Eşim. .....

28 yaşında yaşlanıyorsun, o da iyiymiş

Canim, yeni baba oldu o da... ustelik babalar bizim gibi 9 ay tasimiyorlar, sen 9 ay + 80 gundur annesin, o daha 80 gundur baba.

Zamanla oturacaktir, akli basina gelecektir, sadece bir erkek ya da eş değil baba oldugunu da anlamasina musade et. Evet erkeklere bu sorumluluk biraz gec yukleniyor, kucuk ve hafif islerle ona bebegin babasi oldugunu hatirlat ise yaramazsa kiskanclik gudusunu kullan.

Edit: aa konu eskiymis, bi eylul anasi gorunce dayanamadim :)

Konu 2000 senelik, konu sahibi şimdi mutluymuş şükür

28 yaşında yaşlanıyorsun, o da iyiymiş
Ne yaşlanması kız bunadim hatta son 3 ayda

Ayy buraya yazıp yazıp konuyu hortlatiyordum artık çok iyiyiz harikayiz diye son 5 aydır bı boşanmadigimiz kaldı herşey alt üst oldu tersine döndü ahahahs kendi kendime nazar değdirdm galiba

Erkeklerin babalık içgüdüleri genelde zamanla gelişiyor. Yeni doğan bebe

Korunun.

Erkeklerin çoğunda bablik içgüdüleri zamanla gelişir. Yeni dodan bebeklere karşı birşey hissetmezler. Bu yüzden bebek gelice boşanma oranı yüksek oluyor. Erkeğin hayatına sürekli bağıran, altına yapan ve eşinin tüm vaktini ve dikkatini üzerine alan biri giriyor. Zor... Her erkek bunu kaldiramiyor. Ben eşinizin davranışını asla savunmuyorum. Sebebini açıklıyorum.
Bu konuda neler yapılabilir. Babalar çocuğa emek verince ve yatirim yapinca bağlanır. Çocuğunuzun tüm alışverişi ve doktor randevusu ayarlama işleri gibi babası yapsın. İki üç ay sonra, çocuk emeklemeye ve birşeyler gevelemeye başlayınca babası da daha keyifli zaman geçirir çocukla.
Eşinize onu sevdiginizi ve saydığınızi gösterin. Etrafında pervane olmaktan bahsetmiyorum. Eve geldiğinde gülümseyip, hoşgeldin demeniz. Çocuğa istemeyerek de olsa baktığında, teşekkür ederek ve yanağından öperek. İyi ki varsın, yoksa lavaboya bile gidemiyrum diyerek. Erkekler, kadının ilgisi çocuğa kaldığında, eşlerin onları artık sevmedikleri düşünür ve çocuğu rakip olarak görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…