- 19 Mayıs 2016
- 656
- 216
- 18
- 27
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
Iste bu yuzden cok sikintiliyim icinden gelmesini istedigim icin bisey yapamiyorum arada bi konusuyorum dile getiriyorum.fazla sıkmadanAdamin icinden gelmeli cnm
Zorla olmaz ki cnm bu isler
Aynen ama ben ona hep ayak uydururum.ona gore kebdimi ayarlarim yemegimi olsun isim olsun kendim olsun o geldiginde sadece onunla ilgilenirimSiz baslayinca devami geliyorsa bu da cok iyi. Kisa kisa cevaplarla basindan savan da cok. O iste yoruluyorsa siz de evde onu bekliyorsaniz bazen aksamki enerjiler denk olmayabiliyor.
Savmiyo benle birlikteokonusuyo ama hep ben basliyorum oda yapsinSiz baslayinca devami geliyorsa bu da cok iyi. Kisa kisa cevaplarla basindan savan da cok. O iste yoruluyorsa siz de evde onu bekliyorsaniz bazen aksamki enerjiler denk olmayabiliyor.
Nisanliyken surekli mesajlasirdik ayri yerlerde yasiyoduk zaten ama daha ilgisizdi eskidenNisanliyken boyle miydi peki? Yani karakteri boyle mi? Her insan sevgisini baska baska gosterir. Icinde yoksa zorla yaptirilmaz ki?
AZaldi derken anlamadimBunun süre gelen günlerde her gün bıraz daha azaldığını düşünürsek işiniz zor :)
Siz birbirinizi tamamlıyor olmalısınız hep daha fazlasını isteyen taraf değil..
Böyle mutlu olmanız zor.
Yaa ama ben onu asigim bi sene 3 aydirr evliyiz istiyorum bendeSürekli öpen koklayan, romantiklik yapan koca yok canım, o yüzden evliliğin normal. Durduk yere dert arama bence.
Neyi kac kere yapiyoruz pardon anlamadim amaGunde kac kere yapiyosunuz? En az 3 şartı koy kocana.
Zorlamiyorum ki zatenOnu bunaltırsanız bu seferde bundan yakınırsınız.icinden o kadar geliyorsa zorlamayin bence
Neyi kac kere yapiyoruz pardon anlamadim ama
Eee baska yokmu arkadasla hic tuyo vermediniz
Hayir romantik olsun surekli yanima yaklassin opsun biseyler paylassin konussun benimle sorsun.kiyamasin bana
Yok sukurBaska derdin yokmu ?
Bencede sükretYok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?