Koskoca adam kendisi bilecek nerede duracagini bide onunden bardagi aldim baska bardak buldu gene ictibana tavrınız garip geldi uyarmıs olabilrisiniz ama demekki içiyor ve sacmalıyor okadar içmeseydi ama sizde enegellleseydiniz demekki sizin esiniz kaldıramıyor hiç yaklasmayacak yada yanınızda içmeyecek
Bura benimde evim diyor zaten ama cok kizginim kovulmayi hak etti .Haklısınız ama onu evden kovamazsınız orası onunda evi.
Keske bu halini gormeseydim Evet sakincali ve utanc verici ki su aralar cok iyi ve huzurluydukİçtikten sonra hali buysa.. Sizin olmadığınız bir ortamda içmesi sakıncalı gibi duruyor.
Gorustugumuz kisi ust duzey yonetici gayet beyefendi bir insan eside oyle onlarin yaninda bu hale dustuk esimde yonetici bu arada cok utandimİçinde bulunduğunuz durum çok zor bence onu o arkadaş ilişkilerinden uzak tutun madem siz içmiyorsunuz ona da bıraktırın ve öyle ortamlardan uzak tutun üzüldüm bende sizin için Allah yardımcınız olsun
Keske bu halini gormeseydim Evet sakincali ve utanc verici ki su aralar cok iyi ve huzurluyduk
Isi geregi is yemekleri ve icki icme durumu oluyor malasefİçtikten sonra gerçekten yanlış davranışlar sergilediğini söyle kavga etme iyice aranız açılır inadına yapar..
Ve sizin olmadığınız bir ortamda içmemisini ve içtiğini duyarsan ilişkinizin bundan çok olumsuz etkileneceğini belirtin.
Isi geregi is yemekleri ve icki icme durumu oluyor malasef
Gorustugumuz kisi ust duzey yonetici gayet beyefendi bir insan eside oyle onlarin yaninda bu hale dustuk esimde yonetici bu arada cok utandim[/
Keşke işi gereği bile olsa zararlı şeyleri içmemesi gerektiğinin farkına varsaIsi geregi is yemekleri ve icki icme durumu oluyor malasef
Bi kere yine olmustu ama bu kadar kotu degildi kufur filan etmedi sadece yalpalamisti biraz. O halini gordugum icin soyledim uyardim . Karsidaki kisiler iciyor hemde cok ama bir sey olmuyor kendisi boyle degil ickiye dayanamiyorYani kendi kendini frenleyip, sınırını bilmesi lazım.. Bu olay ilk kez mi böyle oldu yoksa içince hep sınırı aşar mı?
Çok haklisin bi daha onla bi yere gitmeyi dusunmuyorum acikcasi cok sogudum onu oyle gorunce ben boyle biriyle mi evlendim dedim. Hic bir zaman hanimefendiligimi bozmadim .Bu durumu hak etmiyorum Baskasina sarkacakmiş hissi uyandiran bir adama ne denir. Karsidakine bakiyorum sadece esiyle ilgileniyor benimki kendinde degil ucmus gitmis alkol alinca bilincaltindakiler mi ortaya cikiyor insanin bilemiyorum.Kötülüklerin anası diye boşuna denmiyor ya... oh ne güzel kendimde değildim de çık işin içinden! kendini kaybediyorsan içmeyeceksin o zaman! bir daha 1 ölçüden fazlasına izin vermezdim ben olsam eğerki daha fazlasına teşebbüs ederse ortamı terkederim bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?