eşim....

Sinirlenince ne dediğini bilmiyor demekki
Şuan beklemede kalın en azından cocugunuz için
Konusun sakince
Eğer gene sonu kotu olacaksa istediğinizi yaparsınız.

ah ah zaten o oğlum olmasa inan eve dönüp eşyalarımı toplayıp başka şehre giderdim hiç bişey düşünmeden abartı gelmesin direk yapardım

anladım canım
benim eşimde böyle bi ortamda büyümüş hala didişirler
bi gün çok kötü kavga ettik
gitti 2 saat sonra geri geldi benle
kavga etme ben snnle kavga etmek için evlenmedim dedi
bende aynen böyle kaldım
ogün bugün tam bişey dicem susuyorum

bende aynı ortamda büyüdüm o da ben kavga istemediğimden hep susuyorum sonra gülerek hatasını söylüyorum ama ben sinirliyken hiç alttan almıyor. gece uyumamışım bi haftadır sürekli ağrı kesici içiyorum doktora gidiyorum bişey bulamıyorlar zaten canım yanıyor bi kere alttan alacağına hakart ediyor.

ben sustum hiç bişey demedim o lafından sonra boşancam dedim. hatasını anlamayıp özür dileyeceği yerde blöf yapmayı tercih ederse karar kendisinin boşanırım dönüp arkama bakmam bile net.
Canım ben orada değildim, aranızda ne geçti bilmiyorum. Ama ilk yazdığın mesaja bakınca sen boşanmayı ima edince, o böyle tepki vermiş.
Alıntılıyorum : " ...Yok hayır böyle dedin diye iddia etti birde kontrol etseydin diyorsun bilmem ne bağırmaya devam etti. Böyle yapmaya devam edersen bu evlilik uzun sürmez dedim, o da iyi o… yaparsın sende dedi."

Tamam onun yaptığı çok yanlış kesinlikle ama empati yapıyorum da, bu kadar kolay boşanmayı dillendirmek de eş değer derecede yalnış benim için. Bana eşim falan seni boşarım gibi ima da bulunsa, ben de aynı ağırlıkta onu tahrik ederim. Sinir/ ani tepki kötü şeyler. Keşke hepimiz daha kontrollü olabilsek.

İnşallah yuvanız tekrar huzur bulur.

evet canım ama ondan öncesi var giyin açık,heryerini aç o... ol dedi ondan sonra ben ağır konuşuyorsun dedim bunun sonu böyle iyi gitmez sonumuz olmaz dedim sonra o cümleyi kurdu bende boşanmayı dedim. Normalde şimdiye kadar hiç demedim ama dediği çok ağır geldi her yönden ağır. açık giyinen o.. böylemi bakıyor cidden ne kadar sığ bi düşünce sanki çıplak çıktım yani dışarı

ah ah zaten o oğlum olmasa inan eve dönüp eşyalarımı toplayıp başka şehre giderdim hiç bişey düşünmeden abartı gelmesin direk yapardım

İşte tek kendınız olsanız iyi ama yanınızda bebeğinizde olunca
Daha sağlıklı düşünmelisiniz.
Allah yardımcınız olsun

İşte tek kendınız olsanız iyi ama yanınızda bebeğinizde olunca
Daha sağlıklı düşünmelisiniz.
Allah yardımcınız olsun

huzursuz evde büyümek çok zor canım. Sorunsuz olmak varken sorun yaratıyor. ben acıyıda yaşadım ayrılığıda hayat kırmaya degmeyecek kadar kısa bunu biliyorum ve her an aklımda o yüzden çoğu hatasında bişey demiyorum sert çıkmıyorum kötü olmayalım diye ama tek taraflı olmuyor

Sun bakalim onune protkolu ne yapacak..bizi anamiz o bu o.... desin diemi dogurdu.sanki mal almis.ufacik seyde biyle laf solicekse..isn var

şu an ölüyordur emin ol deli gibi olmuştur

Biliyorum benimde sorunlu bir babam var
Bende ayrılmalarını çok istedim
Sonra birden herşey yutuldu
Evet tek taraflı olmuyor
Sizin psikolojinizinde düzgün olması lazım
Nihayetinde
Hayırlısı olsun..

Allah akıl versin bu erkeklere ya, çoğunun zeka yaşı beden yaşını 10 yıl geriden takip ediyor. Yine de inşallah hatasını telafi eder, boşanmaya kadar varmaz bu iş.

Öfkeyle kalkan zararla oturur .. hemen bosanma gibi şeyler düşünme kocanin sözü kırıcı olmus ama erkekler iste agizlarindan ne cikacagi belli olmuyor sinir haliyle ne dedigini bilmiyorlar ..kocanla konus bence

Beklemede kalıp pişman olmasını bekleyin. İllaki söylediği sözün yanlıs oldugunu farkedip özür dileyecektir.

sinir harbiyle söylenmiş şeyler.bu sebepten boşanırsanız sonra pişman olmanız muhtemeldir.
yeni evlisin belki de.biz de yeni evliyken eften püften şeylere kavga ederdik.şimdi 7,5 yıl oldu susmayı da uzatmamayı da öğrendik.
ne yap biliyor musun?seviyorsun eşini değil mi?sevmeseydin evlenmezdin zaten.
eşin eve gelince hoşgeldin de tek kelime etme.yarım saate kalmaz özür diler diye tahmin ediyorum.yok öyle bir girişimi olmazsa kalk ayağa de.neden, ne var derse kaldır ayağa.o saf saf bakarken sarılıver.hayat çok kısa be canım.sen sarıl sonra da de ki söylediklerin çok ağırıma gitti.senden bu sözleri duymayı hak etmedim ama yine de seni çok seviyorum.bak etrafında nasıl pervane olacak...
gelişmeleri bildir olur mu

Laf çok ağır evet ama bence hemen boşanmak istemek nedir yaa bi yuva ne emeklerle kuruluyor ama 5 dk da dağıtmak istiyorsunuz

keşke başlık açmasaydın,şimdi aşırı gaza geleceksin, affedeceğin varsa da affetmeyeceksin.
evlilik bitirmek çok büyük bir karar, ne kadar kötü bir laf olduğunu ve ağrına gittiğini anlıyorum. ama bir dur bakalım belki adam pişman olacak, özür dileyecek. sadece bir sözden evlilk bitmez, bitemez... haa dersini ver tabiki ama çok ileri götürme bunu sen de pişman olursun bence sonradan
A ayse23550

hıc ozur dıleyeceğe benzemıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…