öyle diyorsan öyledir...
dediğiniz gibi eleştiriye açık olmak gerek
iyi günler
hmm kasıtlı olarak acımasız yorum yapıyorsun yani ?
Site kurallarini okuyunuz.
Baslik altinda konu ile alakali yorum yada elestirilerinizi yapiniz.
Yorumculara yorum yapmayiniz.
Yaptigim yorumu alintilayip, sonrada elestiriye acik olmak gerek diyemezsiniz cünkü oda benim yorumumdur.
Eger ben bir konu acar fikir istersem orada elestiri yaparsiniz!!!
Hmmm evet konu sahibine reel hayattan acayip kinim varda, dur acimasiz yorum yapayim dedim. Öfkemi aliyorum:)
Allahim sen bilirsin:)
konu sahibi nasıl yorumlar bekliyorduki,ne desek sakinleşirdi acaba.
eşine kızsak küfretsek daha bileylenmeyecekmiydi,daha sinirlenmeyecek miydi.kendi hatasını da görmesini istenmesinin nesi yanlış:44:
gerçi burada açılan konularda yorumcular konu sahibinin eşine yüklendiğinde aslında benim kocam iyidir diye yorumculara trip atmaya başlıyorlar.burada da işe yararmıydı acaba:26:
Haklisin canım!ama öyle yapmazsa bu sefer eşi trip atcak bu dava uzayıp gitcek
erkekleri idare etmeli perim dimi ama :)))
herkez hatalar yapa bilir! Önemli olan hatalardan bir şeyler öğrenmek ve kendimizi kontrol altına almamız.
yüzük öyle zırt pirt çıkarılması alışkanlık haline gelir..:) adam zaten hatasını anlamış ama, arkadaşımız biraz nazliymiş işte..:)
insallah biran önce öpüsüp koklaşirlar
Hayir abartmadim.. bi evlilik neden biterr? Dayak vardir .. aldatna vardir ya sa baska seyler.. o el kalkti bir dahakalkip suratima inmiycenin garantisi var mi?
Ikinci mesajdaki namaz ve din konusunun, konu ile alakasini anlamasamda, diniminiz evlilik ile alakali hükümlerinide arastirmanizi tavsiye ederim.
Esim bana el kaldirmadi.
Olaki kaldirsaydi.
Önce köseme cekilirdim.
Yaptigi seyi düsünürdüm, benim bunun karsiliginda onu birakip birakamayacagimi.
Affedip affedemeyecegimi.
Eger ki evliligimi yürütme niyetindeysem.
Ilk olarak esime özür dileme firsati verirdir, onu dinlerdim sessizce.
Sonra kendi düsüncelerimi dile getirirdim.
Onun bunu yapabilecek güce sahip oldugunu, dilerse yapabilecegini, o eli kaldirdiginda indiredebilecegini ama bunun sonuclarini düsünüp düsünmedigini.
Benim, o kadar asagilanmanin sonunda yine ona esim diyebilecek, ayni yataga girebilecek kadar aciz olup olmadigimi.
En önemliside onun bunu yapabilecek kadar aciz olup olmadigini.
Sorununu dile getiremeyip siddet uygulamayi düsünecek kadar kücük mü benim sevdigim adam derdim.
Ben bunu bugün yasanmamis farzediyorum, ama yasanmadida diyemem, evlilik ahdi ile erkekle kadinin arasina baglar atilir, bilki sen bugün beni sana baglayan o baglardan birini kopardin derdim.
Gerisini ona birakirdim.
Benim size anlatmak istedigim sizin o el kaldirmaya tekpi olarak yaptiginiz yüzük cikarma, ilerde o tokadin size inmesini daha kolaylastirdi.
Cünkü siz icinizdeki aciyi anlatmak yerine blöf yaptiniz. Yani bir nevi el kaldirdigini hazmedemedim yüzük cikardim geri taktim, vursanda hazmedemem yine yüzük cikarir takarim izlenimi verdiniz.
Ben naz falan yapmiyorum.. el kaldirmak demek tokata bir adim kaladir.. nasil bunu bir tek ozurle unutabilirim ki.. sizler benm yasadogimi yasarsaniz ki umarim yasamazsini.. benm yaptigim hatayi yapmazSiniz.yersiniz tokadi oturursunuz evinizde.. ben hazmedemem.. yapici yorum yapan bir kac kisi vardi.yazdiklariniz icin tesekkur ederim.Allah razi olsun..
Ben naz falan yapmiyorum.. el kaldirmak demek tokata bir adim kaladir.. nasil bunu bir tek ozurle unutabilirim ki.. sizler benm yasadogimi yasarsaniz ki umarim yasamazsini.. benm yaptigim hatayi yapmazSiniz.yersiniz tokadi oturursunuz evinizde.. ben hazmedemem.. yapici yorum yapan bir kac kisi vardi.yazdiklariniz icin tesekkur ederim.Allah razi olsun..
ne yapmayı düşünüyorsun,neye karar verdin.o yüzüğü geri parmağına takabilecek misin:26:
ben yüzüğü çıkarmışsam eğer,evliliğim bitmiş demektir
aslında arkadaş size çok güzel yorum yapmış ama nedense siz bunu bir türlü kabul etmek istemiyorsunuz.ne dememizi istiyorsunuz bu adamdan koca olmaz ayrıl gitsin dememizimi ?burda yorum yapıyoruzki belki atladığın yanlış yaptığın birşey varsa düzelmesi için,yüzük olayını yanlış olduğunu sadece anlamışsınız yani anlmak istediğinizi alıyor geri kalanını destek yerine köstek oluyorsunuz diye geçiştiriyorsunuz.eşiniz bu noktaya neden geldi diye kimse sormadı farkındaysanız çünkü hiçbir sebep dayak atmayı gerektirmez ısrarla söylüyoruz haklıyken haksız durumdasınız diye ama anlamk istemiyorsunuz duygusallığa vurup hamile psikolojisi diyosunuz.
peki napmasını isterdin gerçekten merak ederek soruyorum yani şu aşamadan sonra tek özür yerine napmalı ??? yada naparsa affedersin
Hic de hamilelik psikolojisi diye hic bisey demedim benn.. bencebsiz beni anlamiyosunuz.benm tek sucum yuzk atmak dedm zaten.. elini kaldiracak tek bir sebep yoktu..
Tatlım benim, peki yüzüğü çıkarıp vermendemi hala dogru?Ben naz falan yapmiyorum.. el kaldirmak demek tokata bir adim kaladir.. nasil bunu bir tek ozurle unutabilirim ki.. sizler benm yasadogimi yasarsaniz ki umarim yasamazsini.. benm yaptigim hatayi yapmazSiniz.yersiniz tokadi oturursunuz evinizde.. ben hazmedemem.. yapici yorum yapan bir kac kisi vardi.yazdiklariniz icin tesekkur ederim.Allah razi olsun..
Tatlım benim, peki yüzüğü çıkarıp vermendemi hala dogru?
şuan ne düşüyorsun?
ben şakasına yedim:) ama kendim kaşınmıştım.
Bir yorum yaptı ve ben onun üzerine yavaşça bir tane patlattım, oda şok oldu:))
başka bir gün, yine aynısı, şakasına güm indirdim, oda yavaşça ben sana yapsam dedi ve o koça eli bütün suratımı kapladı:)
burda bir şey öğrendim:) ve bir dahada şakasında olsa yapmadım:)) herkez hatalarından ders alır. O zaten seni yerde bulunca, orda yerin dibine girmiştir.
ne oldu da el kaldırdı.durup dururken de olmamıştır değil mi
Ilk 3sayfayi tekrr okuyun istersenz.. o kadar can yakici seyler yazilmis ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?