• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok uzgunum cok..

Hiç yardım etmeyi, bu nasıl bir iyi niyettir ben anlamıyorum. Ne diye yardım ediyorsunuz, aklı başında insanlar. Kendinizi bu kadar kullandıracak ne var. Olmayın arkadasım, bu kadar olmayın. Dogmamış cocugun rızkını, kendi alnınızın terini nasıl veriyorsunuz. Yapmışsınız zaten bekarken de, sizin yerinizde olsam ayrı eve de çıkardım.
Herkes anne-baba olmuyor işte.
Bu kafayla devam edersenız daha çook kullanırlar sizi. Ah vahınızla kalırsınız. ( bu arada ben annem öldüğunde 15 yasındaydım, 8 ay sonrasında babam tekrar evlendi. Evlenmesini bilen geçindirecek ailesini. Benim de küçük kardeşoim var, çok seviyorum onu, herşeyi yaparım onun için. Ama kendimi asla kullandırtmadım. ) koca adam babanız taşıma su ile değirmen dönmez, iyilik değil, kötülük ediyorsunuz.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

benim için artık bittiler arkadasım iyi niiyetim de bitti zaten..bana uzak allaha yakın olsunlar..nankör olmasalar canım feda ama nankörler malesef..sağ ol..

Back