- 23 Ağustos 2016
- 16
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi Mutsuz0606
Merhaba bayanlar ben yeni üye oldum ve derdimi kimseme anlatamadığım için size anlatıp birazda olsa rahatlamak istiyorum. Şimdi prblem şu evliyim 1 buçuk senedir. Çocuk yok şimdilik. Ve eşim ise ailesine çok düşkün bir insan. Yani ailesi eşinden boşan deseler yapar o derece kalın kafalı bir eşim var. Sorun şu ki çok tartışmamış oldu çok boşanma raddesine geldik aileler hep barştırdı hep konunun içine girdi eşim olan biteni çünki ailesine anlatır oldu. Neyse en son eşim gururun varsa evden git gelme dedi. Yapma gel konuşalım dedim hayır yüzünü görmek istemiyorum dedi ve annemin evine geldim. Sonra ise bu dayısını devre soktu barşmak için oda ayyaşın tekidir hanımıyla gelip konuşmak yerine kavga çıkardılar ailemle mahkemelik oldu. Bende boşanmayı kafaya koymuştum taki eşim gel herşeye bi kenara bırakalıp diyene kdr. Neyse eve geldim bana dayısını savunuyo siz haksızsınız diyo. Artık senden soğudum ve seni sevmiyorum beni kendine bağla yeniden aşık et kendine diyor. Ve bu kocam olcak insan sosyal medyada ben evden gittiğim gün ertesi kızlara mesajlar atıyo tanışalım gibisinden. Sizce bu insan beni seviyo mu ? Benim onu aldatmadıģım sürece ben ona sevgim aynı kaldığı halde o ne oluyorda seni sevmiyorum diyor ? Yüz vermiyorum yüz buluyosun diyor beni kırıp geçiyor ve ağlamakdan başka bişey yapamıyorum. Sizce bu evlilik yürür mü ? Bana kazandığı parasını vermiyor parasını almaya kalksam ver paramı diyor. İşe gircem diyorum ananın evine git o zaman çalışmanı istemiyorum diyor. Seviyorum ama dayanamıyorum