Sinirlenince ne dediğini bilmiyor demekki
Şuan beklemede kalın en azından cocugunuz için
Konusun sakince
Eğer gene sonu kotu olacaksa istediğinizi yaparsınız.
anladım canımben ona defalarca dedim kendi annesinede babası böyle hakart edermiş ufakmış şahit olurmuş üzülürmüş gerçek mi neden böyle diyor diye. işte insanlar unutup aynı şeyi yapıyorlar herşeyine katlanırım,uğraşırım ailem benim nasıl annemi atamazsam onu da atamam derim ama babam bana zamanında kavgada o.. dedi (çok ağzı bozuktu) diye intihar ettim görüşmedim şehir değiştirdim babamdı o kişi eşimi hiç düşünmem o beni düşünmüyorsa.
anladım canım
benim eşimde böyle bi ortamda büyümüş hala didişirler
bi gün çok kötü kavga ettik
gitti 2 saat sonra geri geldi benle
kavga etme ben snnle kavga etmek için evlenmedim dedi
bende aynen böylekaldım
ogün bugün tam bişey dicem susuyorum
Canım ben orada değildim, aranızda ne geçti bilmiyorum. Ama ilk yazdığın mesaja bakınca sen boşanmayı ima edince, o böyle tepki vermiş.ben sustum hiç bişey demedim o lafından sonra boşancam dedim. hatasını anlamayıp özür dileyeceği yerde blöf yapmayı tercih ederse karar kendisinin boşanırım dönüp arkama bakmam bile net.
Canım ben orada değildim, aranızda ne geçti bilmiyorum. Ama ilk yazdığın mesaja bakınca sen boşanmayı ima edince, o böyle tepki vermiş.
Alıntılıyorum : " ...Yok hayır böyle dedin diye iddia etti birde kontrol etseydin diyorsun bilmem ne bağırmaya devam etti. Böyle yapmaya devam edersen bu evlilik uzun sürmez dedim, o da iyi o… yaparsın sende dedi."
Tamam onun yaptığı çok yanlış kesinlikle ama empati yapıyorum da, bu kadar kolay boşanmayı dillendirmek de eş değer derecede yalnış benim için. Bana eşim falan seni boşarım gibi ima da bulunsa, ben de aynı ağırlıkta onu tahrik ederim. Sinir/ ani tepki kötü şeyler. Keşke hepimiz daha kontrollü olabilsek.
İnşallah yuvanız tekrar huzur bulur.
ah ah zaten o oğlum olmasa inan eve dönüp eşyalarımı toplayıp başka şehre giderdim hiç bişey düşünmeden abartı gelmesin direk yapardım
İşte tek kendınız olsanız iyi ama yanınızda bebeğinizde olunca
Daha sağlıklı düşünmelisiniz.
Allah yardımcınız olsun
Sun bakalim onune protkolu ne yapacak..bizi anamiz o bu o.... desin diemi dogurdu.sanki mal almis.ufacik seyde biyle laf solicekse..isn varevet canım ama ondan öncesi var giyin açık,heryerini aç o... ol dedi ondan sonra ben ağır konuşuyorsun dedim bunun sonu böyle iyi gitmez sonumuz olmaz dedim sonra o cümleyi kurdu bende boşanmayı dedim. Normalde şimdiye kadar hiç demedim ama dediği çok ağır geldi her yönden ağır. açık giyinen o.. böylemi bakıyor cidden ne kadar sığ bi düşünce sanki çıplak çıktım yani dışarı
sırf kavga büyümesin diye çoğu zaman susduğum için sanırım hep kendini haklı görüyor hatayı orda yapıyorum sanırım.
şu an ölüyordur emin ol deli gibi olmuşturbende aynı ortamda büyüdüm o da ben kavga istemediğimden hep susuyorum sonra gülerek hatasını söylüyorum ama ben sinirliyken hiç alttan almıyor. gece uyumamışım bi haftadır sürekli ağrı kesici içiyorum doktora gidiyorum bişey bulamıyorlar zaten canım yanıyor bi kere alttan alacağına hakart ediyor.
Bence kendini doldurmaKavga anında konussanda anlamaz zaten
Sakinleşin ce anlat her konuda empati çözüyor olayı
huzursuz evde büyümek çok zor canım. Sorunsuz olmak varken sorun yaratıyor. ben acıyıda yaşadım ayrılığıda hayat kırmaya degmeyecek kadar kısa bunu biliyorum ve her an aklımda o yüzden çoğu hatasında bişey demiyorum sert çıkmıyorum kötü olmayalım diye ama tek taraflı olmuyor
Allah akıl versin bu erkeklere ya, çoğunun zeka yaşı beden yaşını 10 yıl geriden takip ediyor. Yine de inşallah hatasını telafi eder, boşanmaya kadar varmaz bu iş.evet canım ama ondan öncesi var giyin açık,heryerini aç o... ol dedi ondan sonra ben ağır konuşuyorsun dedim bunun sonu böyle iyi gitmez sonumuz olmaz dedim sonra o cümleyi kurdu bende boşanmayı dedim. Normalde şimdiye kadar hiç demedim ama dediği çok ağır geldi her yönden ağır. açık giyinen o.. böylemi bakıyor cidden ne kadar sığ bi düşünce sanki çıplak çıktım yani dışarı
herhalde o lafı kullanmasa bişey demezdim çoğu tartışmada bağırır,çağırır 5 dk sürer çünkü karşılık vermem sakinleşince konuşurum ama şu an içimden bişeyler koptu resmen şimdi aklıma geldi gözlerim doldu inan. o kadar uğraştım ki,uğraşıyorum da tek başına mücadele etmesin diye 6 aylık bebeğimi evde bırakıp sabahın 6 da çıkıp çalışıyorum. Bi bluz için bu lafı haketmedim hiç bişey konuşmak bile gelmiyor içimden...
keşke başlık açmasaydın,şimdi aşırı gaza geleceksin, affedeceğin varsa da affetmeyeceksin.
evlilik bitirmek çok büyük bir karar, ne kadar kötü bir laf olduğunu ve ağrına gittiğini anlıyorum. ama bir dur bakalım belki adam pişman olacak, özür dileyecek. sadece bir sözden evlilk bitmez, bitemez... haa dersini ver tabiki ama çok ileri götürme bunu sen de pişman olursun bence sonradan A ayse23550
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?