esim...

En önem verdiğim ve sevdiğim öğün kahvaltıdır tabiki iştah kabartan, göze güzel görünen şeyler hazırlamak isterim ama her zaman da niye yok diye düşünmem. Peynir, zeytin, salatalık, domates, haşlanmış yumurta bile bana yeterli. Siz zengin bir kahvaltıyı ne hazırlayacağınızı bilmediğinizden mi? Yoksa çocukla ilgilenmekten mi hzırlayamıyor sunuz?

Allah insanı şükürsüz bırakmasın :) Nimet bulmuş, kadın çocukla evle uğraşmış yetmemiş kahvaltı hazırlamış beğenmemiş, gitsin o zaman ne istiyorsa alsın koysun sofraya.... Bu da iyi valla bir de adama beğendiği kahvaltıyı hazırlamakla uğraşılacak.

cumartesi pazar bende özenirim, eşimden önce kalkıyorum o uykuyu daha bi seviyo, menemen yapıyorum buzluğumda önceden hazırlanmış sigara böreğim oluyo bazen, milföy yaptığımda oluyo, patates kızartması patatesli yumurta, krep...elimden geldiğince yapıyorum ama kalkınca eşimde yardıma girişir hemen öyle oturduğu yerden şunu yap bunu yap o yok mu bu yok mu demez yani hele ki senin bebeğinde var o zaman bebeği o doyursun sen tamamen kahvaltıya kanalize ol

İyi de adam da tüm hafta çalışıyor alttarafı bi'gün güzel bi'kahvaltı görmek istemesi bence gayet doğal.
Öyle bi'demişsin ki adam tüm hafta evde yan gelip yatıp üstüne yemek istiyo
Benim ablam evli bile değil bi'günü tatil ve ogün evde güzel kahvaltı olmazsa annem ve bana sırayla dırdır ediyo bi'günüm var diye.
Bebek var diyoruz da bir yaşındaki bebek kahvaltı hazırlayana kadar oyalanamaz mı sence? Kahvaltı hazırlamak ne kadar uzun sürebilir ki? Akşam bebek uyurken sigara böreği sarsa iki dakkada fırında sabah, yeter ki yapmak istesin:)

Son düzenleme:
beğenmiyorsa bence eşine söyle kahvaltıya dışarı çıkarsın canım

Cumartesi - pazar günleri bizim evde de kahvaltılar özenli hazırlanır.

Patates - köfte kızartması,

Menemen,

Sucuklu Yumurta,

Haşlanmış yumurta salatası,

Börek,

Sigara böreği,

Ara ara eşim gidip simitçiden simit, poğaça vs. alır,

Özellikle yazın domateslerin kabuklarını soyarım, küp küp doğrarım, biraz elma sirkesi, biraz zeytin yağı, tuz ve baharat koyarım,

Tere, roka gibi yeşillikler hazırlarım vs. vs.

Hiç zamanın yoksa marketten hazır börek al, sen çocuğunun kahvaltısını hazırlarken at fırına, 45. dk. de hazır, kahvaltılıklarla da masanı zenginleştirirsin.

valla bence oncelikle eşine sormalısın ne istersin diye ama alternatif olarak
ekmek dilimlerinin üzerine kaşar domates koyup ızgarada kızartabilirsin..
sucuk sosis pişirebilirsin
patates kızartabilirsin,biber aynı şekilde..
biber salçası kahvaltıda güzel olur,değişik ezmeler de..
zeytinleri bile yağla baharat ve limonla harmanlasan değişiklik olur bence
fırından da sıcak ekmek aldınız mı ohhh ohhh:)

Ben eşitlikten yanayım özel kahvaltı isteyebilir. Ama önüne geleni beğenmiyorum diyen erkek şımartılmıştır. Siz en ufak bişeyde poh pohlamaya alıştırdıysanız bişey diyemem. Kadın erkeğin kölesi değildir. Bir kere sizlerin evlerinde hep kadın yemek ve temizlik yapıyor anlaşılan çocuğa da hep kadın bakıyor. Bunlar bana garip geliyor. Herşey kadının işiymiş gibi... Mutluysanız ne diyebilirim. Siz de bir şey isteyin kocanızdan, beğenmeyin ardından, bakın neler oluyo bakalım??? Erkeği, kadından bir adım önde tutan zihniyete karşıyım ben hanımefendi...

Benimde en sevdiğim öğün kahvaltıdır ev hanımıyım 2,5 yaşında oğlum var ama her gün eşim işe giderken kahvaltısını hazırlarım ki oğlum yüzünden uykusuzluk çekiyorum:) hafta sonu daha bir özenirim iki günde güzel şeyler hazırlarım

Menemen
Patates kızartması
Yumurta salatası
Sucuklu yumurta
Soğan yahnisi
Fırında ekmek pizzası( yumurta peynir biber domates sucuk yap hepsini karıştırıp ekmeğin üstüne sürerim fırında kızartırım)
Yumurtalı ekmek
Krep
Gözleme
Milföyden börek
Sigara böreği
Patates tava
Karışık kızartma
Közlenmiş biber salatası

Bunların hepsini aynı anda yapmıyorum tabi 2-3 tanesini yapıyorum kahvaltılıkları özenli koyuyorum yani öyle kahvaltı kasesinde değil güzelce tabaklara koyarım eşim simit ya da pide alır güzelde bir filim açarız filim bitene kadar keyifle kahvaltı yaparız oğlum doğmadan da böyleydi şimdi de böyle çünkü birlikte güzel vakit geçirdiğimiz tek an:) sadece eşim için değil yazdıklarımın çoğunu kendim sevdiğim için yaparım ama özenli masayı gören eşim oooo oğlum annen döktürmüş yine der:)) kayınvaldemgile de veririm yaptıklarımdan aynı binadayız bundanda çok memnun olur eşim

milföyden pizza nasıl oluyo ki

Yorumların hepsini şimdi okudum bu ne eşitsizlik ya kadın erkekten ilgi iste onu ister bunu ister erkek yapmayınca söylenmedik laf bırakılmaz ama erkek isteyince gitsin kendi yapsın yok onu yesin bunu yesin hiç hoş değil tabi ki karı koca birbirlerinin gönlünü hoş tutacak ben hazırladığım kahvaltının üstüne eşimin beğenisi gördükten sonra eline sağlık canım dedikten sonra daha bir şevkleniyorum ne var bunda kahvaltı hazırlarken eşim çocuğa bazen bakar bazen eşimi hiç uyandırmam uyusun adam haftada bir gün derim ben öyle dediğim için eşimde bir gün benim uyumamı ister hafta sonu bir gün ben bir gün eşim uyur, kahvaltı hazırlar mı çalışır ama mutfağımı rezil eder o yüzden istemem çayı demlemiş olur sadece ne olmuş kocamız düşmanımız mı tuhaf...

milföyden pizza nasıl oluyo ki

Evde pizza yapıyorsanız aynı malzemeleri milföyün üstüne koyuyorsunuz, kahvaltılık çikolatayla da hoş oluyor milföy onuda poğaça gibi kapatacaksınız.

Ben dilimlenmiş ekmekle yaparım pizzayı peynir kaşar olursa güzel olur domates biber yumurta maydanoz biraz sıvı yağ tereyağ hepsini karıştırıp ekmeklerin üstüne sürün fırınlayın çok güzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…