esim :(

Aslında haklısın, tekrarlamasn hatta bir daha ki sefere vurma cesareti olabilir, ders olsun istiyorsun.
Ama bence yüzüğü çıkarma bir daha, daha farklı yollardan ders ver ki olaylar daha kötü olmasın.

Size gore evcilik.. ben kaldiramuyorum bunlari kusura bakmayin.. bir daha olmicann garantisi yok..hayatta gix bir seyn garantisi yok.benm babam bana elini kaldirmadi bir kere.bakin burdu demyrm kaldirmadi..ki benm babam cok sinirli adamdir.. esim ne hakla elini kaldiriyorr.. size de esinjz elini kaldirdiginda benm yaptigimhatayi yapmaz kirar dizini oturursun evde..bir daha ki tokadi beklersiniz o zaman.nede olsa benm ki evcilik sizin ki evlilikk

Aslında haklısın, tekrarlamasn hatta bir daha ki sefere vurma cesareti olabilir, ders olsun istiyorsun.
Ama bence yüzüğü çıkarma bir daha, daha farklı yollardan ders ver ki olaylar daha kötü olmasın.

Benm burda yaptigim tek hata yuzugu cikarmak.. herkes buna takilmis.kimse hamile bi kadina nasik elini kaldirir diye tepki gostermemis..

yani arkadaşım adam yüz vermeyince hemen sinir krizi geçirip bayılıyorsunuz bende bunu anlamıyorum bayılmak bu kadar basit mi

madem babanız bile el kaldırmadı bu kadar da zorunuza gitti boşanın o halde

Herzaman ki bilindik kadin kaprisi.
Böyle böyle eslerinizi dolum noktasina getiriyorsunuz sonra esiniz bosanma davasini acipta " bitti" deyincede, " yuvam yikiliyor, ölecegim nolur yardim" diyorsunuz.
Allah askina 5 yasindaki cocuk gibi hareket etmekten, kaprisin cilkini cikarmaktan ve sabahlara kadar gelsin gönlümü alsin öpsün sarilsin diye bekleyip, adam gelince yine kapris , hakaret, tartisma yapmaktan vazgecin.

Not : yazdiklarim geneldir.

saçmalamışsınız.bence kendinizi toplayın.bunun bir de lohusalığı var.ortada evlilik diye bir şey kalmaz

Neyi sacmalamisim.. sizin icin esin kadina el kaldirmasi normak yanii.. forunda dayak yiyen kadinlari okurdum.boyke boyle baslamia hep.. tokadi yiyip evlilik mi devam ettiricem.. kadinlara cok normak gelmeye baslamis.. dayak arsizi olmuslar.. ben o elin bi daha kalkmicana emin degilm

diyelimki evliliğini bunun için bitirdin, yarın bir gün bunu karnındaki çocuğuna nasıl açıklayacaksın

anne neden ayrıldın babamdan
yawrum o bana bir gün elini kaldırdı ama vurmadı
eee bumu yani demezmi çocuk

bence pire için yorgan yakmayın
bir evladınız olacak

Boyle boyleden kastiniz ne.. bu zamana kadr hic boyle bir durum olmadi.sesini yukseltmesi bile beni cok rahtsz ederken idare ettm.kusuea bakmayn ben o elin kalkmasini hazmedemem

yorumu bana neden yaptığını anlayamadım :)

Boyle boyleden kastiniz ne.. bu zamana kadr hic boyle bir durum olmadi.sesini yukseltmesi bile beni cok rahtsz ederken idare ettm.kusuea bakmayn ben o elin kalkmasini hazmedemem

Acikca söyleyeyim.
O elin kalkmasini hazmedemeyecek insan;
Yatakta yatttim, o yerde yatti, sonra o uyudu ben odadan ciktim, o yataga yatti, sonra sabah kabuslarimi anlatti, sonra ise giderken bittidir dedim sonra isyerimiz yakin bekledim gelmedi isyerine, sonra cikista yüzügü eline verdim. aksam bekleme dedim.

Bu kadar uzatmaz.
Siz acikca istiyorsunuz ki gelsin yalvarsin, ayaklarimi öpsün, köpekler gibi yalvarsin, pismanim desin.
Yoksa o elin kalkmasini affetmeyecek insan, hic sesini cikarmaz, hic kabuslar görmez, sabah sessizce cikar babasinin evine gider.
Bu budur yani.
Bundan baskasi, psiman etmek icin yapilan kapristen baska birsey degildir.
Burnunu sürtsün mantigi yani.
Erkeklerde bunu cok iyi bilir, anlar.

burda eşinin yaptığı şeyi savunan kimse yok sadece cezalandırma şeklin hoş olmadığını belirtti çoğu arkadaş.bu şekilde ceza ile evlilik olmaz zamanla laçkalaşır.ne olursa olsun hiç kimse dayağı haketmez ki dediğiniz gibi baba evinde bile tokat atılmamış el bebek gül bebek büyü gel koca evinde dayak ye yada dayağa yelten.cezanı farklı yollarla vermelisin

Hayir abartmadim.. bi evlilik neden biterr? Dayak vardir .. aldatna vardir ya sa baska seyler.. o el kalkti bir dahakalkip suratima inmiycenin garantisi var mi?

böyle trip yaptığında emin oluyorsun yani, o elin yüzüne inmeyeceğine.. hayır tam tersi, sen 100% boşanmayacaksın ve çıkardığın alyans, attığın trip ona ders de olmayacak.. hatta tam tersi belki de "bak döndü geri geldi" diyecek.. birşeyin sonunu getiremeyecekseniz hiç başlamayın, evet abartmışsınız hem de çoook.. her tartışmada yüzük atarsanız o yüzük yalama olur..

Bakin o an ki ruh haliyla ve sinirle aslinda en cok kirginlikla yuzugi attim..ama niyetm her seyi dusunmeden yakip yikmak degil.. ama hazmedemiyorum da.. ve yorum yapanlar destek olacak seyler soylemek yerine evcilik mi oynuyosun.biyle basit seykerle esiniI dolduruyosunu gibi laflar daha cok kizdiriyo insani.. o el bana kalkti ben de gordum yasadim o ani

Benm burda yaptigim tek hata yuzugu cikarmak.. herkes buna takilmis.kimse hamile bi kadina nasik elini kaldirir diye tepki gostermemis..

bana gorede esının yaptıgı yanlıs bence bı koca karısına vurmayı bırak el dahı kaldırmamalıdır.eger gmznzl tepki göstermeseydı daha cok yuz bulabılırdı esı yalnız keske yuzugu cıkarmasaydın ama ınsan sınırlenınce ne yaptıgını bılemıyor e tabı ustune bırde hamılelık...

yani arkadaşım adam yüz vermeyince hemen sinir krizi geçirip bayılıyorsunuz bende bunu anlamıyorum bayılmak bu kadar basit mi

madem babanız bile el kaldırmadı bu kadar da zorunuza gitti boşanın o halde

Ya nasil yavan bir yorum bu.. yuz vermedi diye mi bayildim ben.. o harketi hazmedem duzgun okuyunn yazimi

bence konu sahibine yüklenmeyelim.
hamilelik hassasiyetine bağlıyorum ben.
çünkü o kadar büyütülcek bişey değil.

bence biraz daha sakin olmalısınız, evliliğin ağırlığının zamanla sizde farkına varacaksınız ben 5 yıllık evliyim iyi kötü zamanlarımız oldu ama bizde ben asabi tarafımdır, bir kez çok kızdığımda eşimin omzuna yumruk attığım olmuştur, tabi sonra özür diledim onu seviyorum mutlu bi yuvamız var oda beni seviyor.

şiddetin olduğu bir evlilik zaten düşünülemez, bir evlilkikte şiddet varsa o evlilik zaten bitmiştir, fakat bunun için biraz daha düşünün bir şans daha verin eşinize gerekirse siniriniz geçtiğinde karşınıza alın konuşun sakin bir yerde bak bu birdaha olursa senin yanında olmam mesajını verin ona, şuan evliliğinizi gözden geçirdiğinizi anlatın.
insanlar konuşarak anlaşır sadece.
ve şunuda unutmayınki ortada bir çocuk olduğunda o evlilik artık 3 kişilik oluyor yeri geldiğinde evladınızı sizden ön planda tutmanız gerekiyor. bunları asla unutmayın

Yaşadığınız olayları herkes sizin gözünüzle görüp yorumlayamaz. Destek olacak şeyler beklemeyin herkes sizinle nasıl aynı fikirde olsun ki.. Siz yaptığınız davranış onaylansın istiyorsunuz.. eleştirilmek hoşunuza gitmiyor sanırım.

Siz insanlari anlamiyorsunuz.
siz istiyorsunuz ki insanlar esinize versin veristirsin.
Nasil olurda hamile bir kadina el kaldirir desin herkes.
Ama sizin yaptiginiz sey söylenecek seyleri bitirmis.
Yüzük ne zaman parmaktan cikar biliyormusunuz.
Gercekten bittiginde.
Sizse " herseyi düsünmeden yikmak istemiyorum o an sinirle cikardim" diyorsunuz.
Esiniz sinirle siz el kaldiriyor siz sinirle yüzük cikariyorsunuz.
Ikinizde hatalisiniz ama sizin yaptiginiz iki kat hata.
Cünkü bugünden sonra artik sizin bosanirim sözünüz esinizde" yine basladi tehdide blöfe" düsüncesinden baska etki etmeyecek.
Siz esinizi elini kaldirdigi icin cok cok cok pisman hatta utanctan yüzünüze bakamaz hale getirebilirdiniz.
Ama siz sadece kapris yapip durdunuz.

Tesekkur ederim bi tek siz anladiniz. Aynen vurnayi birak elini dahi kaldirmamali savundugum bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…