Ailem hepsini biliyor . gel burda kendine ev kur diyorlar eşimin annesi esimi dolduruyor . ne yapacagimi bilmiyorumovvvv bu nedir ya. izini falan boşver git memlekete ailene de burada yazdıklarının hepsini anlat. sabredilecek bişey değil bu
dolmasaymış o da. git ailenin yanınaAilem hepsini biliyor . gel burda kendine ev kur diyorlar eşimin annesi esimi dolduruyor . ne yapacagimi bilmiyorum
Gidecem ama bi yandan ailem eşime hak veriyor yemegin gunu gunune geliyorsa gerisine karışma diyolar .dolmasaymış o da. git ailenin yanına
hmm önemli olan yiyecek yemek tabi(!) ailen destek sanmıştım. kıyamam sana ya Rabbim yardımcı olsunGidecem ama bi yandan ailem eşime hak veriyor yemegin gunu gunune geliyorsa gerisine karışma diyolar .
böyle olacagını tahmin etmiyordum en buyuk kelimesi bu ne onun ailesi ne de ailem destek oluyor annem de diyor burda ev tut hemn yuzseksen degişiyor. Eşinede gunah sen gelirsen ne olacak burda ne var dedikodudan baskaeşin senden alacağını fazlasıyla almış altın ,para, bonus olarak ta bebek ,şimdi sende bu borç içinde eşini bırak bebeğini düşün çok sağlıklı bir ortama gelmez o bebek,eşinde borçları yaptığı gibi temizlesin sana da bir ev açsın gelsin seni alsın çok seviyorsun madem.
Cok Sagol canm keşke destek olsalardı . ben simdi bu halde bu durumdayken böyle şeyleri dusunmezdim onların dusunmesi gerekir laf lafa gelince artk başkasının kızızın diyolarhmm önemli olan yiyecek yemek tabi(!) ailen destek sanmıştım. kıyamam sana ya Rabbim yardımcı olsun
Cok konustum en son sinirlenerek babanin evine git dedi ailemi aradım telefonu elimden aldı özur diledi falan o gunden sonra korkar git demeye . ben o kadar karsima aldim konustum haklisin demekten baska birsey demiyor . ve ailemde eşimin tarafında cok takıyorsun sen diyorlarAllah yardımcınız olsun nedir bu yaMemleketinize gidin ve eşinizle ciddi bir şekilde konuşun bunun böyle sürmeyeceğini anlaması gerekir k.bakmasın hem o kadar borcu açmış başınıza hem altınları parayı harcamış bir zahmet akıllansın artık git derim eşin düzgün bir ortam oluşturup bu evliliği düzeltme adına bir şey yapmadığı sürece de gelme böyle bir ortama çocuk dünyaya getirmek bilemedim üzmekte istemiyorum sizi
böyle konulara cidden çok üzülüyorum. ne demek başkasının kızı derler ya. böyleleri elden ayaktan düşünce sen de anam babam değilsin deyip huzurevine yerleştirilmeyi hakediyolar. sinirlendim. eşinle sakin sakin konuş artık bu şekilde istemediğini evli kalmak istediğini ama yıprrandığını söyleCok Sagol canm keşke destek olsalardı . ben simdi bu halde bu durumdayken böyle şeyleri dusunmezdim onların dusunmesi gerekir laf lafa gelince artk başkasının kızızın diyolar
böyle olacagını tahmin etmiyordum en buyuk kelimesi bu ne onun ailesi ne de ailem destek oluyor annem de diyor burda ev tut hemn yuzseksen degişiyor. Eşinede gunah sen gelirsen ne olacak burda ne var dedikodudan baska
Sonuçta haklısın demek bir işe yaramıyor haklıyım ama değişen ne elde var sıfır böyle bir hayat istemiyorsan bebeğinde olsa resti çekmelisin bence zaten kaybetmek istemiyorsa elinden geleni yapacaktır. Örnek olarak neden erkek kardeşi sizde kalıyor bu ne kadar rahatlık ne işin var kaynınlarla aynı evde evliliğini anlamadan bunları yaşamak uğraşmak çok yıpratıcıCok konustum en son sinirlenerek babanin evine git dedi ailemi aradım telefonu elimden aldı özur diledi falan o gunden sonra korkar git demeye . ben o kadar karsima aldim konustum haklisin demekten baska birsey demiyor . ve ailemde eşimin tarafında cok takıyorsun sen diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?