eşim....

ayse23550

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
46
13
3
40
sabah evden çıkarken aslında açık olmayan bi bluz giydim. Eşim çok açık giyinmişsin bu ne diyip kulağıma vurdu şakayla karışık. Benimde 1 haftadır kulağım ağrıyordu neden vuruyorsun kulağıma diye kızdım. hem açık giyinmiş hem cevap veriyor diye o da sinirlendi. Normalde hep böyle yapar bende gülerim vs geçer ama bağırınca o da kızdı. Sonra bende o zaman nereye vurduğuna dikkat et tozunu kaçırıyorsun herşeyin dedim. O bu söylediğimi o zaman sabah çıkarken kıyafetımı kontrol etseydin anlamış. Arabada tartışmaya devam ederken söyledi. Ne alaka üstümü kontrol ediceksin neden böyle bişey diyim dedim. Yok hayır böyle dedin diye iddia etti birde kontrol etseydin diyorsun bilmem ne bağırmaya devam etti. Böyle yapmaya devam edersen bu evlilik uzun sürmez dedim, o da iyi o… yaparsın sende dedi. Sözünü yutturucağım sana bunu unutma dedim daha da konuşmadım o da hırladı durdu. Karşılıklı boşanma protokolü hazırladım cidden bunda da kararlıyım. Ben mi abartıyorum bilemedim ama yanlış anlamasına falan bişey demezdim ama o.. yapmaya devam edersin lafı çok zoruma gitti. Sanki genelevden biriyle evlenmiş lafa bak. İnsan onuru için yaşar bi insan karısıyla nasıl böyle konuşur güyya namusu ya…. Ben bu öfkeyle,terbiyesizlikle çocuğumu büyütmek istemiyorum ben çok çektim aile kavgalarından,saygısızlıklardan oğlum bunları yaşasın istemiyorum. Ayrı olsak en azından belli zamanlar görüşür vs vs ama arasında ki dialog iyi olur sevgisini yitirmez. Bi kavgayla,bi lafla gemileri yakmak mı gerekir bilemiyorum ama bu yaşananları annem çok yaşadı dolayısıyla bizde yaşadık keşke boşansaymış biz ufağız diye beklemeseymiş derim. Bu konuda farklı bir görüşe ihtiyacım var yanlış olan bişey varsa uyarılmak istiyorum. Eleştiri yapmak istiyorum. Görüşünü bildiren arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Oo kotu olmus...
ama bosnmak ne bilim....
yani aslinda boyle tekrar edicekse oraya gider zaten de....
ne o abartsin ne sen gecmisinin acisini evliligine mal et
beklemede kal derim simdilik....

Aslında olayın başında birşey yok. Giyimini açık bulmuş şakayla karışık bunu ifade etmek istemiş. Ama sonrasında ikinizde sinirlenmişsiniz. Bence ikinizde söylemek istemediğiniz şeyleri söylemişsiniz konu saçma bi yere gitmiş. Eşiniz çok tahlihsiz bir cümle kurmuş. Ama sizde hemen boşanmayı falan katmışsınız olaya. O kadar ciddi bir şey yok ortada bi kaç gün konuşmayın ve sizden kurduğu cümle için özür dilemesini isteyin

herhalde o lafı kullanmasa bişey demezdim çoğu tartışmada bağırır,çağırır 5 dk sürer çünkü karşılık vermem sakinleşince konuşurum ama şu an içimden bişeyler koptu resmen şimdi aklıma geldi gözlerim doldu inan. o kadar uğraştım ki,uğraşıyorum da tek başına mücadele etmesin diye 6 aylık bebeğimi evde bırakıp sabahın 6 da çıkıp çalışıyorum. Bi bluz için bu lafı haketmedim hiç bişey konuşmak bile gelmiyor içimden...

Pes...
İnsan düşmanına bunu demez
Bi bluzdan sonra o yakıştırmayı yapan adam normal değildir, hele de eşine
Ağzı hep mi bozuk gayet sıradan bişey gibi pat diye söylemiş

saygıyı yitirirsek bu şekilde devamı gelir diye korkum ve ben cidden bu hakaretlere katlanamam her türlü zorluğa katlanırım ama hakarete asla

Pes...
İnsan düşmanına bunu demez
Bi bluzdan sonra o yakıştırmayı yapan adam normal değildir, hele de eşine
Ağzı hep mi bozuk gayet sıradan bişey gibi pat diye söylemiş

genelde konuşur küfürlü ama kavga ettiğimizde falan değil bende bişey demem pek

buradan sana boşan demek, bizim haddimiz değil ama söylediği sözden ötürü de ne kadar kırıldığını, kızdığını ve hak etmediğini ona belli etmen lazım ki bir daha söylemeye cesaret edemesin

ağır konuşmuş..
olay aslında basit. çok basit bir şekilde atlatılabilirdi. ama hani derlerya insan en doğru düşüncelerini sinirliyken söyler diye.
gaflette bulunmuş gibi geldi bana.
eğer normalde de böyle saygısızlık yapmıyorsa biraz zaman verebilirsiniz boşanma için.
gönlünüzü alıyor mu, özür diliyor mu? tabii böyle bir söz ilk defa mı söyledi o da var. bunları değerlendirip karar verin derim.

Vay arkadaş ya.
Adamın lafı laf değil de.
Hemen de boşanmak ne biliym...

bilmem arada maddi sıkıntıdan falan olsa bıraksam kendimi karktersiz hissine kapılırım ama söylencek laf var söylencek laf var. sinirliyse susmak daha iyi bi insan nasıl eşiyle öyle konuşur aklım almıyor. nasıl yakıştırıyor bilemiyorum

genelde konuşur küfürlü ama kavga ettiğimizde falan değil bende bişey demem pek

bence genelde de konuştuğu için argoya yatkın olunca böyle saçma sapan konuşmuş. bundan sonra o ne yapıyor ne ediyor. hala kendini haklı buluyor ve bu sözüne bir açıklaması yoksa boşanmak istemeniz normal.

Hanımlar kafayı mı yediniz ya Bir kadın size o... dese saçını başını yolarsınız.
Kadının en yakını, hayat arkadaşı, kocası bunu söylemiş. Nasıl basit olacak ya?
İnsan karısına bu lafı yakıştırır mı ya?
Valla ben olsam ben o.... isem senden pez... sin der sonra da mahkemeye koşardım

sinirliyken fazla gözü görmüyor bişeyi, akşam görücez bakalım ben alıyorum onu işten aramıycam zaten konuşmakta gelmiyor içimden ararsa alıcam ama konuşmycam eğer hatasını anladıysa konuşur zaten

saygıyı yitirirsek bu şekilde devamı gelir diye korkum ve ben cidden bu hakaretlere katlanamam her türlü zorluğa katlanırım ama hakarete asla
Tamam çok kötü bir cümle kurmuş .Kesinlikle özür dilemeli. Ama gerçekten her ikinizin de sinirle kurduğu cümleler olduğu çok belli. Sen ben boşanırım senden diyince anladığım kadarıyla oda çıldırmış o an.

Erkeklerin çoğunda ayar yok. Ne agizlarindan çıkana ne hareketlerine dikkat ediyorlar

içinizdeki sesi dinleyin...

yuhhhh....
alnının teriyle para kazanmana o.... yapıyorsun mu diyor o zmn işi bırakın evde oturun bence ona en iyi ders bu olur....
söylediği şey çok ağır yenilir yutulur cinsten değil ama siz yine de acele karar vermeyin.

bilemiyorum ama benim içinde çok ağır bi söz bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…