• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim

hesna35

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
586
811
303
Merhabe kk hatunları bu ara inanilmaz sinirligim uyayamiyorum Gecen gunlerde esimin bir arkadası ve esiyle bir eglence mekanina gittik .Alkol kullanmiyorum.Alkol kullanimina karsi degilim kisi kendini bilecek yanliz esimi gitmeden once uyardim cok fazla icmemesi konusunda cunku alkole dayanikli degil ve cikacagimiz kisilerle samimi degiliz ilk defa taniyacagim .Ilk basta her şey cok guzeldi . Gulduk eglendik ama eşim şarhoş oldu küfür etmeye basladi o an yerin dibine girmek isterdim. Baska bir arkadasini gördü ordada bayanlar var oraya gidelim demeler arkadasi bizim eslerimiz var burda ne isimiz var orda oda onun eşi demeler ki degildi . arkadasi esi gibi durmuyor diyor rahatsiz etmiyelim dedi resmen rezil etti beni bu adama ne yapmaliyim cok kotu kavga ettim bu evden git dedim bu ev benimde gitmem diyor uzuntuden mahvoldum.

Özür dilemesi gerekirken bir de benim evim muhabbeti mi yapıyor :kızgın:

bana tavrınız garip geldi uyarmıs olabilrisiniz ama demekki içiyor ve sacmalıyor okadar içmeseydi ama sizde enegellleseydiniz demekki sizin esiniz kaldıramıyor hiç yaklasmayacak yada yanınızda içmeyecek

Ozur diledi ama ne fayda kendimde degildim diyor. Cok sogudum ordaki bayanlara sarkacagini düşündüm o derece kendinden gecti. Yerin dibine girdim resmen

bana tavrınız garip geldi uyarmıs olabilrisiniz ama demekki içiyor ve sacmalıyor okadar içmeseydi ama sizde enegellleseydiniz demekki sizin esiniz kaldıramıyor hiç yaklasmayacak yada yanınızda içmeyecek
Koskoca adam kendisi bilecek nerede duracagini bide onunden bardagi aldim baska bardak buldu gene icti

Gerçekten hiç hoş değil. cok ciddi rest çekmek lazım.

Haklısınız ama onu evden kovamazsınız orası onunda evi.

İçinde bulunduğunuz durum çok zor bence onu o arkadaş ilişkilerinden uzak tutun madem siz içmiyorsunuz ona da bıraktırın ve öyle ortamlardan uzak tutun üzüldüm bende sizin için Allah yardımcınız olsun

İçinde bulunduğunuz durum çok zor bence onu o arkadaş ilişkilerinden uzak tutun madem siz içmiyorsunuz ona da bıraktırın ve öyle ortamlardan uzak tutun üzüldüm bende sizin için Allah yardımcınız olsun
Gorustugumuz kisi ust duzey yonetici gayet beyefendi bir insan eside oyle onlarin yaninda bu hale dustuk esimde yonetici bu arada cok utandim

Keske bu halini gormeseydim Evet sakincali ve utanc verici ki su aralar cok iyi ve huzurluyduk

İçtikten sonra gerçekten yanlış davranışlar sergilediğini söyle kavga etme iyice aranız açılır inadına yapar..

Ve sizin olmadığınız bir ortamda içmemisini ve içtiğini duyarsan ilişkinizin bundan çok olumsuz etkileneceğini belirtin.

İçtikten sonra gerçekten yanlış davranışlar sergilediğini söyle kavga etme iyice aranız açılır inadına yapar..

Ve sizin olmadığınız bir ortamda içmemisini ve içtiğini duyarsan ilişkinizin bundan çok olumsuz etkileneceğini belirtin.
Isi geregi is yemekleri ve icki icme durumu oluyor malasef

Yani kendi kendini frenleyip, sınırını bilmesi lazım.. Bu olay ilk kez mi böyle oldu yoksa içince hep sınırı aşar mı?
Bi kere yine olmustu ama bu kadar kotu degildi kufur filan etmedi sadece yalpalamisti biraz. O halini gordugum icin soyledim uyardim . Karsidaki kisiler iciyor hemde cok ama bir sey olmuyor kendisi boyle degil ickiye dayanamiyor

Kötülüklerin anası diye boşuna denmiyor ya... oh ne güzel kendimde değildim de çık işin içinden! kendini kaybediyorsan içmeyeceksin o zaman! bir daha 1 ölçüden fazlasına izin vermezdim ben olsam eğerki daha fazlasına teşebbüs ederse ortamı terkederim bundan sonra

Kötülüklerin anası diye boşuna denmiyor ya... oh ne güzel kendimde değildim de çık işin içinden! kendini kaybediyorsan içmeyeceksin o zaman! bir daha 1 ölçüden fazlasına izin vermezdim ben olsam eğerki daha fazlasına teşebbüs ederse ortamı terkederim bundan sonra
Çok haklisin bi daha onla bi yere gitmeyi dusunmuyorum acikcasi cok sogudum onu oyle gorunce ben boyle biriyle mi evlendim dedim. Hic bir zaman hanimefendiligimi bozmadim .Bu durumu hak etmiyorum Baskasina sarkacakmiş hissi uyandiran bir adama ne denir. Karsidakine bakiyorum sadece esiyle ilgileniyor benimki kendinde degil ucmus gitmis alkol alinca bilincaltindakiler mi ortaya cikiyor insanin bilemiyorum.

Back
X