Siz insanlari anlamiyorsunuz.
siz istiyorsunuz ki insanlar esinize versin veristirsin.
Nasil olurda hamile bir kadina el kaldirir desin herkes.
Ama sizin yaptiginiz sey söylenecek seyleri bitirmis.
Yüzük ne zaman parmaktan cikar biliyormusunuz.
Gercekten bittiginde.
Sizse " herseyi düsünmeden yikmak istemiyorum o an sinirle cikardim" diyorsunuz.
Esiniz sinirle siz el kaldiriyor siz sinirle yüzük cikariyorsunuz.
Ikinizde hatalisiniz ama sizin yaptiginiz iki kat hata.
Cünkü bugünden sonra artik sizin bosanirim sözünüz esinizde" yine basladi tehdide blöfe" düsüncesinden baska etki etmeyecek.
Siz esinizi elini kaldirdigi icin cok cok cok pisman hatta utanctan yüzünüze bakamaz hale getirebilirdiniz.
Ama siz sadece kapris yapip durdunuz.
Ben de çok fazla abarttığını düşünenlerdeniz. Zaten adam olayın bilincinde sana vurmam demek, evliliğimi bitirmem demek demiş. Gerçekten de o an refleks vermiş ama tabi hoş bir durum olmamakla birlikte sonuna kadar uzatmak da hoş olmamış. Bayılma noktasına gelmen, yüzük çıkarman, akşam eve gitmeyeceğini söylemen. Gerçekten gitmeyecek cesaretin var mı? Yoksa o an eşinin ne yapmasını bekleyerek söyledin bunları?
Benm ki iki kat hata mi? Allah size boyle bisey yasatmasin diyorim ben size. Baska da diycek biseyim yok
Gercekrwn aksam eve gitmiyccem..gururum cok incindi..ben onun yuzune bakamam.. esinin agzini burnjnu kirip her yerini morartip sonra kopekler gibi pisman olan cok erkk var..bursa okudum ve sahit oldum.. her halti yiyip ozur dikeyen cok insan var.esim de ozur diledi ama belki tekrrdan ayni seyi yapacakk
Acikca söyleyeyim.
O elin kalkmasini hazmedemeyecek insan;
Yatakta yatttim, o yerde yatti, sonra o uyudu ben odadan ciktim, o yataga yatti, sonra sabah kabuslarimi anlatti, sonra ise giderken bittidir dedim sonra isyerimiz yakin bekledim gelmedi isyerine, sonra cikista yüzügü eline verdim. aksam bekleme dedim.
Bu kadar uzatmaz.
Siz acikca istiyorsunuz ki gelsin yalvarsin, ayaklarimi öpsün, köpekler gibi yalvarsin, pismanim desin.
Yoksa o elin kalkmasini affetmeyecek insan, hic sesini cikarmaz, hic kabuslar görmez, sabah sessizce cikar babasinin evine gider.
Bu budur yani.
Bundan baskasi, psiman etmek icin yapilan kapristen baska birsey degildir.
Burnunu sürtsün mantigi yani.
Erkeklerde bunu cok iyi bilir, anlar.
Benm burda yaptigim tek hata yuzugu cikarmak.. herkes buna takilmis.kimse hamile bi kadina nasik elini kaldirir diye tepki gostermemis..
Gercekrwn aksam eve gitmiyccem..gururum cok incindi..ben onun yuzune bakamam.. esinin agzini burnjnu kirip her yerini morartip sonra kopekler gibi pisman olan cok erkk var..bursa okudum ve sahit oldum.. her halti yiyip ozur dikeyen cok insan var.esim de ozur diledi ama belki tekrrdan ayni seyi yapacakk
gmznzl sana katılıyorum canım bende okudum sahıt oldum bencede burnunu surtmelısın çünkü bu seferde bı ozurle nede affeder deyıp alıskanlık yapabılırAllah korusun
bence biraz daha sakin olmalısınız, evliliğin ağırlığının zamanla sizde farkına varacaksınız ben 5 yıllık evliyim iyi kötü zamanlarımız oldu ama bizde ben asabi tarafımdır, bir kez çok kızdığımda eşimin omzuna yumruk attığım olmuştur, tabi sonra özür diledim onu seviyorum mutlu bi yuvamız var oda beni seviyor.
şiddetin olduğu bir evlilik zaten düşünülemez, bir evlilkikte şiddet varsa o evlilik zaten bitmiştir, fakat bunun için biraz daha düşünün bir şans daha verin eşinize gerekirse siniriniz geçtiğinde karşınıza alın konuşun sakin bir yerde bak bu birdaha olursa senin yanında olmam mesajını verin ona, şuan evliliğinizi gözden geçirdiğinizi anlatın.
insanlar konuşarak anlaşır sadece.
ve şunuda unutmayınki ortada bir çocuk olduğunda o evlilik artık 3 kişilik oluyor yeri geldiğinde evladınızı sizden ön planda tutmanız gerekiyor. bunları asla unutmayın
Ben bebegimi dusunuyorum sa esim neden dusunmuyorr.. o da aile olcamizi biliyo 3kisi oldumuzu bikiuo ama o bana nasil el kaldiriyoo.. herkes bana saldiriyor
Yaşadığınız olayları herkes sizin gözünüzle görüp yorumlayamaz. Destek olacak şeyler beklemeyin herkes sizinle nasıl aynı fikirde olsun ki.. Siz yaptığınız davranış onaylansın istiyorsunuz.. eleştirilmek hoşunuza gitmiyor sanırım.
Amin kimseye yasatmasin.
16 yillik evliyim ( rabbime sükür)
Evlilik iki insanin ayni evde ortak noktayi bulma sürecidir.
Bu ortak nokta bulunana kadar elbette tartismalar, sürtüsmeler, zit fikirler olur.
Ama ben asla parmagimdaki yüzügü esimin eline vermedim.
Rabbimde verdirmesin.
Cünkü öyle birsey yaparsam gercekten benim icin hersey bitmistir.
Yoksa cikar tak cikar tak yaparak esimin gözünde, pisman etmek icin kendince trip yapan kadin konseptinden ileri gecemezsim!
Ben sorunlarimin mantigimla, aklimla cözmeyi tercih ederim.
Insanin, bazen inandigi halde , isi hafife almasi o atesin yavas yavas sonmesine sebep olur ki; icinde kor halinde bulunmasi gereken iman hakikatini kaybedilebilir. Dini diri tutan Allah in kur an da bahsettigi namazdir.hz peygamber efendimiz:" Namaz dinin diregidir."buyuruyor.Direksiz ev olmaz.O halde namazsiz da din dusunmek cok zordur.
Esiniz size elini kaldirdi m?
aslında saldırmalarının sebebı yuzuk cıkartmak evet ben senı haklı goruyorum bende olsam cok kırılırdım hele bıde hamıleysem ıcımde bı can tasırken ya vursaydı dıye dusunup dururdum cok üzülürdüm hazmedemezdim heraldebıde su ana kadar hıc esın aradımı gün içinde konustunuzmu belki tekrardan özür dilerse konusmak ıcın cabalarsa hatasını anlamıstır dıye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?