Aslında olayın başında birşey yok. Giyimini açık bulmuş şakayla karışık bunu ifade etmek istemiş. Ama sonrasında ikinizde sinirlenmişsiniz. Bence ikinizde söylemek istemediğiniz şeyleri söylemişsiniz konu saçma bi yere gitmiş. Eşiniz çok tahlihsiz bir cümle kurmuş. Ama sizde hemen boşanmayı falan katmışsınız olaya. O kadar ciddi bir şey yok ortada bi kaç gün konuşmayın ve sizden kurduğu cümle için özür dilemesini isteyin
Pes...
İnsan düşmanına bunu demez
Bi bluzdan sonra o yakıştırmayı yapan adam normal değildir, hele de eşine
Ağzı hep mi bozuk gayet sıradan bişey gibi pat diye söylemiş
Vay arkadaş ya.
Adamın lafı laf değil de.
Hemen de boşanmak ne biliym...
genelde konuşur küfürlü ama kavga ettiğimizde falan değil bende bişey demem pek
ağır konuşmuş..
olay aslında basit. çok basit bir şekilde atlatılabilirdi. ama hani derlerya insan en doğru düşüncelerini sinirliyken söyler diye.
gaflette bulunmuş gibi geldi bana.
eğer normalde de böyle saygısızlık yapmıyorsa biraz zaman verebilirsiniz boşanma için.
gönlünüzü alıyor mu, özür diliyor mu? tabii böyle bir söz ilk defa mı söyledi o da var. bunları değerlendirip karar verin derim.
Tamam çok kötü bir cümle kurmuş .Kesinlikle özür dilemeli. Ama gerçekten her ikinizin de sinirle kurduğu cümleler olduğu çok belli. Sen ben boşanırım senden diyince anladığım kadarıyla oda çıldırmış o an.saygıyı yitirirsek bu şekilde devamı gelir diye korkum ve ben cidden bu hakaretlere katlanamam her türlü zorluğa katlanırım ama hakarete asla
sinirliyken fazla gözü görmüyor bişeyi, akşam görücez bakalım ben alıyorum onu işten aramıycam zaten konuşmakta gelmiyor içimden ararsa alıcam ama konuşmycam eğer hatasını anladıysa konuşur zaten
hanımlar kafayı mı yediniz yaBir kadın size o... dese saçını başını yolarsınız.
Kadının en yakını, hayat arkadaşı, kocası bunu söylemiş.Nasıl basit olacak ya?
İnsan karısına bu lafı yakıştırır mı ya?
Valla ben olsam ben o.... isem senden pez... sin der sonra da mahkemeye koşardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?