Cok mu nazlisin?5 aylık evliyiz..Sanıyorum ki eşim beni kabullenemedi..Oysaki 3 yılda flört ettik..
Eleştiriye tamamen kapalı,ne zaman yapmadığı bişeyi söylesem hemen küsüp günlerce küs kalıyor.Örneğin bu sabah sırtım tutuldu ve ağlaya ağlaya onu uyandırdım.Onun ilk yaptığı şey ise bi bardak su alıp içti ve sonra gelip bana neyin var dedi,sonra bana yardımcı olmak istesede bende kalp kırıldı..şimdi nasıl davranmalıyım inanın bilmiyorum.
Cok mu nazlisin?
5 aylık evliyiz..Sanıyorum ki eşim beni kabullenemedi..Oysaki 3 yılda flört ettik..
Eleştiriye tamamen kapalı,ne zaman yapmadığı bişeyi söylesem hemen küsüp günlerce küs kalıyor.Örneğin bu sabah sırtım tutuldu ve ağlaya ağlaya onu uyandırdım.Onun ilk yaptığı şey ise bi bardak su alıp içti ve sonra gelip bana neyin var dedi,sonra bana yardımcı olmak istesede bende kalp kırıldı..şimdi nasıl davranmalıyım inanın bilmiyorum.
kendine gelmek için,su içmiştir,uykudan aniden uyandırdığınız için.dönüp arkasını uyumaya devam etmemiş ki.bu kadar büyütmeyin.
3 yılda birbirinizin mimiklerinden bile sorunları anlamanız gerekti.
İkinizde çok triplisiniz gibi geldi.
Günlerce küsmek, ilgi bekleyip hemen göremeyince gönül koymak falan olgunlaşmadan evlenilmiş galiba.
Ben anlamadım, nolurki su içtiyse
Birbirinize yanlış tepkiler verdiğiniz için ilişkiniz yıpranıyor.Gece yanına gidip küs uyumak istemediğimi söyleyip şirinlik yaptım ama o ise bana kalbini kırıcam git beni yanlıs bırak dedi
Bence benimle ilgilenmek istemedi gibi,o kadar kötü hissediyorum ki kendi mipeki sence ne yapmalıydı bu sabah?
ben eşimi uyandırsam uyku sersemliğiyle 30 dakika kendine gelip neyin var demez. ayılamamıştır birden. veya dili damağı yapışıyor insanın bazen.
Birbirinize yanlış tepkiler verdiğiniz için ilişkiniz yıpranıyor.
Eşiniz tripli siz tripli zor yani.
benim eşimde hassastı bana alıştı artık küsmüyor bu arada bence ikiniz aynı derecede hassassınız geçmiş olsun eşiniz yanlış birşey yapmamış.5 aylık evliyiz..Sanıyorum ki eşim beni kabullenemedi..Oysaki 3 yılda flört ettik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?