanmış yerim onun pişmanlığını..!!!! :47: senin o an yaşadığın şok korku kaygı özürle ya da pişmanlıkla geçiyor mu? kıyamam sakın ha sakın kendini üzme.. Allah ıslah etsin....

Ne yasadigimi anlayamadim bile.
Neye ugradigimi, hala da idrak etmis durumda degilim ya.
Ne yapacagim ben diye dusunup duruyorum.

Bak ben bu gune kadar cok direndim cok guclu taklidi yaptim aglamalarimida kullandim aslinnda kadin biraz akilli olmali.yarin aksam esine mum isiginda bi yemek hazirla.elinden geldigincede seksi giyin.ama okadar guclu okadar dik gorunki karsisinda.yemekteyken butun sorunlarini ufak ufak tekrar anlatmaya basla istemediklerini ve korkut onu.seni kaybedebiliceginide hissettir.eger boyle devam edicekse yurumiycegini ve kendisinden bi soz bekledigini soyle.butungun dusundugunu ve eger disardaki dolduruslarin sana karsi olan tutarsiz hareketleri devam edicekse ben yokum de.gecistirmesinede firsat verme.eger yola gelmezse tut kolundan ve disa at.ogun alma evee korkut onu

Bu taktigi daha hafif konularimizda !! uygulamistim zaten.
Degisen ne peki? Hicbir sey.
O dis etkenler yuzunden bosaniyorduk neredeyse, peki ne oldu, hala ben kari koca arasina giren!!! kotu kadin ilan ediliyorum.
Midem bu sefer bu kadarda genis degil.
Yaptigini takdir eder gb onun icin kilimi kipirdadip, hazirlanamam bile.
Ben bu aksamki bu davranisi hakedecek, daha evliligimizin basindan beri, hicbir sey yapmadim.

Ama su dedigini yapabilirim.
Yalniz kalip, belkide dusunmesi icin eve almayabilirim onu bu aksam.

Bu zamana kadar yaptigin hicbiseyin karsiligini alamadiysan ozaman evet onu korkutucaksin.senin icin ne kadar zor olsada aklin basina gelmeden beni sevdigin icin evliligimiz icin gelmiceksen geri donme bu eve diyerek korkut onu bakalim napicak

Ne yasadigimi anlayamadim bile.
Neye ugradigimi, hala da idrak etmis durumda degilim ya.
Ne yapacagim ben diye dusunup duruyorum.

ya nacizane şöyle düşün
benden bir tane daha var mı? "yok"
veyahut geçen zamanı yeniden yaşayabilme şansım var mı? "yok"
lakin yarınımı garantileyebilme şansım? "......."
o benim elimde işte...

ayrıcada sen varsan dünya var.. sen yoksan yok..
çare sensin.. çare sende.. senin yerinde olsam 182yi arar bir uzmandan randevu alırım bizim burda yapacağımız tek şey sinirlenip acını üzüntünü paylaşmak.. seni ne kadar doğru yönlendirebiliriz o kısmı muallak.. uzman bir psikiyatristten izleyeceğin tutum hakkında bilgi alman taraftarıyım..

Ailemden birileri degil, tanidigim turk hic kimse yok burada.
Etrafimda hic turkte yok.
Sdc esim var.
gerçekten zor bi durum çok yalnızsın eşin bunun için bile seni takdir etmeli destek olmalı allah yardımcın olsun atanman dengeleri çok değiştiricek anlaşılan gelişmeleri yaz lütfen hakkında hayırlısı olsun ne diyelim

İzninizle kısaca yazmak isterim... Eşinizin acilen psikolojik müdahaleye ihtiyacı var.. Evliliğiniz daha çok arap saçına dönmeden, kurtarmak istiyorsanız, bir uzmanla görüşüp içinde biriktirdiği anlamsız öfkenin nedenlerini bulmak lazım.. Bir hırs var... Kompleklerini de tetikleyen, agresifliğini de tetikleyen... (Zavallı kedinizin hasta olduğu zaman eşinizden hafif şiddet gördüğünü de yazmıştınız diye hatırlıyorum.. aklımda kalmış... )

Ya ikna edin.. Ya da kendinizi inşallah kurtarın,

Selamlar,

182 olmadı TR de değilmişsin ama her nerdeysen sana bu bağlamda yardımı dokunabilecek bir kapıya git derim.. bak emin ol faydalı olacaktır..

ya nacizane şöyle düşün
benden bir tane daha var mı? "yok"
veyahut geçen zamanı yeniden yaşayabilme şansım var mı? "yok"
lakin yarınımı garantileyebilme şansım? "......."
o benim elimde işte...

ayrıcada sen varsan dünya var.. sen yoksan yok..
çare sensin.. çare sende.. senin yerinde olsam 182yi arar bir uzmandan randevu alırım bizim burda yapacağımız tek şey sinirlenip acını üzüntünü paylaşmak.. seni ne kadar doğru yönlendirebiliriz o kısmı muallak.. uzman bir psikiyatristten izleyeceğin tutum hakkında bilgi alman taraftarıyım..

Bunlarin hepsinin farkindayim.
Ne kadar degerli oldugumunda. O bunu bugune kadar idrak edemedi ama.
Yarinimi guzellestirmek adina ilk adimi attim bile.
Calismaya baslarsam, kendi ayaklarimin uzerinde durmaya baslarsam, haneme +1 yazilacak bile.
Devamida gelecek ins ondan sonra.

Psk gitmeyi cok istiyorum ama bu ulkede imkanim yok.
Dil sorunu yasiyorum.
Turkiyeye geldigimde ise kesinlikle uzman destegi alacagim.
Cunku 14aydir burada olmak benden neler neler aldi goturdu, onu bile bilemiyorum.

gerçekten zor bi durum çok yalnızsın eşin bunun için bile seni takdir etmeli destek olmalı allah yardımcın olsun atanman dengeleri çok değiştiricek anlaşılan gelişmeleri yaz lütfen hakkında hayırlısı olsun ne diyelim

Esi destek olucagina daha cok kostek oluyo baksana.bende gurbetteyimm ama esime bunun zorluguni okadar fazla soyledimki artik hep yanimda.senin yapacagin tek sey canim hayatinin ilerisi icin kararini vermek.atanman oldugunda yoluna ya esinle devam ediceksin yada tek..

Paylasirim elbette.
Puanimi ogrendigim gunki yasadigim mutlulugu paylasmistim burada.
Ins atandigimi da paylasmayi nasip eder Rabbim.

Takdir etme ne kelime, bunlari bilerek gelmisim ben buraya.
Bu konuda bile suclu!! olan benim.

canım kendını ezdırme ne olursa olsun kocanda olsa buna hkkı yok bız kadınlar hayvan degılız o yuzdende hayvana muamele eder gıbı bızı ıtıp kakmayada hakları yok hıc bır zaman kı dayak sıddet hayvana bıle yakısmıyor

İzninizle kısaca yazmak isterim... Eşinizin acilen psikolojik müdahaleye ihtiyacı var.. Evliliğiniz daha çok arap saçına dönmeden, kurtarmak istiyorsanız, bir uzmanla görüşüp içinde biriktirdiği anlamsız öfkenin nedenlerini bulmak lazım.. Bir hırs var... Kompleklerini de tetikleyen, agresifliğini de tetikleyen... (Zavallı kedinizin hasta olduğu zaman eşinizden hafif şiddet gördüğünü de yazmıştınız diye hatırlıyorum.. aklımda kalmış... )

Ya ikna edin.. Ya da kendinizi inşallah kurtarın,

Selamlar,

Cok dogru hatirliyorsun, kizima bile sert davraniyordu.
Simdilerde onune gecebiliyorum bunun.
Buna bile sebep olark beni gosteriyor.
Onunla cok ilgileniyormusum, bahanesi buydu o zamanlar.

Bende farkindayim, esimin bu davranislari sergilemesi hicte normal degil.
Ya bu cinsel sorunu tetikliyor yada baska birseyler var.
Aslina bakarsan esimin cocuklugu, gencligide cok sikintili gecmis.
Normal aile sartlarinda degil yani, bunu sezinleyebiliyorum.

Doktora gitmesini ne yazik ki saglayamiyorum.
Buradaki imkanlarimiz cok kisitli.
Turkiyeye geldigimizde ise oteledi durdu, onemsemedi.
Ailesinin yaninda da ses cikaramadim acikcasi.

Ama iste ortada biz kendi basimiza cozum bulamiyoruz.
Bunu anlamasi icin daha ne gerekiyor ki?

Paylasirim elbette.
Puanimi ogrendigim gunki yasadigim mutlulugu paylasmistim burada.
Ins atandigimi da paylasmayi nasip eder Rabbim.

Takdir etme ne kelime, bunlari bilerek gelmisim ben buraya.
Bu konuda bile suclu!! olan benim.
sen ne küs ol ne barışık tavrını koy duygularını anlat bi daha bu evde böyle bi olay yaşanmayacak de görevlerini yerine getir bakımlı ol ama mesafeli dur :)biraz dene böyle ataman olunca seninki dökülecek bence

182 olmadı TR de değilmişsin ama her nerdeysen sana bu bağlamda yardımı dokunabilecek bir kapıya git derim.. bak emin ol faydalı olacaktır..

Buna hic suphem yok.
Bir an once atanip Turkiyeye donus yapsam, oncelikle gidip bir uzmandan destek olacagim.

internetten bir araştırma yapsan da net üzerinden bağlantı kurarak bir uzmandan yardım almaya çalışsan?

sen ne küs ol ne barışık tavrını koy duygularını anlat bi daha bu evde böyle bi olay yaşanmayacak de görevlerini yerine getir bakımlı ol ama mesafeli dur :)biraz dene böyle ataman olunca seninki dökülecek bence

Anlamiyorumki bu adam niye boyle?
Turkiyeye ilk kez onsuz gitmistim, kayi islemleri icin.
Gittigimin ikinci gunu, cok ozledimler, don artik gel demeler vs vs vs girla akip gidiyordu.
Cunku biliyorduki donmeme ihtimalim var geri.

Simdi kendi basima ulkeme donersem nolcak?
Hemde calismayada baslayacagim.
Onsuz onumu gormem daha kolay olacak.
Bunun korkusunu yasiyor desem, neden boyle davraniyor o zaman?

Back
X