Eşim...

Aynısı bende ona yaptım geçenlerde amcası rahatsızlandı biyopsi yapılacaktı. Sabah erkenden kalktı hastaneye gidecek amcasını yalnız bırakmamak için bana sen gelmiyor musun dedi niye ki alt tarafı parça alınacak dedim, onun sonrasında da ne aradım ne sordum nasıl oldun diye hatta eşime bile sormadın amcan nasıl oldu diye. Geçenlerde gücenmiş hiç ilgilenmedin bir sormadın bile dedi senin gücenmeye hakkın var mı, seninki hayatta benim amcam öldü cenazesine gelmedin bu durumda olan bir adamın sence gücenmeye hakkı var mı dedim.

Iyi yapmissin..sonradan barismislar biraz buldumcuk olmus esin…tavrini net belli et…yoksa anlamaz bu odunlar

benim eski eşimde öyleydi birlikte gittiğimiz tek düğün kendi düğünümüzdü,babamlara bile gelmezdi şerefsiz.neyseki kurtuldum

Sen de onunkilere gitmezsin,sen de onu yalnız bırakırsın anlar.Daha büyük bir tavır olamaz bence.

Çok bencil davranıyor ewett eşiniz..
Bir insanı değiştiremezsiniz bir saatten sonra.
Böyle gider bu ne yazık ki

benim eski eşimde öyleydi birlikte gittiğimiz tek düğün kendi düğünümüzdü,babamlara bile gelmezdi şerefsiz.neyseki kurtuldum

İnan bana bende artık bu durumdan çok sıkıldığımı hissediyorum. Hepsinden önemlisi de eşime bu durumdan dolayı olan kırgınlıklarım geçmezken üstüne yenilerini ekliyor ondan soğuyup uzaklaştığımı hissediyorum bunu ona da söyledim sana baktığımda eskisi gibi heyecan hissetmiyorum hatta hiçbir şey hissetmiyorum artık dedim sustu yüzüme bakıyor.

Sen de onunkilere gitmezsin,sen de onu yalnız bırakırsın anlar.Daha büyük bir tavır olamaz bence.

Başka çare de bırakmadı galiba, şimdiye kadar yalnız bırakmak istemedim elimden geleni yaptım belki görür de o da aynı şekilde davranır diye ama görüyorum ki hiçbir şey değişmedi. İnsan görmek istemeyince görmüyormuş.

Sende kosusturma ozaman , bir iki kez gitme ..
Ustelerse senin taklidini yapiyorum de.
Hoduna gittimi peki diye sorarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…