Çok haklisin bi daha onla bi yere gitmeyi dusunmuyorum acikcasi cok sogudum onu oyle gorunce ben boyle biriyle mi evlendim dedim. Hic bir zaman hanimefendiligimi bozmadim .Bu durumu hak etmiyorum Baskasina sarkacakmiş hissi uyandiran bir adama ne denir. Karsidakine bakiyorum sadece esiyle ilgileniyor benimki kendinde degil ucmus gitmis alkol alinca bilincaltindakiler mi ortaya cikiyor insanin bilemiyorum.
Bir kadın isterse herşey yapar sende eşini bu durumdan kurtarmanın yolunu bul sen hanımefendisin onu da yanına yakıştığı gibi beyefendi yap kesinlikle başarılı olacaksın
Ozur diledi ama ne fayda kendimde degildim diyor. Cok sogudum ordaki bayanlara sarkacagini düşündüm o derece kendinden gecti. Yerin dibine girdim resmen
sen olmamış bişeyin senaryosunu kurmuşsun galiba kafanda, tamam hata yapmış, rezil olmuşsunuz ama bitmiş, demekki bi daha eşinle alkollü mekana gitmiceksin, kendine hakim olamamış bi taneden daha bişey olmaz derken ipin ucunu kaçırmış, alkol alan herkesin başına en az bir kere gelmiştir yani...
eşin normalde kadınlara sarkmıyorsa içince de sarkmaz, insan sarhoşken potansiyeli olmadığı şeyleri yapmaz yani
Merhabe kk hatunları bu ara inanilmaz sinirligim uyayamiyorum Gecen gunlerde esimin bir arkadası ve esiyle bir eglence mekanina gittik .Alkol kullanmiyorum.Alkol kullanimina karsi degilim kisi kendini bilecek yanliz esimi gitmeden once uyardim cok fazla icmemesi konusunda cunku alkole dayanikli degil ve cikacagimiz kisilerle samimi degiliz ilk defa taniyacagim .Ilk basta her şey cok guzeldi . Gulduk eglendik ama eşim şarhoş oldu küfür etmeye basladi o an yerin dibine girmek isterdim. Baska bir arkadasini gördü ordada bayanlar var oraya gidelim demeler arkadasi bizim eslerimiz var burda ne isimiz var orda oda onun eşi demeler ki degildi . arkadasi esi gibi durmuyor diyor rahatsiz etmiyelim dedi resmen rezil etti beni bu adama ne yapmaliyim cok kotu kavga ettim bu evden git dedim bu ev benimde gitmem diyor uzuntuden mahvoldum.
Sizi cok iyi anliyorum.Benim esiminde alkol problemi var. Geçmişte sizin gibi dışarıda bazı olaylar yaşadık(içmesini bilmediği için).
Ertesi gün pişman olmalar, olayları hatirlamamalar... Eşim dışarıda arkadaş buluşmalarında her kontrolsüz içtiğinde onu bırakıp eve geldim, sonra onunla dışarı toplantılarına gitmedim. Arkadaslari da bu sekilde aralarina katılmayacağıni söylediler.Bu konuda tavrım hep net oldu. Sonra bu süreci atlattık, disarida daha dikkat ediyor.Ayilip bayilana kadar içmiyor.
Kendisini gizlice videoya çekip ertesi gün izletebilirsiniz, denedim..
Ama alkol problemini kökünden çözemedim maalesef.Hala haftada bir kaç defa içiyor.
Vallahi böyle insanlarin alkol anlayışından nefret ediyorum..
Eşiniz resmen ergen
Sinir olmakla çok haklısınız ben olsam buz gibi soğurdum kıyametleri koparırdım
Bir süre kafanızı dinleyin eşinizle fazla muhaddap olmayın sakinleşince konuşun düzgünce. Bir daha asla böyle bir olay yaşamak istemediğinizi söyleyin uzaklaşma şansınız varsa uzaklaşın anlasın hatasını
sen olmamış bişeyin senaryosunu kurmuşsun galiba kafanda, tamam hata yapmış, rezil olmuşsunuz ama bitmiş, demekki bi daha eşinle alkollü mekana gitmiceksin, kendine hakim olamamış bi taneden daha bişey olmaz derken ipin ucunu kaçırmış, alkol alan herkesin başına en az bir kere gelmiştir yani...
eşin normalde kadınlara sarkmıyorsa içince de sarkmaz, insan sarhoşken potansiyeli olmadığı şeyleri yapmaz yani
Inanin samimi bir arkadasin yaninda bunlari yapsa onemsemezdim Her oturdugunla boyle icemezsin belli bir kariyerdeysen ve karsindakide oyleyse ne kadar icecegini ayarlayacaksin boyle rezil olacak kadar icemezsin abartigimi dusunmuyorum herkeste ayni his olustugu icin adam bu duruma müdahale edip masaya gitmesini engelledi.
Inanin samimi bir arkadasin yaninda bunlari yapsa onemsemezdim Her oturdugunla boyle icemezsin belli bir kariyerdeysen ve karsindakide oyleyse ne kadar icecegini ayarlayacaksin boyle rezil olacak kadar icemezsin abartigimi dusunmuyorum herkeste ayni his olustugu icin adam bu duruma müdahale edip masaya gitmesini engelledi.
haklısın canım ama adam farkında olamadan yuvarlamış işte, olan olmuş zaten o da rezil olduğunun farkındadır pişmandır, senin onu günlerce ezmen suçlaman ne sana ne ona ne ilişkinize bişey kazandırır, tam tersine size zarar verir her türlü, adam ayılınca yerin dibine geçmiştir zaten, uzatman neyi değiştircek ki, zaten pişman ve farkında olan adama...
bi de olmamış bişeyin kinini güdüyosun, adam bıraksaydı kadına sarkacaktı diye düşünüyorsun ama bilemezsin ki, belki de öyle bişey olmayacaktı... yani yanlış anlama burda birbirimizi tanımıyoruz, ama objektif olarak konuya baktığımda durum bu, kendine eziyet ediyorsun en başta...
bi de olmamış bişeyin kinini güdüyosun, adam bıraksaydı kadına sarkacaktı diye düşünüyorsun ama bilemezsin ki, belki de öyle bişey olmayacaktı... yani yanlış anlama burda birbirimizi tanımıyoruz, ama objektif olarak konuya baktığımda durum bu, kendine eziyet ediyorsun en başta...
Haklisin olmadi ama soyle bir sey var boyle ortamda bulunuyoruz arkadas cevresiyle benimle ilgilenmiyor arkadaslarina bakiyorum oyle degil kolunu esinin omzuna koymus yada elini tutmus birlikte sarkiya eslik etmeler filan bizde boyle degil aramizdan bir mesafe ben yaklasiyorum kendisine onun yanina gidiyorum yok oyle seyler ister istemez kiyasliyorum bilmiyorum Anca icip rezil etsin kendini
Haklisin olmadi ama soyle bir sey var boyle ortamda bulunuyoruz arkadas cevresiyle benimle ilgilenmiyor arkadaslarina bakiyorum oyle degil kolunu esinin omzuna koymus yada elini tutmus birlikte sarkiya eslik etmeler filan bizde boyle degil aramizdan bir mesafe ben yaklasiyorum kendisine onun yanina gidiyorum yok oyle seyler ister istemez kiyasliyorum bilmiyorum Anca icip rezil etsin kendini