Yapmanız gereken tam da bu.. Kızmakta haklısın ama yüzüğü çıkartmanın anlamı başkadır..unutamayacağı ders vermek böyle olmaz.
Sakinleşip güzelce konuşun.bir daha vurursan değil,o el tekrar kalkarsa beni hayatında yok say diyebilirsiniz.. ayrıca eşinize hamilelikten dolayı yaşayacağınız sıkıntıyı anlatın alttan almaya alışsın...
Canım çoğu kişi cümlesinde sana zaten hak vermiş ama bazı davranışını da haksız bulmuş, taraflı yorum fazla yok bence
Ben buna yorum yazmstm..
Inanan kafam o kadar karisti ki.bi anda herkes ustume yuklendi..
Ikinci mesajdaki namaz ve din konusunun, konu ile alakasini anlamasamda, diniminiz evlilik ile alakali hükümlerinide arastirmanizi tavsiye ederim.
Esim bana el kaldirmadi.
Olaki kaldirsaydi.
Önce köseme cekilirdim.
Yaptigi seyi düsünürdüm, benim bunun karsiliginda onu birakip birakamayacagimi.
Affedip affedemeyecegimi.
Eger ki evliligimi yürütme niyetindeysem.
Ilk olarak esime özür dileme firsati verirdir, onu dinlerdim sessizce.
Sonra kendi düsüncelerimi dile getirirdim.
Onun bunu yapabilecek güce sahip oldugunu, dilerse yapabilecegini, o eli kaldirdiginda indiredebilecegini ama bunun sonuclarini düsünüp düsünmedigini.
Benim, o kadar asagilanmanin sonunda yine ona esim diyebilecek, ayni yataga girebilecek kadar aciz olup olmadigimi.
En önemliside onun bunu yapabilecek kadar aciz olup olmadigini.
Sorununu dile getiremeyip siddet uygulamayi düsünecek kadar kücük mü benim sevdigim adam derdim.
Ben bunu bugün yasanmamis farzediyorum, ama yasanmadida diyemem, evlilik ahdi ile erkekle kadinin arasina baglar atilir, bilki sen bugün beni sana baglayan o baglardan birini kopardin derdim.
Gerisini ona birakirdim.
Benim size anlatmak istedigim sizin o el kaldirmaya tekpi olarak yaptiginiz yüzük cikarma, ilerde o tokadin size inmesini daha kolaylastirdi.
Cünkü siz icinizdeki aciyi anlatmak yerine blöf yaptiniz. Yani bir nevi el kaldirdigini hazmedemedim yüzük cikardim geri taktim, vursanda hazmedemem yine yüzük cikarir takarim izlenimi verdiniz.
Eminim korkudan kucuk parmağını bile çıkartamazEvliligi yikmak bu kdr kokay degik de.. insanin esine el kaldirmasi bu kadar kolay mi? Ben bi daha tekrrlanmicandan nerden emin olacagim? Dayakkar boyke baslar.. bi kere kalkar o el inmez ama bi dahakinde cok kuvvetli iner.. iste o zaman bedenine degil hayatina esine verdigin degere emeklere gonlune ve sevgine iner..
Evliligi yikmak bu kdr kokay degik de.. insanin esine el kaldirmasi bu kadar kolay mi? Ben bi daha tekrrlanmicandan nerden emin olacagim? Dayakkar boyke baslar.. bi kere kalkar o el inmez ama bi dahakinde cok kuvvetli iner.. iste o zaman bedenine degil hayatina esine verdigin degere emeklere gonlune ve sevgine iner..
Merhaba arkadaslar. Esimle tartistik ve sonu cok kotu bitti.hamileyim
Esimle bu zamana kadar sorjnlarimiz olmustu ama bu kadari olmamisti.dun esimle tartistik ben soyledm o soyledi.sonunda esim gmznzl bak simdi deyio kolunu kaldirdi.smdi vurucam sana elimim tersiyle der gibi.. o kadar kotu oldum ki o an.biseler soylledi.ben de sinirin gecmedi o kaldirdigini indirseydin rahatlardn belki dedm.ciktim odadan.snra geldi yanima ozur diledi.gervkten refleks asla niyetm vurmak degildi.ben sana asla vuramam dedi.iyi de ben gozumemi inancam sana mi.laf dalasi... snra yattk.o yerde ben yatakta.baktim ki uyuyo.ciktim odadan.onceden beni kirsa hemen gelio gonlumu alirdi.bu sefer yapmadi.snra yerden kalkip yataga yatti.ben agliyorm tabi.snra o an kriz gecirdim.bi ara bayilmisim vurdun bana baba bana vurdu diye gece sayiklamisim hep.sabah anlatti bunlari.
Sabah geldi.vallahi vurmak degildi benm sana vurmam demek evliligmi bitirmek demek dedi.ben dr evet bitirdin zaten dedm.ise gidiyorm ben dedim ciktim.is yerimiz birbirine yakin.benmke gelmedi.daha cok sinir oldum.aksam gelmycem bekleme dedim.sacmalama dedi.dis kapidaydik.alyansimi da cikarip bunu da diyip firlattm.. cok kouyum biseyler duymaya ihtiyacm var
Tlfnuna geldi msj.hosuma gitti.kopyaladm.farketmeden buraya yapistirmisim.. ya bunun icin uyarirken bike laf sokarak uyariyorsunuzz. O yuzden yazinizin devamini okumadim
canım erkekler kendilerini frenliyemiyo bazen o anda elini kaldırmış olabilir tamam trip atmışsın
tepkini göstermişsin bak gece nasıl sayıkladığını duymuş üzülmüştür bence
ama keşke yüzüğü çıkarmasaydın
bence akşam biras yapıcı konuş evililik hemen bitermi öyle
mesela
bebeğimiz bana kızdı anne yüzüğün nerde die sorup durdu de
ve yüzüğünü geri al eğer eşinle başka sorunlar yoksa üzülmeyin boşuna
düzelin bian önce hadi[/QUOTE]
Maşallah kız sana! Cok fenasin:))
Insanlar yazdiginiz seyi neden yazdiginizi yada yanlis olup olmadigini bilemez, bilmek zorundada degil.
Laf sokmak dediginiz tavsiye ise siz zaten her tavsiyeyi tersten anliyorsunuz, bunuda hamilelik psikolojisine veriyorum.
Cevabinizi okumadim demek, size yardim etmek icin yazan insanlara saygisizliktir bu saygisizliklada vakit ayirip yardim etmeye layik olmadiginizi gösterirsiniz.
Size iyi günler.
kusura bakmayın ama bence bu biraz acımasız olmuş
buda benim yorumum
Lütfen konuya yorum yapin.
Ben ne yazdigimi, ne kadar acimasiz yada degil oldugunu bilecek yasta ve bilincteyim!!
Lütfen konuya yorum yapin.
Ben ne yazdigimi, ne kadar acimasiz yada degil oldugunu bilecek yasta ve bilincteyim!!
canım erkekler kendilerini frenliyemiyo bazen o anda elini kaldırmış olabilir tamam trip atmışsın
tepkini göstermişsin bak gece nasıl sayıkladığını duymuş üzülmüştür bence
ama keşke yüzüğü çıkarmasaydın
bence akşam biras yapıcı konuş evililik hemen bitermi öyle
mesela
bebeğimiz bana kızdı anne yüzüğün nerde die sorup durdu de
ve yüzüğünü geri al eğer eşinle başka sorunlar yoksa üzülmeyin boşuna
düzelin bian önce hadi[/QUOTE]
Maşallah kız sana! Cok fenasin:))
ama öyle yapmazsa bu sefer eşi trip atcak bu dava uzayıp gitcek
erkekleri idare etmeli perim dimi ama :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?