- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.040
- 598
Yani bu kadar küçük bi sebepten onu eleştirmemi( kombi bozulmuştu ve arkadaşlarıyla buluşabilmek için kombiyi yaptırmamıştı) kabul etmedi ve bana küstü.Aslında bu olayın çıkış noktası 1 ay önce ailevi bir konu nedeniyle kavga ettik..1saat içinde yazlıktan eve döndük annelerimizi çağırdı ve biz yapamıyoruz falan dedi..yine ben alttan aldım ve annelerimizin yardımıyla barış sağlandı.Eşim çok zor bir insan bu şekilde nasıl devam edebiliriz bilmiyorum
Bence benimle ilgilenmek istemedi gibi,o kadar kötü hissediyorum ki kendi mi
Vallah ben esimi öyle uyandirsam sirtini döner devam yatar. Bir kac saat gecip kendiliginden uyandiktan sonra ve bunu ona anlatsam niye beni uyandirmadin der. Sen gene sükret bacim en azindan kalkmis benim esimin ruhu bile duymaz
Haklısınız o zaman ama ben yine de sizin evliliğe henüz alışamamaktan ötürü bu şekilde davrandığınızı düşünüyorum. İkiniz de henüz alışmamışsınız ki bu çok normal.Nefes alamayacak kadar kötü durumdaydım ağlamaktan ama o o kadar rahattı ki... suyunu içti oyalandı sonra gelip bama baktı...
kaç yaşındasınız siz?
ilk yıl her evlilikte çok kavga ve anlaşmazlık oluyor ama siz fazla nazlısınız, eşiniz de siz de.
kaç yaşındasınız siz?
ilk yıl her evlilikte çok kavga ve anlaşmazlık oluyor ama siz fazla nazlısınız, eşiniz de siz de.
Haklısınız o zaman ama ben yine de sizin evliliğe henüz alışamamaktan ötürü bu şekilde davrandığınızı düşünüyorum. İkiniz de henüz alışmamışsınız ki bu çok normal.
Biz de ilk evlendiğimi gibi değiliz, kimse değildir.
Ben de çok küserdim ilk zamanlarda, ota b.ka küserdim inanınki...
Alışırsınız birbirinize, kötü huyları törpüler, istek ve beklentilerinizi karşılar bir orta yol bulursunuz. Sakın modunuzu düşürmeyin. Yeni evlisiniz, tadına varın!
Sevdiniz evlendiniz, mutlu olmak için... Bunu unutmadan devam edin..
Valla böyle hissettim yaa gece gece.. Siz iyisiniz iyii, bozmayın moralinizi
Abartıyorsunuz bence,adamın boğazı kurumuştur,içi yanmıştır su içip uyku sersemliğini atmak istemiştir..
Ben sabahları uyandığımda ilk 15 dakika konuşamam bile.
Canım benim ben eşime hamileyim dedim hayırlı olsun dedi yüzüme kapattı şimdi çok içerlemiştim o zaman ama eşim Asker görevde idi ve olmayacak bi yerde aramıştım. insanlar su içer kendine gelebilmek için af buyur tuvalete gider elini yüzünü yıkar sadece sırtın ağrıyor imiş yani çoğu kadının vereceği cevap bellidir aslında bende eşime sırtım ağrıyor kalk desem öteki tarafa döner uyur ee adam kalkmış seninle ilgilenmiş ne yapsın daha böyle küçük şeyleri büyütmemelisin.mutlu bir evlilik icin az takıntı az naz ..
Amin canim darısı başınıza o zaman daha çok yeni evlisiniz bende 5 aylık evliyim ama benim iki düşüğüm var sabırlı olun bak ben acele ettim iki bebeğimi kaybettim şimdi üçüncü bebeğime hamileyim ve emin ol hamileyken kaybettiğinde bile canın çok yanıyor hayırlısını isteyelim. Folik asite başla bebek düşünüyorsan doktorlar 3 ay önce folik asite başlanilması gerektiğini söylüyor. Rabbim tez zamanda güzel haberlerini okumayı nasip etsin.Bebeğiniz hayırlı olsun inşallah:) Biz de çok istiyoruz aslında eşimin bu sinirli halleri birazda o yüzden galiba o kadar çok istiyor ve kafaya takıyor ki anlatamam
O da enteresan..Onun tırnağına zarar gelse binbir çeşit tedavi yöntemi araştırır bulur yardım ederim.İnsan aynı eve girmeden birbirini tanımaz diye boşuna dememişler
Valla biraz öyle galiba ikimizde 30 yaşındayız.. Eşim hiç sıkıntı çekmeden büyüdüğü ve bi çok şeye sahip olduğu için egosu da biraz fazla yüksek
Amin inşallah olursa yazarım sana:)Amin canim darısı başınıza o zaman daha çok yeni evlisiniz bende 5 aylık evliyim ama benim iki düşüğüm var sabırlı olun bak ben acele ettim iki bebeğimi kaybettim şimdi üçüncü bebeğime hamileyim ve emin ol hamileyken kaybettiğinde bile canın çok yanıyor hayırlısını isteyelim. Folik asite başla bebek düşünüyorsan doktorlar 3 ay önce folik asite başlanilması gerektiğini söylüyor. Rabbim tez zamanda güzel haberlerini okumayı nasip etsin.
bence siz evlilikten çok yanlış şeyler ummuşsunuz. 30 yaşında iki kişinin iletişimi ve ilişkisi bu seviyelerde olmamalıydı.
evlilik malesef filmlerde gördüğümüz gibi birbirimizi pışpışlama müessesesi değil.
su içmesi bile kabahat oluyor, ama bu adam da her şeye küsüyor falan. çok tuhaf
Sende üstüne düsme birak bosver kendi ilgilensin tirnagi ile. Esimin uykusu cok derindir ondan öyle yazdim...
Bende ilgilenmiyorum fazla oda ilgi sevmiyor zaten esimde öyle cok düsünceli birisi degil kafa yapisi farkli karekter meselesi benim düsünmedigim seyleri ama o düsünür en ince detayina kadar beni öyle sasirtir felan. Esim anne babadan öyle görmüs benim demen lazim bazi seyleri öyle diye diye alsiyoruz birbirimize.
Biz zaten flört ederken de saçma sapan şeylere kendi kendine kızar beni tersler benimle konuşmazdı ama dolaylı yollarda varlığını hep hissettirirdi.Aynı sokakta oturmamız da bir etkendi tabi..
Böyle böyle birbirimizi eğiticez sanırıım
bence siz yine de bebek fikrini erteleyin...
sizinki nazlanmaya benziyor tamam ama eşinizin gerçekten büyümeye ihtiyacı var. onca o koca bebek büyüsün :)
Sabahları ağız kokar, bir bardak su o anlık kokuyu bastırır. Belki bu sebeple yapmıştır.
O orada acı çekedursun önce ben susuzluğumu gidereyim dememiştir yani.
Kırılma, naz yapma, trip atma haklarınızı daha dişe dokunur durumlara saklayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?