Evliligi yikmak bu kdr kokay degik de.. insanin esine el kaldirmasi bu kadar kolay mi? Ben bi daha tekrrlanmicandan nerden emin olacagim? Dayakkar boyke baslar.. bi kere kalkar o el inmez ama bi dahakinde cok kuvvetli iner.. iste o zaman bedenine degil hayatina esine verdigin degere emeklere gonlune ve sevgine iner..
böyle yazıları okuyunca evlilik degil bazı arkadaşların evcilik yaptıgını goruyorum. Ya cok genc yaşta evlenilmesi yada flört ün kısa olması sonucu insanlar karşıdakilerini tanımadan evleniyorlar ve sonucta evlilik yükü agır geliyor, işine gelmedi mi de boşan gitsin.
Öyle bi arkadaşım var eşinden 12 yaş kucuk her kavgada boşa beni diyormuş sonunda kız herkesin ortasında buna hakaret edince
adam onu boşamış birde üstüne hakaret davası acmış. Helal olsun dedim adama akıllı adammış, evliligi yap boza ceviren eşine
kapak bir dava kazanmış
Aslında haklısın, tekrarlamasn hatta bir daha ki sefere vurma cesareti olabilir, ders olsun istiyorsun.
Ama bence yüzüğü çıkarma bir daha, daha farklı yollardan ders ver ki olaylar daha kötü olmasın.
saçmalamışsınız.bence kendinizi toplayın.bunun bir de lohusalığı var.ortada evlilik diye bir şey kalmaz
Herzaman ki bilindik kadin kaprisi.
Böyle böyle eslerinizi dolum noktasina getiriyorsunuz sonra esiniz bosanma davasini acipta " bitti" deyincede, " yuvam yikiliyor, ölecegim nolur yardim" diyorsunuz.
Allah askina 5 yasindaki cocuk gibi hareket etmekten, kaprisin cilkini cikarmaktan ve sabahlara kadar gelsin gönlümü alsin öpsün sarilsin diye bekleyip, adam gelince yine kapris , hakaret, tartisma yapmaktan vazgecin.
Not : yazdiklarim geneldir.
refleks denen bi şey var arkadaşım.adam kavga anında kolunu,elini kaldırdı demişsin,ee sonrasında pişman olmuş dimi.her kavgada yüzük çıkartırsan sen, o parmağın yalama olur ben sana söyleyeyim..
ha bu arada bende bazen mutfakta iş yaparken eşim gelir,o arada tartışırken elimdeki bıçağı sallayarak konuşurum.şükür eşimi hiç bıçaklamadım bu güne kadar anlatabildim sanırım..
Boyle boyleden kastiniz ne.. bu zamana kadr hic boyle bir durum olmadi.sesini yukseltmesi bile beni cok rahtsz ederken idare ettm.kusuea bakmayn ben o elin kalkmasini hazmedemem
Hayir abartmadim.. bi evlilik neden biterr? Dayak vardir .. aldatna vardir ya sa baska seyler.. o el kalkti bir dahakalkip suratima inmiycenin garantisi var mi?
diyelimki evliliğini bunun için bitirdin, yarın bir gün bunu karnındaki çocuğuna nasıl açıklayacaksın
anne neden ayrıldın babamdan
yawrum o bana bir gün elini kaldırdı ama vurmadı
eee bumu yani demezmi çocuk
bence pire için yorgan yakmayın
bir evladınız olacak
Benm burda yaptigim tek hata yuzugu cikarmak.. herkes buna takilmis.kimse hamile bi kadina nasik elini kaldirir diye tepki gostermemis..
yani arkadaşım adam yüz vermeyince hemen sinir krizi geçirip bayılıyorsunuz bende bunu anlamıyorum bayılmak bu kadar basit mi
madem babanız bile el kaldırmadı bu kadar da zorunuza gitti boşanın o halde
Bakin o an ki ruh haliyla ve sinirle aslinda en cok kirginlikla yuzugi attim..ama niyetm her seyi dusunmeden yakip yikmak degil.. ama hazmedemiyorum da.. ve yorum yapanlar destek olacak seyler soylemek yerine evcilik mi oynuyosun.biyle basit seykerle esiniI dolduruyosunu gibi laflar daha cok kizdiriyo insani.. o el bana kalkti ben de gordum yasadim o ani
Bakin o an ki ruh haliyla ve sinirle aslinda en cok kirginlikla yuzugi attim..ama niyetm her seyi dusunmeden yakip yikmak degil.. ama hazmedemiyorum da.. ve yorum yapanlar destek olacak seyler soylemek yerine evcilik mi oynuyosun.biyle basit seykerle esiniI dolduruyosunu gibi laflar daha cok kizdiriyo insani.. o el bana kalkti ben de gordum yasadim o ani
bana gorede esının yaptıgı yanlıs bence bı koca karısına vurmayı bırak el dahı kaldırmamalıdır.eger gmznzl tepki göstermeseydı daha cok yuz bulabılırdı esı yalnız keske yuzugu cıkarmasaydın ama ınsan sınırlenınce ne yaptıgını bılemıyor e tabı ustune bırde hamılelık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?