• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim

hıc esımın kırlı camasırına bakmak aklıma gelmemıstı yahu
kırlı sepetınde kurumustur bıle nasıl yapıskan kalıyorkı yapıs yapıs kalmıssa bambaska bırseydır zaten o bıldıgın yapıstırıcıdır yanı :KK70:
yok kurumussa yapıskan oldugunu nasıl anladınız
pöf
ruyasında bıle olmus olabılır bukadar altında bısey aramayın
zannettıgınız gıbı bısey olsa adam onu cope atar tutar esının kurcalayacagını bıle bıle kırlı sepetınemı atar

Bunun cevabını asla öğrenemezsin. Sen evden gidiosun eşinde bi güzl geziyo, sizde kalıyolar ev o biçim. Demiyolar mı yenge nerde ayıp olmasın, nasl bişe bu

Cebinde yazmadim ki yani demek istedigim ruyalanma diye birsey varmis erkeklerde oda birisinden zevk duyunca olurmus acaba oyle birşey mi oldu diye sormak istedim

Yani buna biz yorum yapamayız. Nereden bilebiliriz ki eşinin rüya görüp görmediğini. Kendisine sorsaydın ya madem direkt.

Bundan iki uc ay once esimle tartismamiz olmustu ve annemlere gitmistim o aksam esim yegenleri ve onlarin kuzeniyle gezmisler o gecede bizde kalmışlar eve geldigimde her taraf cok daginikti asıl onemli konu esimin elbiselerini makineye atarken esimin ic camasirinda yapışkan birsey vardı yani galiba meni olabilir diye düşünüyorum icime suphe dustu sizce ne olmus olabilir
eşinin gezdiğini söylediğin kişilerin cinsiyeti ney hepsi erkek mi gezmeye diye başka bir yere mi gittiler acaba?

Nasil anladin ki camasirin yapiskan oldugunu.
bende orayi anlamadim.makinaya atmadan inceliyomusunuz.ilginc bisey.
Esine sorsaydin.belki farkinda degilken uykusunda olabilir.gece olsa kurur.islak kalmasi icin siz farkettikten hemen once olmasi lazim.iyce karisti:KK51:

Neden bu kadar inceliyosunuz erkektir bu kadın gibi degil ki ruyada da olur normal de de olur
Erkekleri biz kadınlar gibi görmeyelim onların hormonları farklı bizimkinden

Oha yani kusura bakma ne dicem bilemedim
xenforo-smilies-kk10.gif

bence bunu eşine sorman bile yanlış olur. hem nasıl sorulur ki.bu kadar şüpheci ve sorgucu olmayın lütfen.birbirinize nefes alacak alan bırakın. birde yani eşinizin çamaşırlarını inceleyip mi atıyorsunuz makineye???

Nasil anladin ki camasirin yapiskan oldugunu.
bende orayi anlamadim.makinaya atmadan inceliyomusunuz.ilginc bisey.
Esine sorsaydin.belki farkinda degilken uykusunda olabilir.gece olsa kurur.islak kalmasi icin siz farkettikten hemen once olmasi lazim.iyce karisti:KK51:
Hayir ya nasil anlatiyim bi elbisene sekerli su dokulur boyle bir birine yapisir ya öyleydi ondan dikkatimi cekti yoksa incelemem tabiki kurumustu

Back
X