• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim

Qumru_hanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
242
34
28
32
Bundan iki uc ay once esimle tartismamiz olmustu ve annemlere gitmistim o aksam esim yegenleri ve onlarin kuzeniyle gezmisler o gecede bizde kalmışlar eve geldigimde her taraf cok daginikti asıl onemli konu esimin elbiselerini makineye atarken esimin ic camasirinda yapışkan birsey vardı yani galiba meni olabilir diye düşünüyorum icime suphe dustu sizce ne olmus olabilir

Bundan iki uc ay once esimle tartismamiz olmustu ve annemlere gitmistim o aksam esim yegenleri ve onlarin kuzeniyle gezmisler o gecede bizde kalmışlar eve geldigimde her taraf cok daginikti asıl onemli konu esimin elbiselerini makineye atarken esimin ic camasirinda yapışkan birsey vardı yani galiba meni olabilir diye düşünüyorum icime suphe dustu sizce ne olmus olabilir
:KK57::KK57::KK57:

Aklından ne geçiyor ki? İlk aklına o geldi.

Esınızı en ıyı sız tanırsınız.. Evde kımı mısafır ettıgınden emın mısınız_?

kendi kendine de olmuş olabilir

Nasil yani o olmaya bilirmi

Ay biz nereden bilelim.

Yani ben eşimin cebinde yapışkan bir şey hissetsem ilk aklıma o gelmez.

Ama zaten geceden kalmaysa kurumuş olma ihtimali yüksek.

Eşin bu tür şeylere yatkın biriyse olabilir ama bize sorman çok tuhaf.

2-3 ay önceki şeyi sormak şimdi mi aklına geldi?

Şuan bir şüpheniz mi var, yani kaç ay önceki olay aklınıza takılmış ya ondan soruyorum

Sırf bunu sormak için mi üye oldunuz önce bi eşinize sorsaydiniz ya

Ay biz nereden bilelim.

Yani ben eşimin cebinde yapışkan bir şey hissetsem ilk aklıma o gelmez.

Ama zaten geceden kalmaysa kurumuş olma ihtimali yüksek.

Eşin bu tür şeylere yatkın biriyse olabilir ama bize sorman çok tuhaf.
Cebinde yazmadim ki yani demek istedigim ruyalanma diye birsey varmis erkeklerde oda birisinden zevk duyunca olurmus acaba oyle birşey mi oldu diye sormak istedim

Back
X