- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
Hic de hamilelik psikolojisi diye hic bisey demedim benn.. bencebsiz beni anlamiyosunuz.benm tek sucum yuzk atmak dedm zaten.. elini kaldiracak tek bir sebep yoktu..
10 sayfa gecti ama kimse bu sruyu sormadi.sizDn once biri daha sordu..bu tarafsz yorum yapilmadgni cok net gosteriyor bence
Şimdi oturup ağlayacağım ya:18:Kac sayfa once yuzUgu atmann yanlis oldunu soyledm.. ama insanlar konuyu okumadan hemen agir elestiri yapiyor.acip ilk sayfalara bakin lutgen..niyet yapmak degl..elstirmek yikip gecmek
Merhaba arkadaslar. Esimle tartistik ve sonu cok kotu bitti.hamileyim
Esimle bu zamana kadar sorjnlarimiz olmustu ama bu kadari olmamisti.dun esimle tartistik ben soyledm o soyledi.sonunda esim gmznzl bak simdi deyio kolunu kaldirdi.smdi vurucam sana elimim tersiyle der gibi.. o kadar kotu oldum ki o an.biseler soylledi.ben de sinirin gecmedi o kaldirdigini indirseydin rahatlardn belki dedm.ciktim odadan.snra geldi yanima ozur diledi.gervkten refleks asla niyetm vurmak degildi.ben sana asla vuramam dedi.iyi de ben gozumemi inancam sana mi.laf dalasi... snra yattk.o yerde ben yatakta.baktim ki uyuyo.ciktim odadan.onceden beni kirsa hemen gelio gonlumu alirdi.bu sefer yapmadi.snra yerden kalkip yataga yatti.ben agliyorm tabi.snra o an kriz gecirdim.bi ara bayilmisim vurdun bana baba bana vurdu diye gece sayiklamisim hep.sabah anlatti bunlari.
Sabah geldi.vallahi vurmak degildi benm sana vurmam demek evliligmi bitirmek demek dedi.ben dr evet bitirdin zaten dedm.ise gidiyorm ben dedim ciktim.is yerimiz birbirine yakin.benmke gelmedi.daha cok sinir oldum.aksam gelmycem bekleme dedim.sacmalama dedi.dis kapidaydik.alyansimi da cikarip bunu da diyip firlattm.. cok kouyum biseyler duymaya ihtiyacm var
Merhaba arkadaslar. Esimle tartistik ve sonu cok kotu bitti.hamileyim
Esimle bu zamana kadar sorjnlarimiz olmustu ama bu kadari olmamisti.dun esimle tartistik ben soyledm o soyledi.sonunda esim gmznzl bak simdi deyio kolunu kaldirdi.smdi vurucam sana elimim tersiyle der gibi.. o kadar kotu oldum ki o an.biseler soylledi.ben de sinirin gecmedi o kaldirdigini indirseydin rahatlardn belki dedm.ciktim odadan.snra geldi yanima ozur diledi.gervkten refleks asla niyetm vurmak degildi.ben sana asla vuramam dedi.iyi de ben gozumemi inancam sana mi.laf dalasi... snra yattk.o yerde ben yatakta.baktim ki uyuyo.ciktim odadan.onceden beni kirsa hemen gelio gonlumu alirdi.bu sefer yapmadi.snra yerden kalkip yataga yatti.ben agliyorm tabi.snra o an kriz gecirdim.bi ara bayilmisim vurdun bana baba bana vurdu diye gece sayiklamisim hep.sabah anlatti bunlari.
Sabah geldi.vallahi vurmak degildi benm sana vurmam demek evliligmi bitirmek demek dedi.ben dr evet bitirdin zaten dedm.ise gidiyorm ben dedim ciktim.is yerimiz birbirine yakin.benmke gelmedi.daha cok sinir oldum.aksam gelmycem bekleme dedim.sacmalama dedi.dis kapidaydik.alyansimi da cikarip bunu da diyip firlattm.. cok kouyum biseyler duymaya ihtiyacm var
Doğrudur. Ama işte herkezin fikri farklı, şahsım adına iki tarafta kabahatli.
Neyse ne olan olmuş..
Şimdi ne yapmayı planlıyorsun? Sıkıntılı bir durum, aynı şeyi yapmış olsam ben, gurur yapar özür falan dilemezdim :26: ve eşimden bişey beklerdim, eşin adım atar mı peki :26:
sebepsiz yere üstelikte siz hamileyken kim kime el kaldırır yapmayın allhaşkına biz sebep bile sormuyoruz yaptığı yanlış olduğu için,hiçbir sebep el kaldırmayı gerektirmez ama iş bu raddeye gelmiş ve ben yüzüne bakamam diyorsunuz zaten afffetsenizde siz bu olayı unutmaz temcit pilavı mı derler ne derler adamın önüne sunarsınız sizi tanımadan bana yansıttığınız izlenim bu ,sürekli bu şekilde de bu evlilik yürümez.affediceksenizde bu olayı unutup sürekli başa kalkmamanız gerekir bunuda hatırlatırım artık tercih size kalmış.
AyliiiN yaa cok iyi bikiyorsunuz oyle mi ordaydiniz heralde.. bana el kaldirma sebebi .eve gelirken bisey getrmesini istedm. Eve geldi zaten cok sinirliydi.kapidan girdi.ben de getrdin mi diye sordum..cok canm cekmisti.. unuttum dedi..ben de sabahtan beri aklmda onu disinyrm gelirken alicam dedi.ben de cok canm cekmisti yaa dememle onun elini kaldirmasi bir okdu.unuttuk heralde simdi bi tane ... diyip kaldirdi elini..Adamin neden elini kaldirdigini anliyorum.
Bazi kadinlarda hakketten cok cene var.
Erkekleri boyle boyle uzaklastiriyorsunuz kendinizden haberiniz yok.. Tek turk kadininda var bu huy...
Sen blof yapiyorsun da dikkat et rest gelmesin...
Muhtemelen konuyu buraya taşımamış olsaydınız şuan çok daha sakin düşüyor ve sağlıklı hareket ediyor olacaktınız. Herkes bir birey olduğundan sürekli farklı yorumlar duyacaksınız. Mutlaka evlenirken yada flört döneminde de sorunlar yaşadınız ve bir şekilde bu sorunları aştınız. Şimdi burada sizi rahatsız eden yorumlarla sinirlenirken yada üzülürken asıl konudan uzaklaşıp kendinizi ifade etme çabasına giriyorsunuz. Bu sizi yorar. Yazılı ifadelerde yanlış anlaşılmanızdan daha doğal birşey olamaz. Biliyorsunuz ki bebeğiniz yaşadığınız stresi hissediyor, ona bunu yapmayın bence. Eşinizinde sizinde hatalı olduğunuz noktalar var. Size düşen bebeğini düşünen bir anne olarak biraz daha relax olmaya çalışmak. Evinizi terketmeyin.. Akşam evinize dönün ve sizinde yüzük konusunda hatalı olduğunuzu unutmadan eşinize yanlış davrandığını tekrar hatırlatın. Yuva kolay kurulmuyor, bebiş de yoldayken huzurunuzu koruyun.
Sevgiler
Hayir, insan olarak diyorsun ki " ya bak daha evliliginin basinda, böyle giderse evliligide yikilir, anlatmaya calisayim, göstermeye calisayim yaptiginin yanlis oldugunu" diyorsun.
Ama konu sahibi anlamak istemiyor, oda yetmezmis gibi yazdiklarini okumadim cünkü laf soktun diyor. Resmen vakit ayirip yardimci olmaya calistigi icin insan kendine kiziyor.
Arada cikan birkac kisiyi hic söylemiyorum. Onlar yardimci olmak isteyen melek arkadaslar bizde seytan arabozucular konumunda oluyoruz:)
Sonrada dayagi tasvip eden acizler yaftasini yiyoruz iyimi:)
tanıdığım bir aile var.seneler önce karı koca tartışıyor,kızımız da o sinirle bütün takılarıyla birlikte alyansını da fırlatıp annesinin evine gitmiş.bu arada 3-4 aylık hamile.arkasından hiç arayan soran olmadı.aylarca annesinin evinde kaldı.tanıdıklar ara bulmaya çalıştı ama eşi, o yüzüğü fırlatıp gittiği an benim için bitti demiş.kız telaşa düştü.doğum yapacak ama bir şeyi yok.en son artık doğumdan sonra ben çalışırım annem bebeğime bakar demeye başlamıştı.neyse doğuma yakın bir şekilde kocası ikna edildi de evine döndü.kız soranlara ben böyle olacağını bilemedim,ders vermek istemiştim, dedi ama kendisi aldı o dersi.bir daha fevrilik yapamadı
amaan ne halin varsa gör anlayana sivri sinek saz yani ,öle dedik olmadı böle dedik olmadı evlilik senin ister devam et ister ayrıl neşen bilir.ikidebir o anı görmediniz deyip duruyorsun bizde çok anlar gördük yüzüğü fırlatıp eve gelmiyorum demedik,eve gidince eşime bir çift sözüm olacak şu konudan sonra ayaklarımı öpse benim gibisini bulamaz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?