yuhhhh....
alnının teriyle para kazanmana o.... yapıyorsun mu diyor o zmn işi bırakın evde oturun bence ona en iyi ders bu olur....
söylediği şey çok ağır yenilir yutulur cinsten değil ama siz yine de acele karar vermeyin.
sinirliyken fazla gözü görmüyor bişeyi, akşam görücez bakalım ben alıyorum onu işten aramıycam zaten konuşmakta gelmiyor içimden ararsa alıcam ama konuşmycam eğer hatasını anladıysa konuşur zaten
Yerinde olsam işten almaya da gitmezdim. Gelsin tıpış tıpış.
Ama boşanma konusunda bir şey diyemem. Empati kuramıyorum.
Kesinlikle pişman etmelisin. Öyle ki bir daha yaptığı takdirde boşanacağını anlasın.
Konu sahibi arkadaşım ;
Sanırım eşin daha önceden de giyim konusunda karışıyordu.
Görmezlikten gelerek bazı şeylerin üzerini kapatmışsınız.
Kanaatimce eşiniz baktı ki bir tepki yok dozunu kaçırmış.
Lakin o.. yaparsın kelimesi çok ağır olmuş.İlk defa ya mahsus ise durum değerlendirmesi yap derim.Yani tepkini koy bekle.
Hemen boşan yada boşanma demek benim için zor.Sonuçta eşinizi tanıyan sizsiniz.
Tamam çok kötü bir cümle kurmuş .Kesinlikle özür dilemeli. Ama gerçekten her ikinizin de sinirle kurduğu cümleler olduğu çok belli. Sen ben boşanırım senden diyince anladığım kadarıyla oda çıldırmış o an.
sabah evden çıkarken aslında açık olmayan bi bluz giydim. Eşim çok açık giyinmişsin bu ne diyip kulağıma vurdu şakayla karışık. Benimde 1 haftadır kulağım ağrıyordu neden vuruyorsun kulağıma diye kızdım. hem açık giyinmiş hem cevap veriyor diye o da sinirlendi. Normalde hep böyle yapar bende gülerim vs geçer ama bağırınca o da kızdı. Sonra bende o zaman nereye vurduğuna dikkat et tozunu kaçırıyorsun herşeyin dedim. O bu söylediğimi o zaman sabah çıkarken kıyafetımı kontrol etseydin anlamış. Arabada tartışmaya devam ederken söyledi. Ne alaka üstümü kontrol ediceksin neden böyle bişey diyim dedim. Yok hayır böyle dedin diye iddia etti birde kontrol etseydin diyorsun bilmem ne bağırmaya devam etti. Böyle yapmaya devam edersen bu evlilik uzun sürmez dedim, o da iyi o… yaparsın sende dedi. Sözünü yutturucağım sana bunu unutma dedim daha da konuşmadım o da hırladı durdu. Karşılıklı boşanma protokolü hazırladım cidden bunda da kararlıyım. Ben mi abartıyorum bilemedim ama yanlış anlamasına falan bişey demezdim ama o.. yapmaya devam edersin lafı çok zoruma gitti. Sanki genelevden biriyle evlenmiş lafa bak. İnsan onuru için yaşar bi insan karısıyla nasıl böyle konuşur güyya namusu ya…. Ben bu öfkeyle,terbiyesizlikle çocuğumu büyütmek istemiyorum ben çok çektim aile kavgalarından,saygısızlıklardan oğlum bunları yaşasın istemiyorum. Ayrı olsak en azından belli zamanlar görüşür vs vs ama arasında ki dialog iyi olur sevgisini yitirmez. Bi kavgayla,bi lafla gemileri yakmak mı gerekir bilemiyorum ama bu yaşananları annem çok yaşadı dolayısıyla bizde yaşadık keşke boşansaymış biz ufağız diye beklemeseymiş derim. Bu konuda farklı bir görüşe ihtiyacım var yanlış olan bişey varsa uyarılmak istiyorum. Eleştiri yapmak istiyorum. Görüşünü bildiren arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Kusura bakma bacım kocan dengesiz o zaman.canm şöyle de bişey var aynı bluzu iki gün önce giydim hatta aldığmda bu güzelmiş dedi. sırf açık değil yakışsa bile istemiyor
Cnm empati yapmasını sağla
Ben sana kavgada pe....venk desem ne hissederdin de
Tartışırken bile saygıyı elden bırakmamak gerek de
Özür dilesin bir daha yaparsa o zaman düşünürsün başka bişey
Hemen bosanmaya kalkma bence
Kusura bakma bacım kocan dengesiz o zaman.
Ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen o vakit.
Protokolü koy önüne bence yap tamam
sinirlenirsin ama bu laf kötü olmaz bu laf
yazık pişman olmuştur umarım
ama sen koy onu önüne
kendine çeki düzen versin düz bey
Onun lafı çok iğrenç de, sen de hemen boşanmayla tehdit etmişsin, onun üzerine sinirle demiş belli.Aslında olayın başında birşey yok. Giyimini açık bulmuş şakayla karışık bunu ifade etmek istemiş. Ama sonrasında ikinizde sinirlenmişsiniz. Bence ikinizde söylemek istemediğiniz şeyleri söylemişsiniz konu saçma bi yere gitmiş. Eşiniz çok tahlihsiz bir cümle kurmuş. Ama sizde hemen boşanmayı falan katmışsınız olaya. O kadar ciddi bir şey yok ortada bi kaç gün konuşmayın ve sizden kurduğu cümle için özür dilemesini isteyin
ohh sefan olsun anlamış ondandüşüncem o mail attım uygun olmayan ya da eklemek istediğin yer varsa belirt diye okudu ama bişey demedi.
Onun lafı çok iğrenç de, sen de hemen boşanmayla tehdit etmişsin, onun üzerine sinirle demiş belli.
Şimdi lafını yutturacağım diye boşanma işlemleri mi başlatacaksın hakkaten? O blöf olarak algılar da tamam boşanalım derse, sen lafını yutmadan mahkemelere mi gideceksin?
ohh sefan olsun anlamış ondan
erken çık diyor yetecek bu korku ona demek
tebrik ederim çok kararlı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?