eşim....

ilk aklıma gelende bu oldu aslında sabahın köründe sırf tek başına mücadele etmesin maddi sorun olmasın kafasına takmasın diye bebeğimi bırakıp çalışıyorum ve hakettiğim söz bu dedim kendi kendime

O yapmaya devam edersin derken kendisi ne oluyor ozaman pess yani. Siz boşanma davanızı açın ama bu lafından dolayı olduğunumiyi bilsin köpek gibi pişman olucaktır zaten

Yerinde olsam işten almaya da gitmezdim. Gelsin tıpış tıpış.
Ama boşanma konusunda bir şey diyemem. Empati kuramıyorum.
Kesinlikle pişman etmelisin. Öyle ki bir daha yaptığı takdirde boşanacağını anlasın.

Ben de hakareti asla kabul edemem. Ama su an çok sinirlisin acele bir karar vermek için en kotu zaman.

önce bir sakinleş canım öfkeyle söylemiş
ama tabi kabahatlı ve suçlu
sakinleş ve bunları bana söyledin
ve bu el şakalarından hoşlanmıyorum de
başka ne şikayetin varsa dile getir
suçlar gibi değil sakin bir şekilde
baktın hala gak guk ediyor karar senin

Konu sahibi arkadaşım ;
Sanırım eşin daha önceden de giyim konusunda karışıyordu.
Görmezlikten gelerek bazı şeylerin üzerini kapatmışsınız.
Kanaatimce eşiniz baktı ki bir tepki yok dozunu kaçırmış.
Lakin o.. yaparsın kelimesi çok ağır olmuş.İlk defa ya mahsus ise durum değerlendirmesi yap derim.Yani tepkini koy bekle.
Hemen boşan yada boşanma demek benim için zor.Sonuçta eşinizi tanıyan sizsiniz.

aslında düşünmüyordum şimdi aradı erken çıkcam sende erken çıkar mısın diye tamam dedim. onun davranışına da bağlı ama bir daha dememeli bunu anlamalı

canm şöyle de bişey var aynı bluzu iki gün önce giydim hatta aldığmda bu güzelmiş dedi. sırf açık değil yakışsa bile istemiyor

malsf sürekli o anı düşünüyorum ve eminim o lafndan sonra boşanma lafını ettim ben. o. ol açık giyin falan dedi. nasıl sığ bi düşünce açık giyinen herkes o.. yani benim oğlum var bu mantıkla oğlumu büyütmek istemiyorum.

Cnm empati yapmasını sağla
Ben sana kavgada pe....venk desem ne hissederdin de
Tartışırken bile saygıyı elden bırakmamak gerek de
Özür dilesin bir daha yaparsa o zaman düşünürsün başka bişey
Hemen bosanmaya kalkma bence

Protokolü koy önüne bence yap tamam
sinirlenirsin ama bu laf kötü olmaz bu laf
yazık pişman olmuştur umarım
ama sen koy onu önüne
kendine çeki düzen versin düz bey

sırf kavga büyümesin diye çoğu zaman susduğum için sanırım hep kendini haklı görüyor hatayı orda yapıyorum sanırım.

Protokolü koy önüne bence yap tamam
sinirlenirsin ama bu laf kötü olmaz bu laf
yazık pişman olmuştur umarım
ama sen koy onu önüne
kendine çeki düzen versin düz bey

düşüncem o mail attım uygun olmayan ya da eklemek istediğin yer varsa belirt diye okudu ama bişey demedi.

Onun lafı çok iğrenç de, sen de hemen boşanmayla tehdit etmişsin, onun üzerine sinirle demiş belli.
Şimdi lafını yutturacağım diye boşanma işlemleri mi başlatacaksın hakkaten? O blöf olarak algılar da tamam boşanalım derse, sen lafını yutmadan mahkemelere mi gideceksin?

düşüncem o mail attım uygun olmayan ya da eklemek istediğin yer varsa belirt diye okudu ama bişey demedi.
ohh sefan olsun anlamış ondan
erken çık diyor yetecek bu korku ona demek
tebrik ederim çok kararlı olun lütfen

ben sustum hiç bişey demedim o lafından sonra boşancam dedim. hatasını anlamayıp özür dileyeceği yerde blöf yapmayı tercih ederse karar kendisinin boşanırım dönüp arkama bakmam bile net.

Sinirlenince ne dediğini bilmiyor demekki
Şuan beklemede kalın en azından cocugunuz için
Konusun sakince
Eğer gene sonu kotu olacaksa istediğinizi yaparsınız.

ohh sefan olsun anlamış ondan
erken çık diyor yetecek bu korku ona demek
tebrik ederim çok kararlı olun lütfen

ben ona defalarca dedim kendi annesinede babası böyle hakart edermiş ufakmış şahit olurmuş üzülürmüş gerçek mi neden böyle diyor diye. işte insanlar unutup aynı şeyi yapıyorlar herşeyine katlanırım,uğraşırım ailem benim nasıl annemi atamazsam onu da atamam derim ama babam bana zamanında kavgada o.. dedi (çok ağzı bozuktu) diye intihar ettim görüşmedim şehir değiştirdim babamdı o kişi eşimi hiç düşünmem o beni düşünmüyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…