esim :(

öyle diyorsan öyledir...
dediğiniz gibi eleştiriye açık olmak gerek
iyi günler

Site kurallarini okuyunuz.
Baslik altinda konu ile alakali yorum yada elestirilerinizi yapiniz.
Yorumculara yorum yapmayiniz.
Yaptigim yorumu alintilayip, sonrada elestiriye acik olmak gerek diyemezsiniz cünkü oda benim yorumumdur.
Eger ben bir konu acar fikir istersem orada elestiri yaparsiniz!!!

hmm kasıtlı olarak acımasız yorum yapıyorsun yani ?

Hmmm evet konu sahibine reel hayattan acayip kinim varda, dur acimasiz yorum yapayim dedim. Öfkemi aliyorum:)
Allahim sen bilirsin:)

konu sahibi nasıl yorumlar bekliyorduki,ne desek sakinleşirdi acaba.

eşine kızsak küfretsek daha bileylenmeyecekmiydi,daha sinirlenmeyecek miydi.kendi hatasını da görmesini istenmesinin nesi yanlış:44:

gerçi burada açılan konularda yorumcular konu sahibinin eşine yüklendiğinde aslında benim kocam iyidir diye yorumculara trip atmaya başlıyorlar.burada da işe yararmıydı acaba:26:

ben yapıcı eleştiri yaparım ama site kurallarından daha önemli kurallarda var hayatta kural olmasada yapılması gereken şeyler, bunlar benim için daha önemli, yinede kuralları hatırlattığın için sağol

bu işe yarardı aslında :))) normal hayattada öyle olmuyomuki ben bunu bir arkadaşıma yaptım senin kocanda zaten öküz dedim baktım kocasına sahip çıktı bana canı sıkıldı :))) gerçekten işe yarıyor
karı koca arasına girmemek gerek vesselam...

Son düzenleme:

eseklik etmis esi el kaldirmakla, ayip yani.konu sahibi hamile , hormonlari sapitmis bir sekilde cirit atiyor vücüdünda.Allah yakinlarina logusaliginda sabir versin.

Ben naz falan yapmiyorum.. el kaldirmak demek tokata bir adim kaladir.. nasil bunu bir tek ozurle unutabilirim ki.. sizler benm yasadogimi yasarsaniz ki umarim yasamazsini.. benm yaptigim hatayi yapmazSiniz.yersiniz tokadi oturursunuz evinizde.. ben hazmedemem.. yapici yorum yapan bir kac kisi vardi.yazdiklariniz icin tesekkur ederim.Allah razi olsun..

Hayir abartmadim.. bi evlilik neden biterr? Dayak vardir .. aldatna vardir ya sa baska seyler.. o el kalkti bir dahakalkip suratima inmiycenin garantisi var mi?

İNECEĞİNİN GARANTİSİ VARMI???
hayattta neyın garantısı olduda o elın garantısını ıstıyorsun sen...
sen zaten kocana ınanmıyorsan...
o elın bıdahakıne ınecegını dusunuyorsan bastan hata yapmıssın güzelim...
inanmadıgın bırdaha aynı hayatayı tekrarlayıp tekrarlamayacagını anlıyamadıgın
bir adamla evlisin şu an...
bnm daha gecende actıgım konu... kocam yolun ortasında tartakladı benı...
bırak elı kaldırmayı tartaklandım...
eşşekler gibi pişman oldu... ve birdaha yapmıyacagınada emınım..

konumdada bılenler bılır.. ne ayrılıktan bahsettım.. ne yuzuk fırlatmalardan...
bu kadar kolaymı ya yuva kurmak...

abartmadım dıye kendını kandırıyorsun su an..
30 kişide saan aynı seyı soyluyorsa ya sen yanlıssın ya biz...

hee senın ıcın affedılmez bır hata mı...
o zaman boşanma davanı aç cnm hayırlı olsun...
herkezın goruslerı farklıdır... ben boyle gordum.. sen oyle gormussun demekkı

aslında arkadaş size çok güzel yorum yapmış ama nedense siz bunu bir türlü kabul etmek istemiyorsunuz.ne dememizi istiyorsunuz bu adamdan koca olmaz ayrıl gitsin dememizimi ?burada yorum yapıyoruz belki atladığın yanlış yaptığın birşey varsa düzelmesi için,yüzük olayını yanlış olduğunu sadece anlamışsınız yani almak istediğinizi alıyor geri kalanını destek yerine köstek oluyorsunuz diye geçiştiriyorsunuz.eşiniz bu noktaya neden geldi diye kimse sormadı farkındaysanız çünkü hiçbir sebep dayak atmayı gerektirmez. ısrarla söylüyoruz haklıyken haksız durumdasınız diye ama anlamak istemiyorsunuz duygusallığa vurup hamile psikolojisi diyosunuz.burada bırak af dilemeyi yatak ayıran günlerce konuşmayan eşler var,eşin af dilemiş bu büyüklüğü göstermiş yanlış yaptığında farkında daha ne yapmasını istiyorsun bunu eşine sor ozaman .

Son düzenleme:

şimdi ne merak ettim biliyormusunuz? "hayatta sana vurmam" diyen adam o hale nasıl geldi acaba? hayır buradaki yorumlarınızdan bize fenalık geldi, allah eşinize sabır versin.. kimse size tokatı yiyip oturun demedi ki, çünkü ortada bir tokat yok!!! madem öyle istediğiniz gibi yapalım yorum: eve gitmeyin, hemen bir boşanma davası açın. bugün size el kaldırırsa yarın sizi mosmor edene kadar dövemeyeceğinin garantisi yok çünkü.. yeni yaşamınızda mutluluklar dilerim..

ne yapmayı düşünüyorsun,neye karar verdin.o yüzüğü geri parmağına takabilecek misin:26:

ben yüzüğü çıkarmışsam eğer,evliliğim bitmiş demektir

peki napmasını isterdin gerçekten merak ederek soruyorum yani şu aşamadan sonra tek özür yerine napmalı ??? yada naparsa affedersin

ne yapmayı düşünüyorsun,neye karar verdin.o yüzüğü geri parmağına takabilecek misin:26:

ben yüzüğü çıkarmışsam eğer,evliliğim bitmiş demektir

yaw bende çıkardım bir kez :)) ama bitmedi şükür

ha onaylıyormıyum onaylamıyorum uzatmadım çabuk taktım geri

Hic de hamilelik psikolojisi diye hic bisey demedim benn.. bencebsiz beni anlamiyosunuz.benm tek sucum yuzk atmak dedm zaten.. elini kaldiracak tek bir sebep yoktu..

peki napmasını isterdin gerçekten merak ederek soruyorum yani şu aşamadan sonra tek özür yerine napmalı ??? yada naparsa affedersin

aman ne affedecek.cani adam kıza nasıl el kaldırır.insan hamile karısının her nazını,hakaretini çeker.onu pamuklara sarar
konu sahibi aşkından ölsede affetmemeli.zaten yüzüğü de çıkarmış.iş bitmiştir

Hic de hamilelik psikolojisi diye hic bisey demedim benn.. bencebsiz beni anlamiyosunuz.benm tek sucum yuzk atmak dedm zaten.. elini kaldiracak tek bir sebep yoktu..

ne oldu da el kaldırdı.durup dururken de olmamıştır değil mi

Tatlım benim, peki yüzüğü çıkarıp vermendemi hala dogru?
şuan ne düşüyorsun?

ben şakasına yedim:) ama kendim kaşınmıştım.
Bir yorum yaptı ve ben onun üzerine yavaşça bir tane patlattım, oda şok oldu:))
başka bir gün, yine aynısı, şakasına güm indirdim, oda yavaşça ben sana yapsam dedi ve o koça eli bütün suratımı kapladı:)
burda bir şey öğrendim:) ve bir dahada şakasında olsa yapmadım:)) herkez hatalarından ders alır. O zaten seni yerde bulunca, orda yerin dibine girmiştir.

Kac sayfa once yuzUgu atmann yanlis oldunu soyledm.. ama insanlar konuyu okumadan hemen agir elestiri yapiyor.acip ilk sayfalara bakin lutgen..niyet yapmak degl..elstirmek yikip gecmek

Ilk 3sayfayi tekrr okuyun istersenz.. o kadar can yakici seyler yazilmis ki

Doğrudur. Ama işte herkezin fikri farklı, şahsım adına iki tarafta kabahatli.
Neyse ne olan olmuş..
Şimdi ne yapmayı planlıyorsun? Sıkıntılı bir durum, aynı şeyi yapmış olsam ben, gurur yapar özür falan dilemezdim :26: ve eşimden bişey beklerdim, eşin adım atar mı peki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…