Konu sahibini yanlış yaptıgına güzelce ikna edebilmek varken, onun evliliği için ona moral verici sözler söylemek varken fevri sözlerle onu daha fazla kırmak yine biz kadınlara özgü bir şey. Her zaman derim, kadının en büyük düşmanı yine kadındır. Bu forumda bu kadar çok oluyor ki. Konu sahibine böyle yüklenilmesi bende hırsızın hiç mi günahı yok dedirtti.
Eşiyle kavga eden o, hamile olan o, hassas olan o...
Konu sahibi, bence sen forumu kapat ve eşinle konuş, çünkü bu durumda senin içini rahatlatacak tek kişi o
ve biliyorsun ki, o da hatasının farkında..
bence sen zaten kararını vermişsin ayrılmaktan yana gönlün fakat yinede kendine destekçi arıyorsun burda birilerinin sana ayrıl demesini bekliyorsun, arada git gellerde yaşıyorsun
diyorsunki her yazdığında "o el yine kalkabilir diyorsun" kalkıp kalmayaacağını kimse bilemez zaten, hele biz ikinizide tanımayan insanlar olarak hiç bilemeyiz sadece yorum yapabiliriz burdan,
ben bir önceki yorumumda sana saydırmadım nerden böyle bir sonuç çıkardın bilmiyorum ben sadece sakin ol eşinle konuş dedim sana,
sende kır adamın kafasını hak etmiş it mi demeliydim.
ayrıca sen daha hamilesin eşin şuanda 3 kişi olduğunuzun farkında değilki ben farkındayım oda olsun diyorsun o bebeğiniz doğup ona baba diyene kadarda bir yavrusu olduğıunun farkında olmayacak malesef erkeklerin bizim içimize giren annelik duygusundan haberleri olmuyor uzun süre
haklısın fakat sağduyu çağrısı yapanlarıda yanlış anlıyor konu sahibi malesef
yorumu bana neden yaptığını anlayamadım :)
Bakin elestri yapankar taragsiz olmali..deseler ki esiniZ elini kaldirmamaliydi yankis yapti.ama siz de yuzuk atarak yankis yaptinz deseler tmn tek lafim yok.. ama oyle demiyirlar.siz hatalisiniz yanlissini nasil yuzugu cikarrsiniz gibi laflarr..
Hayir aramadi.. ne arama ne msj.. hakli oldgnu dusunuyo bence..
Yoo burda bana bosan derse bosanacak bosanma derse bosanmayacak biri degiljm.. karar da vermedim.. buraya konu actim taragsi yorumlar icin.. ama gayet taragli yorumlar yapikdi..
Konu sahibini yanlış yaptıgına güzelce ikna edebilmek varken, onun evliliği için ona moral verici sözler söylemek varken fevri sözlerle onu daha fazla kırmak yine biz kadınlara özgü bir şey. Her zaman derim, kadının en büyük düşmanı yine kadındır. Bu forumda bu kadar çok oluyor ki. Konu sahibine böyle yüklenilmesi bende hırsızın hiç mi günahı yok dedirtti.
Konu sahibi, bence sen forumu kapat ve eşinle konuş, çünkü bu durumda senin içini rahatlatacak tek kişi o
Yoo burda bana bosan derse bosanacak bosanma derse bosanmayacak biri degiljm.. karar da vermedim.. buraya konu actim taragsi yorumlar icin.. ama gayet taragli yorumlar yapikdi..
haklısın fakat sağduyu çağrısı yapanlarıda yanlış anlıyor konu sahibi malesef
Tesekkur ederim.. burda beni elestirenler o tavri yasasaydi eminim ki asla bu laflari soylemez ve benm yaptigimdan daha fazlasini yapardi.. benm tek sucum yuzugu atmak.. ama onun oncesinde olan sey ne.. ben ne yaptim da elini kaldirdi bana.. kimse bunu sorgulamuyoo
bak bir kez bende yüzüğümü çıkardım evliliğimin 2.yılıydı çok sinirlenmiştim oğlum daha çok küçüktü üstelik öyle el kaldırma durumu falanda yoktu, yaptığım kapriste değildi eğer böyle yapacaksan ben yokumu hatırlatmak istemiştim kocama sonra zaten yüzüğü aldı yerden saçmalama dedi bana bende fazla uzatmadım sonra konuştuk anlaştık.
üstelik benim eşim iki lafı bir araya getirp doğru düzgün konuşamaz bile buna rağmen iletişim oldu aramızda
benim o gün yaptığımda yanlıştı evet ama başka çarem yok gibi gelmişti o an sinirle atmıştım yüzüğü
ve uzatıpta hatamı devam ettirmedim
bence sende uzatma biran önce onunla konuşmaya bak fakat sakinleştikten sonra
evet
ben de böyle bişey yaşadım diyen tek yorumcu bendim sanırım..
o yüzden benim yorumuma cevap yazabilirdin :)
yaşamamış olan bilemez..
hormonlarrrrr:84::84:
eşinin yaptığı hoş değil ama zaten sana vursam evliliğimizin sonu olur demiş niyetinin vurmak olmadığını belirtmiş sen de hamileliğin etsiyile coşmuşsun iyice sakinleş eve git güzel bir duş yap bir bitki çayı iç sakinleş dinlen. akşam da kavga çıkartma
O siIn karkateriniz.benm icim yandi..ne yapixami bilemedim..yerimde suramadim uyunaya calstm uyuyamadim.. kalktim iceri gittim.. o an gozumun onunden gitmedi.. si sessz kalirsiniz ama ben iyke degiljm.. ben hazmedemedm..
Insanin, bazen inandigi halde , isi hafife almasi o atesin yavas yavas sonmesine sebep olur ki; icinde kor halinde bulunmasi gereken iman hakikatini kaybedilebilir. Dini diri tutan Allah in kur an da bahsettigi namazdir.hz peygamber efendimiz:" Namaz dinin diregidir."buyuruyor.Direksiz ev olmaz.O halde namazsiz da din dusunmek cok zordur.
Esiniz size elini kaldirdi m?
Hamile olsan da olmasan da o el kalkma anını unutamayacaksındır.
Yüzüğü çıkartman dışında abarttığını düşünmüyorum. Çok hassas bir dönemdesin.
Umarım eşin hatasını anlar.
Ama aranızı açmayın bu kadar. Evine gitmelisin bence.
Bir can taşıyorsun ve kendin ne kadar üzülürsen bu bebeğine de yansıyor.
Tek diyebileceğim yüzük çıkartmayın.
Tmn uzatmiyim da napiyimm.. ne ariyo ne soruyoo.. hic bisey yok.. sanki ben yaptim o hareketi..ben bi kere sesimi yukseltsem kiyanet kopar.. o bana elimi kaldirdi.. adim atsa uzatmiyim.. ayrica bu olay ozur dilern diuince gecmiyo.. icimdeki avi gecmiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?