Yaa iste ondan gizli is cevrdim ddiyebilrim eski sevglm ile ilgili(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yaptığınız çok yanlış ne demek evlenmeye haftalar kala eski sevgili ile görüşmek birde telde konuşmadım yazıştık diyorsunuz bu çok mu normal bir şey yazık yazık vallahi eger eşiniz böyle bir şey yapmış olsa idi ve siz buraya konu açsaydınız adamı taşa tutardık eşiniz çok haklı ben olsam size güvenmem
Cok pisman bu kadar sert davranma lutfen yazik yapmis bi hata
yaptığınız çok yanlış ne demek evlenmeye haftalar kala eski sevgili ile görüşmek birde telde konuşmadım yazıştık diyorsunuz bu çok mu normal bir şey yazık yazık vallahi eger eşiniz böyle bir şey yapmış olsa idi ve siz buraya konu açsaydınız adamı taşa tutardık eşiniz çok haklı ben olsam size güvenmem
Uzulme eger aldatmadiysan esin bi yerden snra senin pismanligini gorup affedecektir ama o zamana kadarda cok cekersin her tavrina guzel cevap ver ne derse sineye cek sakin bagirma hazir bu defa daha cok sinirlendirirsin haksizsin gordugum kadaryla bunuda farkindasin ama yutman gerek syledigi seyleri biraz sabir lazim bence duzelirsiniz ama asla birdaha konusma hos degil bu sonucta esinde aynini sana yapabilirdi boyle hos olmayan seyler yapmadan once o bana yapsaydi napardimi dusunun hep uzulme dua et belliki korkuyorsun kaybetmekten bi hatadir olmus zamanla degisir hersey benimde basima geldiginden biliyorum bnde sevgilim varken cocukluk arkadasimla gorusmustum ve sevgilim tam bir yil boyunca acisiji yasatti cok sukur simdi iyiyiz zamanla hersey duzeliyor:thumbup:
Ole diosunuz haklisiniz ama ck psman oldm bn gercektn sadece nasil dawranym napiyim daha once bole seyler yasayan varmdir diye merak ettm ve yazdmm ..dertlesecek tek dostum yok benm buraya daha dun uye oldm herkesn yazdgi seyleri grdm akil veren insanlari gordmde yazdm derdimi de..
eşin nasıl ögrendi bu durumu blackbyz
Bi sekilde ogrenmiss bilmiorum ama ozel olarak arastrarak degil teasadufen oldu..
yazışmaları okudumu peki
Hayir okumadi.
Yapmadik diye bidaha yapmicaniz anlamina gelmez heran hata yapabiliriz ama bn ck psmanm affetrrmek ocin herseyi yaparimbana iyi davraniyo ama bzen birdn parliyo sadece yardmnzi napmam gerek onu soleyn istedim zaten bn kendime her aynaya baktgmda kiziyorum sizn dediklernzn on katini soluyorum uste falan da ckmak gbi niyetm de yok ... iyi kotu yorumlarnz icn tesekkur ediyorum ynede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?