- 2 Ocak 2015
- 6.454
- 15.490
- 448
Çok kaybedersiniz bu huyu yenmezseniz. Erkekler surattan nefret ediyorlar. Ki kadın olarak ben de hoşlanmıyorum surat asan insandan ama erkekler daha da öte bir boyutta sevmiyorlar bunu. Bir gün suratsızsın dese o kadar kırılır ki kalbiniz.Ah işte onu yapabildiğim gün heh işte tamam oldu diycem..ama içimde ne yaşıyorsam hemen suratıma yansıyor.
Çok kaybedersiniz bu huyu yenmezseniz. Erkekler surattan nefret ediyorlar. Ki kadın olarak ben de hoşlanmıyorum surat asan insandan ama erkekler daha da öte bir boyutta sevmiyorlar bunu. Bir gün suratsızsın dese o kadar kırılır ki kalbiniz.
5 gun oluyor gece vakit yidiklerim agir geldi herhalde af edersiniz hepsi cikti.. Yataktan sade bagirdi iyimisin diye.. Ikindiye gelirken aradi , nasil oldun diye. Okadar. O gece kendimi toparladigimda yanima gele bilirdi nasil oldun diye, sırtımi sivasliyada bilirdi.. Insanin bazen beklentileri oluyor ,herhalde o anlik.. Fazlada uzatmamak lazim iste..
Alttan alıyorum demissin ya onu yapmasan bu kadar kusmez emin ol.biraz umursamaz ol kusunce kendi kendine takıl o gelir bir güzel barışır gorursun
Su içmiyeydi iyiydisu neden içmiyor adam pardon?
Öyle hüngür hüngür ağlıyorum mu yazmışsın konuda?Siz karşınızda hüngür hüngür ağlayarak acı çeken biri varken ve bu insana ne olduğunu bilmezken ilk olarak gidip ne olduğunu mu sorarsınız? Yoksa gidip su mu içersiniz?
Öyle hüngür hüngür ağlıyorum mu yazmışsın konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?