Esim ...

Bende oyle dusunuyorum cnm.
Bu kadar sakin davraniyor olmam onu daha cok kaygilandiriyordur eminim.
Neleri dusunmus hemen, kizimizi bile planlarina dahil etmis bile.

Kizinizi mi? Sen hamile misin canim? Kbakma ben tam takip edemedim belki kacirdigim yerler olmus. Ama sen hamileyken mi
uyguladi sana bu siddeti?

evet canım eşin şiddet uygulamış
sakın taviz verme:50: bir daha böyle bir durumla karşılaşırsan herşeyin biteceğini söyle senden özür dilemeli hatasını anlamalı yoksa gerisi gelebilir
çocuğun yok bu duruma sessiz kalma eşinin gözünü iyice korkut:23:

Selam sekerim, ben de yurtdisinda ysasiyorum, ben de ailesiz ve arkadassizim. Ben de buranin dilini pek bilmiyorum, ayni durumdayiz demek isterdim ama ne yazik ki senin tutunacak dalin olmasi gereken adam gercek bir hanzo. Boynu kopar insallah...ben 4 aydir burdayim, tukenmis hissediyorum. Ote yandan eve donemem cunku ben de buraya bir adami unutup iyilesmek icin geldim. Nedir bu adamlardan cektigimiz, onlar yuzunden evi barki birakip yollara dustuk :)

Istedigi kadar dirensin, yipratsin.
Sonucta elinde kalan, bosa harcamiz hayati oluyor.
Gozumun onunda bu ornekle buyudum ben.
Gelecegimizle ilgili hayallerimi bile yarida birakan bir adami, daha nasil, ne kadar idare edebilirim ki?

Canim benim ben seni anlayabiliyorum. Cünkü bende o örneklerle büyüdüm malesef. Aile baba eger bu konuda saglikli bi iliski sürdürüyosa
illerde cocuklarada büyük bi etki yapiyor bu. Evliliklerinde olsun özel yasamlarinda olsun veya is hayatlarinda olsun.
Ama sen degerlisin yani bunu bilmen gerek. Ne esin ne ailen bu degerini düsüremez. Knedini düsünmen gerek. Bazen egoist veya bencil olman gerek. Seninde hayatin var seninde güzel bir yuva, hayat kurma hakkin var.

Yipratma kendini. Yasin kac bilmiyorum ama bi kardes tavsiyesi. Sakin yipratma. Cocugun olmadan eger baktin esin sana cok büyük
hakksizlik ediyor. Hic ama hic taviz verme, kendi yoluna devam et.

Kendi konusmak istedi yemekten sonra.
Tavirlarimdan ciddi rahatsiz olmus olacak ki.
Ben konusmaya baslamadan, dusundugun gbb birsey degildi dunki falan filan diye gevelemeye basladi.
Ardindan da ozur diledi vs vs.

Bende gayet sakin bir sekilde uyardim !!!
Ne varsa ne yoksa konustum.
Hepsi icin cozum bulacagina dair soz verdi.
Herseyi yoluna koyacagina dair vs.

Bakalim bundan sonraki surecte ki tavirlari bizim gelecegimizi belirleyeck.

Ben konusmaya baslamadan, dusundugun gbb birsey degildi dunki falan filan diye gevelemeye basladi.

umarım herşey gönlünce olur ama eşinin yaklaşımı olumlu gibi şu an umarım cinsel sorunlarada çıkış yolu bulur

Son düzenleme:

hayırlısı olsun canım umarım bundan sonrası güzel olur sizin için :49::49:

Ha saçlarından tutup yastığa vurmuş yüzünü, ha saçlarından tutup duvara vurmuş. İkisi de aynı şey. Sana şiddet uygulamış, tepkin normal hatta az bile...

Kesinlikle, gunumuzdeki sorunumuzda simdi bu.
O cok sevgili ablasi (nam-i deger kumam), esimi yine dolduruslara getiriyor olmali.
Durduk yere neden evimin huzuru kacsin yine.

Kiskanclikta vardir muhakkak.
Cunku ben yalniz gidecegim, esim bu ulkede calismaya devam edecek.
Ayrida kalacagiz yani.

Evet senin eşin yönetiliyor, arada kalma sorunu psikolojisine ağır gelmiş, belki de bunların hepsi için sana hınçlanmış. Durduk yere bağırmasından, sen ona yaklaştıktan sonra hem reddedip sonrasında da sinirlenerek şiddet uygulamasından bunu anladım ben. Sanki bir şeylerin onun elinde olmadığı, senin hatan olduğunu ima ediyor, bunun için sana kızgın. Tabi sürekli değil de arada sırada olmasını bririlerinin aklına girip fikirlerini değiştirmesine bağlarım ben de.

Ekleme gereği duydum, cinsel isteksizliğini bile senin ablasıyla anlaşamamana bağlıyor olabilir kendi kafasında.

Son düzenleme:
Ya hanimlar, birileri bana akil versin ltfn.
Esimle sikintim malum.
Hadi sozde konutuk, kapatalim dedik.
Ama simdide o tavir takindi ama neden anlamis bile degilim.
3gecedir erkenden yatiyor, malum zaten yakinlasmamiz zaten yok.
Konusmuyor, etmiyor, yemegini yiyor, iki pc de takiliyor, sonrada yatiyor.
Sanki ben yokmusum gb davraniyor evin icinde :(((

Biliyorsunuz tercihleri yapmam gerekiyor, bakalim diyorum, orali bile olmuyor.
Ne yapmaliyim ben , Allah askina?

Ya hanimlar, birileri bana akil versin ltfn.
Esimle sikintim malum.
Hadi sozde konutuk, kapatalim dedik.
Ama simdide o tavir takindi ama neden anlamis bile degilim.
3gecedir erkenden yatiyor, malum zaten yakinlasmamiz zaten yok.
Konusmuyor, etmiyor, yemegini yiyor, iki pc de takiliyor, sonrada yatiyor.
Sanki ben yokmusum gb davraniyor evin icinde :(((

Biliyorsunuz tercihleri yapmam gerekiyor, bakalim diyorum, orali bile olmuyor.
Ne yapmaliyim ben , Allah askina?

bence taktik uyguluyor. sakın yeme. hem suçlu hem güçlü. hatasından dolayı peşinden koşup çıktı alıyordu kpss için sonra sanırım senin büsbütün havaya girip güçlü hissederek tercih yapman ve uzaklaşmandan korktu. bu şekilde yine üstüme düşer korkar diye düşünüyor. sakın ama sakın sorgulama neyin var deme, gayet rahat kılavuzu incele kedinle oyna tv aç gül hiiç takılma. bunları yemediğini görsün.

Son düzenleme:
bence taktik uyguluyor. sakın yeme. hem suçlu hem güçlü. hatasından dolayı peşinden koşup çıktı alıyordu kpss için sonra sanırım senin büsbütün havaya girip güçlü hissederek tercih yapman ve uzaklaşmandan korktu. bu şekilde yine üstüme düşer korkar diye düşünüyor. sakın ama sakın sorgulama neyin var deme, gayet rahat kılavuzu incele kedinle oyna tv aç gül hiiç takılma. bunları yemediğini görsün.

Farkindayim cnm bende taktik uyguladigini.
Onun istedigi yerlere bakmiyorum bile, onun istedigi gb olmayacak diyede fitil oluyor eminim.
Erteliyor aklinca, yapar tercihlerimi yollarim uzatirsa, umrumda da olmaz.

14aydir aramiz dogru duzgun gitmedi ki, son olanlardan dolayi, birde atanirsam, onu birakmam kolaylasacak.
Sanirim icine dert oldu tum bunlar.
Adam gb davran sen bana, bende seni ozlemle bekliyim.
Boyle yapinca noluyor?
Sorunlu iste yaa, sorunlu.

Bencede madem umursamiyor sen kendin kafana göre yap tercihleri,
sonrada cosarsa niye buralari yazdin diye, "sana sordum ama sen umursamadin, bende senin icin bir önemi olmadigini düsündüm" diyiverirsin,
erkekler gibi bizde biraz sacmaliyalim dimi ama,
mecburen gelecek seninle baska sansi yok,
gelmessede pasa gönlü bilir,
Allah yardimcin olsun canim

Back
X