eşim sabah işe gider akşam gelir ben de öyle ...7 de gelip 8 gibi arkadaşlarıyla görüşüp namaz kılıp dini sohbetler yaptıkları bir yere gdiyorlar ...ben sürekli haftada 3 gün git 4 günü bize ayır diyorum ve o ısrarla her akşam gidyor.1 saatliğine diyor gece 10 buçuk 11 gibi geliyor ve ben o zman uyuymuş oluyorum.önceki gece de aradı geliyorum hmeren dedi klktım kahve yaptım başbaşa ortam hazırladım flan aradım nerde kaldın dedim dha çıkmadım bi 20 dk ver dedi sinirlendim ve kapattım tam 1 saat sonra geldi e sabah da 10 dk ver dedikten sonraki çıldırmamın nedeni burda da yatıyor ...
Eşin bunu huy edinmiş. Bazı insanlar kafasında zamanı belirlediğini düşünüyor ama yapamıyor. Eşim de böyleydi. Mesela kursa gideceğim zaman arardı, bekle o taraftayım ben seni bırakırım diye ama beklerim gelmez beklerim gelmez, 10 dakikaya ordayımlar olur bana 1 saat. Normalde 1 saat erkenden çıkardım evden, kursa vaktinde gidebilmek için. Onun yüzünden 1 ders bile kaçırmışlığım vardır. Nasıl aştık bunu, zamanla. Daha da önemlisi, benim için önemli olan şeylere geç kaldığında, bende onun için önemli olan şeylere geç kaldım. Mesela evden çıkacakken 10 dakika mı istedi sizden, iyi ben aşağıya iniyorum sen yetiş diyip evden çıkın. Ya da sizi bir yere bırakacağı zaman, senin işin uzun sürer geç kalmak istemiyorum diyip kendiniz gidin. Bir iki bir iki düzelir