Bizde cok kavga edenlerdeniz. Su an ki konuyu paylasayim sizinle. Esim benim pazar günü hazırladığım kahvaltiyi beğenmiyor. Bu arada 1 yaşında bebis var evde. Evet özel bir sey hazirlamiyorum kahvaltida.zatwn kalkar kalkmaz bebisin kahvaltisini veriyorum. Ve bebis de pek durmaz yerinde yaramazlik peşindeyani hemen oturup kahvaltı ediyooruz . Ben ne hazirlamaliyim ki sizce? Nirmal kahvalti hazirliyorum iste.Kendisi yumurta da sevmez. Fikirlerinizi bekliyorum.
Bizde cok kavga edenlerdeniz. Su an ki konuyu paylasayim sizinle. Esim benim pazar günü hazırladığım kahvaltiyi beğenmiyor. Bu arada 1 yaşında bebis var evde. Evet özel bir sey hazirlamiyorum kahvaltida.zatwn kalkar kalkmaz bebisin kahvaltisini veriyorum. Ve bebis de pek durmaz yerinde yaramazlik peşindeyani hemen oturup kahvaltı ediyooruz . Ben ne hazirlamaliyim ki sizce? Nirmal kahvalti hazirliyorum iste.Kendisi yumurta da sevmez. Fikirlerinizi bekliyorum.
Bu konuda deneyimliyim dermişim :)
Patates kizartabilirsiniz yada menemen yapabilirsiniz..Yumurta sevmiyorsa menemene yumurta koymayabilirsiniz..Hatta menemen tarzinda başka tarif vereyim size..Daha kolay hemde.
Yağı eritin..domatesleri doğrayıp ilave edin..Dilimlenmiş sucuk ile tuzunu ilave edin..Bu kadar..
Milföy hamuru hazirlayabilirsin veya sigara böreği sarabilirsin..
Sizin eşiniz yumurta sevmiyor lakin kendiniz.için başka bir guzel tarif vereyim size..Dogranmis bol soğanı yağda kavurun üzerine yumurta kırın. .tuzunu ilave edip karıştırın ..
Bilmiyorum minci peynirini bilir misiniz? Bizim memlekette öyle derler..tuzsuz bir peynirdir..Tavada tereyağını erittikten sonra peyniri ilave ederiz, azcikta tuz atarız. .Aslında kasar peyniride güzel oluyor yağda eritince..Kaşar peynirinide kullanabilirsiniz. .
Canım benım esım de haftasonu kahvaltı etmeye bayılır,en kolayın dan mılfoy hamuru alakırsın arasına peynır maydonoz yada kıyma koyarsın 15 dk sürüyor yapması cok pratık,yada papataesı hasla sonra kare kare kes az tereyağı olan tavada kızart susam dök böyle pratık seyleri yapabilirsin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?