• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim

beni eşim bu tarz olaylara çıldırdıgımda diyorki,

"saat onda buluşacaksak, 11'e kadar bekle,12' ye kadar gelmezsem 1'de git"

espriyi begensemde o sıra tırnaklarımı geçirmek istiyorum.... :KK17::KK71:

bu sohbet olaylarında veya dini bir takım konularda insanı iyice kitler eşim... artık öyle bir hal ki sanki birşeyler desem çarpılıp taş olacagımı sanmaya başlıycam...

ha bir de en somut söylem şudur... "ne var canım... adamın kadını yok, içkisi yok, karı kızı yok.... şükret şükret.."

sanki bende var bunlar... ben daha eşimin hiç duymadım çok şükür bizim hanımında içkisi kumarı yok dedigini...

Hak etmişsiniz.Aynısını eşiniz de yapsaydı ona bu yorumu yapardım.
Dayanabildiğim yere kadar dayanırım,olmazsa koyver gitsin hesabı sizinki.
Eşiniz de sohbet,toplantı olayını abartmış.Dengeyi kuramamış.
Ben gıpta edilecek bir evlilik göremedim.

Bazen kadınların kendi elleriyle yuvalarını bozduklarını düşünüyorum böyle konular okudukça .

Evet hazır olmalıydı belki ama olmamış işte, namaz için 10 dk.beklenebilirdi.
3. Kişilerin yanında, üstelik kardeşinin, memnuniyetsizliğinizi dilegetirmişsiniz, bu fazlasıyla kırıcı.
Eşinizde abartı tepki vermiş.

Evliliklerde olur böyle durumlar. Mühim olan uzatmayıp, guclu bir iletişim kurup tekrarını yapmamak.

eşim sabah işe gider akşam gelir ben de öyle ...7 de gelip 8 gibi arkadaşlarıyla görüşüp namaz kılıp dini sohbetler yaptıkları bir yere gdiyorlar ...ben sürekli haftada 3 gün git 4 günü bize ayır diyorum ve o ısrarla her akşam gidyor.1 saatliğine diyor gece 10 buçuk 11 gibi geliyor ve ben o zman uyuymuş oluyorum.önceki gece de aradı geliyorum hmeren dedi klktım kahve yaptım başbaşa ortam hazırladım flan aradım nerde kaldın dedim dha çıkmadım bi 20 dk ver dedi sinirlendim ve kapattım tam 1 saat sonra geldi e sabah da 10 dk ver dedikten sonraki çıldırmamın nedeni burda da yatıyor ...

Gittiği amaç guzel bence fakat ortamıda guzelse.
Efendimiz Hz. Muhammed sav) gece nafile namaz kıldığında eşinden müsaade alarak kılarmış.
Sizi evini ihmal etmemeli, haklısınız.
Yine de böyle durumlarda fevri davranmayın.
Soyleyıp soyleyıp yerinizde sayarsınız.

kk forumun kadınları böyle işte :) teşekkür ediyorum hepinize tek tekk hem de ...... sorunu çözdüm sayenizde bendeki hataları da anladım ..eşimle konuştuk hallettik umarım böyle devam eder ....

geliyorum deyip saatler sonra geliyor ya çıldırıyorum ben bu defalarca tekrarlandığı içinnnn :KK43: açıklayamıyor bunu işte...
eşiniz anladığım kadarıyla dinine düşkün biri bu nasıl bir toplulukki kocaları aillelerinden uzak tutuyor sizde bikliyorsunuzdurki en değerli ibadetlerden biri yuva mutluluğu muhabbetidir bunu hatırlatın eşinize en buyük sorununuz burda anladığım kadarıyla eşinizin yuvasını ihmal etmesi

çok büyük bir aşkın beraberliğin sonucunda evlendik .evlenmemize imkansız gibi bakılıyordu ve şu an herkes gıbtayla bakıyor bize.sevgiliyken memur oldum ben ve sevgilime okuması için ısrarcı oldum dersaneye gitti üniversite okudu ve uzun çabalar sonucu o da memur oldu ,hemen evlendik.ama tayinimiz olmadı ve 8-9 ay ben ailemin yanında o da istanbulda işlerimize devam ettik ve her ama her haftasonu buluştuk.sonunda eşimin tayini benim yanıma oldu ve ben hamile kaldım şu an 10 aylık bir oğlumuz var.(2 yılık evliyiz bu arada)8-9 aydan sonra tayinimiz başka şehire oldu .iyi olacağını düşünüyordum çünkü aileleren uzakta daha iyi olduğunu söyleyip duruyorlrdı.neyse geldik kızkardeşim bebeğimize bakmak çin yanımzdaydı sonra görümcemi getirtti eşim.iyi güzel herşey ama eşim sürekli kardeşi burdayken daha rahat olduğunu mutlu huzurlu olduğunu söyleyip duruyor.dün sabah berbaer birşeyle yapmaya karar verdik ben hazırlandım çıkalım diyeceğim baktım tv karşısında bana 10 dk ver dedi namaz kılacağım diye.ayy ben delirdim o kadar zman varken niye kılmadı diye.ya sürekli böyle çoook ağır ..bana diyorki kafamda çıkacağım saati ayarlıyorum ama sana söylemiyorum.(bilerek yapıp yapmadığını anlayamadım da ) kzıdık vazgeçtik oturduk sonra geldi illa da çıkalım hava güzel diye hep beraber çıktık parkta yürüyoruz sürekli laf sokmalar ...(şakayla karıışık)en son görümceme dedim ilk 5 yıl çok önemliymiş evlilikte biz 2 yılı devirdik bakalım ne kadar sabredeceğim dedim ve eşim koptu defol git kadeşim de şahittir gitmezsen vs.....bn şok oldumdondum kaldım eve gittim paramı aldım bilet alıp gidecem yapamadım yine gidip mescide namzımı kıldım dua ettim .orda uyuyaklamışım uyandırdılar eve geldim hala şoktayım....çok merak etmiş ve ilk defa özür diledi falan filan ama ................. beni böyle kabul et diyor.
nerde uayuya kaldın ya camıdemi pufff ve sen hala o görumcelı evde duruyosun esıne dıcen bu evdeb defolllllllll

Back
X