Eşim. .....

hiskolikk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2016
1.200
1.976
133
29
Eşimle 1.5 senelik evliyiz birde bebeğimiz var .. Allaha şükür .
Ama eşim çok değişti . daha önce de buna benzer bi konu açmıştım ..
Sürekli annesinin evine gidip eski odasına geçip film izlemek istiyor pc de. bir film bitiyor diğerı. o bitiyor diğeri . bizimle de ilgileniyor ama bitsin de gideyim tarzında . sorumluluk değilde MECBURIYET Görüyor bizi . çocuğumuz çok huysuz az bi tut dediğimde . baskı altinda hissediyor gibi kendini bir değil iki değil benimde sabrım tükendi artık genç hayatına dönemez . . Ben mi yanlış düşünuyorum Fikir?

Daha olgunlasmamis.

Oturup konusmayi deneseniz.

Bu cocuk benim oldugu kadar seninde cocugun. Bende bilirim cocukla ilgilenmeyip dizi film izlemeyi ama yapmiyorum. Cunku bebegimin sorumluluguda var. Bu cocuk senin olduguna gore bu sorumluluguda seninle paylasmamiz gerekiyor. Artik bekar degilsin. Oyle pespese film izleyemezsin. Bizimle ozellikle bebegimizle ilgilenmek zorundasin. Evlilik sorumlulugu bunu gerektirir cunku.

Deyin bakalim ne tepki verecek.

çocuk sahibi olmaya sorumluluk almaya hazır değilmiş
deneyin kocacıklarınızı mesala bir evcil hayvan edinin onun sorumluluğunu tam anlamıyla yerine getirebiliyorsa olur
gerçi bazı insanlara hayvanları emanet etmek değil insanları hayvanlara emanet etmek lazım ya neyse

Ya dedim konuştuk ilgileniyor ama halinden anlıyorum isteksiz BAKTI olmak için bakıyor . kaçmak istediği bellı. bu arada o 30 yaşında ben 21

30 -21- 6 aylik

Annesinde suç.Ne işin var senin burada,yuru karınla,cocugunun yanına diyecek.Doguran sizsiniz ama depresyona o girmiş.Bir psikiyatriste gitmeli.Durumunun da farkında değildir o.
bencede bir psikiyatriste gitmesi şart..Kimi insanlar evlenince, kimi çocuk olunca onun sorumluluğu ona psikolojik olarak ağır gelir ve kendini bu tarz şeylerle , yani ; film izlemek yada sorundan kaçmakla ondan kurtulacabileceği düşünür..deve kuşunu kafasınıa toprağa gömmesi gibi birşey..Yardım almazsa bu iş aile içinde ciddi yaralara yol açabilir

Ya çok seviyor bebeginı. .
Ama komşu gibi el gibi yani mutluyken bebek.. seveyim hoplatayim en fazla yarım saat sonra hop anneye..

Bekarken de film izlemesi ile tanınır zaten. bekar hayatını mi özlüyorsun istiyorsan alayım bebegi 1 hafta gideyim kendi annene dinlen dedim (denemek icin ) yok diyor ona da

Eşimle 2 yıldır evliyim, 4 aylık bebeğim var.
Bebek isteyen taraf hep oydu, çok da ilgilenir.
Ama huysuz bir bebeğim var, o kadar sevgiye, istemesine rağmen başa çıkamıyor ve 5 dk sonra bana veriyor.
Yani anlattığınız şey, her ailede gerçekleşen bir durum.
Eşinizin annesinin evinde film izlemesi vs, kendince bir kaçış.
Ve ben de aramıyor değilim böyle bir şeyi.
Özellikle doğumdan sonra o kadar bunaldım ki, kendi kendime 1 ay çıkıp gidesim var.
O sebeple anlayabiliyorum eşinizi.
Sizinle alakalı ilgi, zaman ayırma vs problemi yoksa haftada 1 gün ona kafa izni verin derim.
Evinizde oturun, o gitsin istediğini yapsın gelsin.
Aynı şekilde eşiniz de size böyle bir gün tanısın, bırakın bebeği ve rahatlayın.

Bu hissiyat sorumluluktan öte, hayatının kontrolden çıkması ve istediğiniz hiçbir şeyi yapamamaya, kendinizden olmaktan çok uzak bir noktaya gelmenize sebep oluyor.
Küçük nefeslerle, en azından doluluk oranı aza indirilebilir.

Ablamin eşi de bebek 6-7 aylık olana dek ablami cildirtti.. evet seviyordu bebeğini ama sikintiya hiç gelemiyordu.. annesine gitme fırsatı kolluyordu.. Bu nasıl baba olacak derken alıştı çok şükür.. şimdi her zaman yardimci ablama.. bakıyor da oynuyor da.. belki geçiş psikolojisidir.. agir gelmiştir sorumluluk.. biraz anlayış gösterin tek sorun bu ise.. ama sınırı asmadan..

ay yok artık. kendi evinde izlesin bari. ne demek annesinin evine kendi odasına gitmesi?? cok garip geldi

çok mantıklı eşimle bunu konuştum . . yapalım dedim haftada bir gün c.tesi annesine gitti 1 de aksam 10 da geldi . annesini aradım kapıyı kilitlemiş . . 4 tane mo 5 tane mi film izlemiş . elini veren kolunu alamıyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…