Esim

temmuzRuzgari

Sevin cunku sevmek en guzel
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
656
216
18
27
Esimi kendime nasil baglarim acabaa.aslinda esim esjisine gore bana daha cok duskun ana beb daha fazla iistiyorum.yardim edin fikirlerinizi bekliyorum

Esimle sseverek evlendik adam evlilige bi sene alisamadi yeni alisti bisuru sorun yasadik ama ben onu cok seviyorum.o ilk baslara gore simdi benimle daha cok ilgileniyo ama ben yetmedigini dusunuyirum.bunun icin napabilirim

Esimle sseverek evlendik adam evlilige bi sene alisamadi yeni alisti bisuru sorun yasadik ama ben onu cok seviyorum.o ilk baslara gore simdi benimle daha cok ilgileniyo ama ben yetmedigini dusunuyirum.bunun icin napabilirim

ne istiyorsun işte

listele yaz

şunu yapsın bunu yapsın

olur mu olmaz mı bakalım

Hayir romantik olsun surekli yanima yaklassin opsun biseyler paylassin konussun benimle sorsun.kiyamasin bana

Misal neler yapiyor/yapmiyor?
Surekli cep telefonuyla mi oynuyor? Aksamlari hic sohbet etmiyor mu? Hafta sonlari birlikte disari cikiyor musunuz?
Biraz daha acsaniz?

Hayir romantik olsun surekli yanima yaklassin opsun biseyler paylassin konussun benimle sorsun.kiyamasin bana

öpsün ü anladım yanaşsın konuşsunu da anladım da kıyamasın bana nedir

burada diğer konularda da dedim

film seçin akşam tv de olan ya da imkan varsa DVD ya da internet

gün içinde arayın hep istediğim filmi buldum şöyleymiş böyleymiş

sana ne hazırlayayım mısır ister misin vs vs adamı havaya sokun

sonra da filmi izleyin mesela

böylece alıştırın

bir şeyler okuyun kafama şu takıldı sence deyip sohbet açın

Bunun süre gelen günlerde her gün bıraz daha azaldığını düşünürsek işiniz zor :)
Siz birbirinizi tamamlıyor olmalısınız hep daha fazlasını isteyen taraf değil..
Böyle mutlu olmanız zor.

Misal neler yapiyor/yapmiyor?
Surekli cep telefonuyla mi oynuyor? Aksamlari hic sohbet etmiyor mu? Hafta sonlari birlikte disari cikiyor musunuz?
Biraz daha acsaniz?
Gezmayi sevmiyo pek aktivitemiz yok telefobda surekli oyun oynuyor ben de en cok bundan yakiniyorum.genelde ben ona yaklasirim konuyu ben acarim.ben baslarim herseye

Tamam iste yapiyorum ama hep ben

Gezmayi sevmiyo pek aktivitemiz yok telefobda surekli oyun oynuyor ben de en cok bundan yakiniyorum.genelde ben ona yaklasirim konuyu ben acarim.ben baslarim herseye

Siz baslayinca devami geliyorsa bu da cok iyi. Kisa kisa cevaplarla basindan savan da cok. O iste yoruluyorsa siz de evde onu bekliyorsaniz bazen aksamki enerjiler denk olmayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…