- 19 Mayıs 2016
- 656
- 216
- 18
- 27
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
Neden of dediniz
Esimle sseverek evlendik adam evlilige bi sene alisamadi yeni alisti bisuru sorun yasadik ama ben onu cok seviyorum.o ilk baslara gore simdi benimle daha cok ilgileniyo ama ben yetmedigini dusunuyirum.bunun icin napabilirim
Hayir romantik olsun surekli yanima yaklassin opsun biseyler paylassin konussun benimle sorsun.kiyamasin banane yapsın istiyorsunuz düşkün olsun diye
yani ne yaparsa tamam bu adam bana düşkün dersiniz
çorabınızı mı giydirsin günde 50 kere arayıp 100 mesaj mı atsın
gece siz yatmadan yatmasın mı
siz nasıl bir ilgi istiyorsunuz
Misal neler yapiyor/yapmiyor?Esimle sseverek evlendik adam evlilige bi sene alisamadi yeni alisti bisuru sorun yasadik ama ben onu cok seviyorum.o ilk baslara gore simdi benimle daha cok ilgileniyo ama ben yetmedigini dusunuyirum.bunun icin napabilirim
Gunde kac kere yapiyosunuz? En az 3 şartı koy kocana.Esimi kendime nasil baglarim acabaa.aslinda esim esjisine gore bana daha cok duskun ana beb daha fazla iistiyorum.yardim edin fikirlerinizi bekliyorum
Nisanliyken boyle miydi peki? Yani karakteri boyle mi? Her insan sevgisini baska baska gosterir. Icinde yoksa zorla yaptirilmaz ki?Hayir romantik olsun surekli yanima yaklassin opsun biseyler paylassin konussun benimle sorsun.kiyamasin bana
Hayir romantik olsun surekli yanima yaklassin opsun biseyler paylassin konussun benimle sorsun.kiyamasin bana
Gezmayi sevmiyo pek aktivitemiz yok telefobda surekli oyun oynuyor ben de en cok bundan yakiniyorum.genelde ben ona yaklasirim konuyu ben acarim.ben baslarim herseyeMisal neler yapiyor/yapmiyor?
Surekli cep telefonuyla mi oynuyor? Aksamlari hic sohbet etmiyor mu? Hafta sonlari birlikte disari cikiyor musunuz?
Biraz daha acsaniz?
Tamam iste yapiyorum ama hep benöpsün ü anladım yanaşsın konuşsunu da anladım da kıyamasın bana nedir
burada diğer konularda da dedim
film seçin akşam tv de olan ya da imkan varsa DVD ya da internet
gün içinde arayın hep istediğim filmi buldum şöyleymiş böyleymiş
sana ne hazırlayayım mısır ister misin vs vs adamı havaya sokun
sonra da filmi izleyin mesela
böylece alıştırın
bir şeyler okuyun kafama şu takıldı sence deyip sohbet açın
Gezmayi sevmiyo pek aktivitemiz yok telefobda surekli oyun oynuyor ben de en cok bundan yakiniyorum.genelde ben ona yaklasirim konuyu ben acarim.ben baslarim herseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?