Eşim:(

Ah işte onu yapabildiğim gün heh işte tamam oldu diycem..ama içimde ne yaşıyorsam hemen suratıma yansıyor.
Çok kaybedersiniz bu huyu yenmezseniz. Erkekler surattan nefret ediyorlar. Ki kadın olarak ben de hoşlanmıyorum surat asan insandan ama erkekler daha da öte bir boyutta sevmiyorlar bunu. Bir gün suratsızsın dese o kadar kırılır ki kalbiniz.

Evet aynen empati yapmak lazım biraz...yenmeye çalışıyorum.

5 gun oluyor gece vakit yidiklerim agir geldi herhalde af edersiniz hepsi cikti.. Yataktan sade bagirdi iyimisin diye.. Ikindiye gelirken aradi , nasil oldun diye. Okadar. O gece kendimi toparladigimda yanima gele bilirdi nasil oldun diye, sırtımi sivasliyada bilirdi.. Insanin bazen beklentileri oluyor ,herhalde o anlik.. Fazlada uzatmamak lazim iste..

Aynen öyle insanız netice de allah korusun kalp krizi de geçiriyor olabilir insan bi gelip suratına bakmak bu kadar zor mu ya

Ahh bu söylemeden içten içe beklenenler...gurur yapmayın yahu eşim böyle yapsa eşek der gülerim insan önce bi karısına bakar derim. Bide kolunu mıncırırım:)valaya almaya bakın arkadaşı olun biraz.
Erkekler çok ciddiye almıyor böyle şeyleri daha düz mantık biz olsak hemen amann kalp krizi belirtisimi acaba yoksa uykusunda sırtımı kırıldı! Der öyyyle abartırız ama siz sırtım ağrıyor dediğinizde onun duyduğu şey sadece sırtınızın azıcık sızladığı.

sizin lohusa halinizi düşünemiyorum..

Bence Beklentilerinizi biraz düşürün yoksa çok kırılırsınız..

Alttan alıyorum demissin ya onu yapmasan bu kadar kusmez emin ol.biraz umursamaz ol kusunce kendi kendine takıl o gelir bir güzel barışır gorursun

Evlilikte ilk 3 sene zor geçecek hazırlıklı ol.Sen evlenince beni pamuklara saracak ,bana prenses gibi davranacak sananlardansin belli.İlgi bekliyorsun göremeyince Türk kızı numarası Triplere devam

Alttan alıyorum demissin ya onu yapmasan bu kadar kusmez emin ol.biraz umursamaz ol kusunce kendi kendine takıl o gelir bir güzel barışır gorursun

Şimdi öyle deneyeceğim valla,az önce misafir vardı annesi..onların yanında pek bi iyi..onları kapıdan geçirir geçirmez hemen yattı,güya benimle oturmayacak:) Kendi bilir valla ağzımı bile açmadım.Gitti yattı

Az birazda üstüne düşme yapamıyoruz mu diyor evet yapamıyoruz de alttan alma hata sende dişini göster

39 derece ateşle yatıyodum kv de smir testi yaptırmıştı.. o gün sonuç almaya gitceklerdi kızı torunu eşi yanında ısrarla eşime de gel diyolar ve eşim kalktı hazırlandı hiç bana bakmadı bile. Oğlum uyandı o ara ve ağladı bırakmadı babasını 1 saati aşkın oğlumuzun gönlünü yapmaya çalıştı gelip bana bakmadı bile..

Ve çocuk bırakmadığı için gitmedi.. yani beni o halımle bırakıp gitcekti.. 1 saat sonra falan da yatak odasına geldi sen gerçekten kötüsün deyip beni hastaneye götürdü.. acilde yattım 5 6 saat kadar.. ve ben ne naz ne trip yaptım.. ama gücendim haliyle..

Velhasılı biraz geniş olun.. evlilik böyle yürümez kendinize işkence ediyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…