Eşim

Tavim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
77
79
3
Slm kızlar yine ben . cok mutsuzum bugunlerde hicbirseye karar veremiyorum ayın ücü memleketime gidiyorum . dönmemek istiyorum buraya eşimi seviyorum ama ailesine olan baglılıgı beni hayattan bıktırdı ben eski uyeyim hesabım silindi acılamadıgı icin kendimi yine tanıtayım evliligimden beri kayınlarımla aynı evde ve ascus virusu ile kendimi yiyip yiyip bitirdim.evliligimizin yedinci ayındayız bir gun bile yanlız kalamadık ama kaynanam gilin tarafı bana ayrı evde yaşıyorsun diyorlar Şanslıymışım . kaynım biri evli biri bekar evli olan gidip gidip geliyor bekar olan bizimle yaşıyor. Ve hamileyim enfeksiyonum cok oldugu icin doktor hamile kalmazsın korunma ilaclarini birak dedi ve biraktıgım ikinci ayda hamile kaldim sonra doktora soyleyince bu hastaliktan kurtulabilirsin bu cocukla dogur rahim temizlenir dedi . neyse döndum eve geldim altınlarımı alıp memlekete gitmek istedim altınlari eşim almış satmış borca benden habersiz yermi milyar para ve o kadar altınım gitti ya para gitsin ama altınlarım evim yok ,istanbulda hamileyim, kayınlarım gelip burda kalıyor. hic bir maddi manevi destek yok allah şahit ev kirası ,fatura ,mutfak ihtiyacı bir ekmek getirmezler eliboş geliyorlar . ben ekmek yok deyince birşey olmaz ac degilim . biraz beklesin esim gelince o kendisiyle getiriyor . daha kendi eşyalarin bile yok ikinci el oda yetmiyormuş gibi eşim işten cikti 10 milyar ayrı borc 4 milyar kredi borcu bilmedigim daha bir suru borc var kumar yok sigara yok gezme desen birlikte heryere cikariz bu kadar borc. Ve ailesi, hastalıgım, bebegim ,evim ve ustune ustluk bana pskolojik baskı yapıyor memleketime gitmemem icin beni bu halde bırakma diyor ben cok mutsuzum onu cok seviyorum ailesiyle yaşamak istemiyorum o kadar borc varken sizce ne yapim

ovvvv bu nedir ya. izini falan boşver git memlekete ailene de burada yazdıklarının hepsini anlat. sabredilecek bişey değil bu
Ailem hepsini biliyor . gel burda kendine ev kur diyorlar eşimin annesi esimi dolduruyor . ne yapacagimi bilmiyorum

eşin senden alacağını fazlasıyla almış altın ,para, bonus olarak ta bebek ,şimdi sende bu borç içinde eşini bırak bebeğini düşün çok sağlıklı bir ortama gelmez o bebek,eşinde borçları yaptığı gibi temizlesin sana da bir ev açsın gelsin seni alsın çok seviyorsun madem.

Allah yardımcınız olsun nedir bu ya Memleketinize gidin ve eşinizle ciddi bir şekilde konuşun bunun böyle sürmeyeceğini anlaması gerekir k.bakmasın hem o kadar borcu açmış başınıza hem altınları parayı harcamış bir zahmet akıllansın artık git derim eşin düzgün bir ortam oluşturup bu evliliği düzeltme adına bir şey yapmadığı sürece de gelme böyle bir ortama çocuk dünyaya getirmek bilemedim üzmekte istemiyorum sizi

böyle olacagını tahmin etmiyordum en buyuk kelimesi bu ne onun ailesi ne de ailem destek oluyor annem de diyor burda ev tut hemn yuzseksen degişiyor. Eşinede gunah sen gelirsen ne olacak burda ne var dedikodudan baska

hmm önemli olan yiyecek yemek tabi(!) ailen destek sanmıştım. kıyamam sana ya Rabbim yardımcı olsun
Cok Sagol canm keşke destek olsalardı . ben simdi bu halde bu durumdayken böyle şeyleri dusunmezdim onların dusunmesi gerekir laf lafa gelince artk başkasının kızızın diyolar

Cok konustum en son sinirlenerek babanin evine git dedi ailemi aradım telefonu elimden aldı özur diledi falan o gunden sonra korkar git demeye . ben o kadar karsima aldim konustum haklisin demekten baska birsey demiyor . ve ailemde eşimin tarafında cok takıyorsun sen diyorlar

Cok Sagol canm keşke destek olsalardı . ben simdi bu halde bu durumdayken böyle şeyleri dusunmezdim onların dusunmesi gerekir laf lafa gelince artk başkasının kızızın diyolar
böyle konulara cidden çok üzülüyorum. ne demek başkasının kızı derler ya. böyleleri elden ayaktan düşünce sen de anam babam değilsin deyip huzurevine yerleştirilmeyi hakediyolar. sinirlendim. eşinle sakin sakin konuş artık bu şekilde istemediğini evli kalmak istediğini ama yıprrandığını söyle

Kaynın evden gitse bile yine maddi
Destek verilecek gibi

Sorun paramı, kaynının evde kalmasımı?

Eşini seviyorsun oda seni seviyor
Madem öyle zamana bırak derim
Hamilesin üstelik

Çok üzüldüm durumunuza..bencede gidin memlekete yada herhangi başka bır yere. .
Eşiniz mecburen gelecek siz kararlı olursanız. .
Aileniz için söyleyecek çok şey var ama burada biraz zor..
Sabır dilerim

böyle olacagını tahmin etmiyordum en buyuk kelimesi bu ne onun ailesi ne de ailem destek oluyor annem de diyor burda ev tut hemn yuzseksen degişiyor. Eşinede gunah sen gelirsen ne olacak burda ne var dedikodudan baska

annen etrafın dedikodusu için böyle söylüyor demekki ,kim ne söylerse söylesin deyip kızının arkasında durmuyor yani,sigara yok,içki yok kısaca kötü alışkanlığı yok bu paralar nereye gitti?

Sonuçta haklısın demek bir işe yaramıyor haklıyım ama değişen ne elde var sıfır böyle bir hayat istemiyorsan bebeğinde olsa resti çekmelisin bence zaten kaybetmek istemiyorsa elinden geleni yapacaktır. Örnek olarak neden erkek kardeşi sizde kalıyor bu ne kadar rahatlık ne işin var kaynınlarla aynı evde evliliğini anlamadan bunları yaşamak uğraşmak çok yıpratıcı

Ailenin yaninda kal donme o eve
Ev ev degil timarhane cunku

Yiyecek yemek gelince bütün sorunlar bitiyormuş demek ki.
de ki ailene günde 1 tl versem hergün ekmek alır yerim yine karnım doyar ama mesele sadece bu mu de
Ne aileler var yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…