eşim ???

SelenSeymen

2 kız 2 oğlan :)
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.677
25
Merhaba hanimlar.

Bugün yıldönümümuz. Sabah işe giderken esimde tık yoktu. Bende duramayip mesaj attim.
Aynen yaziyorum.

ben: yildonumumuz kutlu olsun canim.

Eşim: olsun canim iyiki yanimdasin seni cok seviyorum.

bunlari duymak icin illaki durtmem lazim. yoksa hiiiic duyamam.

ben:keske şunlar yuzume de soylesen kendimi cok değersiz hissediyorum senin yaninda.

Amacim bu ani uzatmak. biraz daha romantizm.

esim: AKŞAM SOYLERIM CANIM. .

Bir adam bu kadar mi odun olur ya. :KK43:

aman erkekler işte . benimde eşim doğum günümü 2 gün erken kutladı hafta sonu olduğu için süpriz yapmış yemeğe götürdü. asıl doğum günümün olduğu gün bi doğum günün kutlu olsun demedi neymiş 2 gün önce kutlamış. çok mu zor bi öpüp doğum günün kutlu olsun demek.
bir arkadaşımın eşide özel günlerde çicek hediye falan alır öyle uzatır hediyeyi ama bir kutlamaz.
İçinde romantizim duyguları olmayan insanı zorla romantik yapamazsın canım.

Merhaba hanimlar.

Bugün yıldönümümuz. Sabah işe giderken esimde tık yoktu. Bende duramayip mesaj attim.
Aynen yaziyorum.

ben: yildonumumuz kutlu olsun canim.

Eşim: olsun canim iyiki yanimdasin seni cok seviyorum.

bunlari duymak icin illaki durtmem lazim. yoksa hiiiic duyamam.

ben:keske şunlar yuzume de soylesen kendimi cok değersiz hissediyorum senin yaninda.

Amacim bu ani uzatmak. biraz daha romantizm.

esim: AKŞAM SOYLERIM CANIM. .

Bir adam bu kadar mi odun olur ya. :KK43:
hiç odun değil adam çalışıyor işte
abartmayınız :)
sizin yerinizde olsam şıkır şıkır süslenir masayı da güzelce donatır mum ışığında yemek yer kutlardık:)

aman erkekler işte . benimde eşim doğum günümü 2 gün erken kutladı hafta sonu olduğu için süpriz yapmış yemeğe götürdü. asıl doğum günümün olduğu gün bi doğum günün kutlu olsun demedi neymiş 2 gün önce kutlamış. çok mu zor bi öpüp doğum günün kutlu olsun demek.
bir arkadaşımın eşide özel günlerde çicek hediye falan alır öyle uzatır hediyeyi ama bir kutlamaz.

ya anlamiyorum cok mu zor öpüp seni cok seviyorum dese yeter zaten. ben ucarim yani. cok bisey beklemiyorum ki. gurur mu yapıyor benden mi utaniyor nedir yani

ya anlamiyorum cok mu zor öpüp seni cok seviyorum dese yeter zaten. ben ucarim yani. cok bisey beklemiyorum ki. gurur mu yapıyor benden mi utaniyor nedir yani
içinde yoksa olmuyor canım sen kendini hırpalasanda olmuyor. eşime söyleye söyleye biraz düzeldi ama bazen yine odunluğa giriyor. :KK74: bende pes ettim artık napalım :KK31:

hiç odun değil adam çalışıyor işte
abartmayınız :)
sizin yerinizde olsam şıkır şıkır süslenir masayı da güzelce donatır mum ışığında yemek yer kutlardık:)

teşekkür ed erim moral oldu bana. valla hayal kırıklığına ugramaktan korktugum icin onu da yspmak icimden gelmiyor

nasil davranmaliyim kocama. Ben sevdigimi sevildigimi doya doya misss gibi yasatmak yasamak istiyorum. Ama eşim yanasinca ters tepiyor.

Hım baştan beri böyle miydi :) üzülme derim sen bişeyler hazırla hazırlan :) mutlu huzurlu yılları birlikte eskitin inş :)

eşine akşama kdr bi fırsat verseydin ama dayanamamışsın:KK48:O zaman en sevdiği yemekleri yapıp akşama güzel bir masa hazırla hep erkeklerden bekliyoruz sürprizde belki onlarda bizden bekliyodur bi seferde nolur yani:21: takıntı yapma bunları

Aynıı benimkiiiEn Büyük KK

Geçen hafta yıldönümümüzdü(1. Yıl)
Hiç bişey yok, senin gibi tutamadım kendimi yıldönümümüz kutlu olsun aşkım dedim, işte o da ayy bugün müydü yaptı şakadan:) iyi varsın falan o kadar.
Akşama hiç plan yok tabi, sonra mesaj attım akşam bişey yapar mıyız diye. Yaparız tabi ne yapalım dedi:KK61:

Dedim bari yemeğe gidelim, istediğin bi yer var mı diyo. Dedim bari onu da sen seç:)

Düşün yanii kendimi zorla yemeğe çıkardım:) aman ne yapayım tek kusuru bu olsun:KK66:

erkekler düz mantıkla bakıyor olaya,akşam söylerim demiş gayet net işte.onlar bizler gibi karmaşık düşünemiyor ki,akşama sürpriz yapacaksa bunu bu şekilde ifade ediyor.

mesela şimdi canım çok kabasın falan desen ne dedim ki ben,ne yaptım der çünkü onların algısı bu kadar,hatta kırılıp üzüldüğüne bile şaşırabilir.o yüzden üzülme lütfen.

yıl dönümünüz kutlu olsun :))

X