28 yaşında yaşlanıyorsun, o da iyiymişYoo bazen okuyup eşime kuruluyorumm
Ne gıcık biseymis o zamanlarşuan herşey Yolunda.
Peşimde pervane.
Bebeklede gayet ilgili.
İkinci çocukta öyle bı şok etkisi olmadı ikimizde de alışıldık ve tanıdık bı duygu .
Yaşlanıyoruz galiba yavaştan
Canim, yeni baba oldu o da... ustelik babalar bizim gibi 9 ay tasimiyorlar, sen 9 ay + 80 gundur annesin, o daha 80 gundur baba.Eşimle 1.5 senelik evliyiz birde bebeğimiz var .. Allaha şükür .
Ama eşim çok değişti . daha önce de buna benzer bi konu açmıştım ..
Sürekli annesinin evine gidip eski odasına geçip film izlemek istiyor pc de. bir film bitiyor diğerı. o bitiyor diğeri . bizimle de ilgileniyor ama bitsin de gideyim tarzında . sorumluluk değilde MECBURIYET Görüyor bizi . çocuğumuz çok huysuz az bi tut dediğimde . baskı altinda hissediyor gibi kendini bir değil iki değil benimde sabrım tükendi artık genç hayatına dönemez . . Ben mi yanlış düşünuyorum Fikir?
Konu 2000 senelik, konu sahibi şimdi mutluymuş şükürCanim, yeni baba oldu o da... ustelik babalar bizim gibi 9 ay tasimiyorlar, sen 9 ay + 80 gundur annesin, o daha 80 gundur baba.
Zamanla oturacaktir, akli basina gelecektir, sadece bir erkek ya da eş değil baba oldugunu da anlamasina musade et. Evet erkeklere bu sorumluluk biraz gec yukleniyor, kucuk ve hafif islerle ona bebegin babasi oldugunu hatirlat ise yaramazsa kiskanclik gudusunu kullan.
Evet ben de cevap yazdiktan sonra farkettim, neyse olur o kadarKonu 2000 senelik, konu sahibi şimdi mutluymuş şükür
Canim, yeni baba oldu o da... ustelik babalar bizim gibi 9 ay tasimiyorlar, sen 9 ay + 80 gundur annesin, o daha 80 gundur baba.
Zamanla oturacaktir, akli basina gelecektir, sadece bir erkek ya da eş değil baba oldugunu da anlamasina musade et. Evet erkeklere bu sorumluluk biraz gec yukleniyor, kucuk ve hafif islerle ona bebegin babasi oldugunu hatirlat ise yaramazsa kiskanclik gudusunu kullan.
Edit: aa konu eskiymis, bi eylul anasi gorunce dayanamadim :)
Canim, yeni baba oldu o da... ustelik babalar bizim gibi 9 ay tasimiyorlar, sen 9 ay + 80 gundur annesin, o daha 80 gundur baba.
Edit: aa konu eskiymis, bi eylul anasi gorunce dayanamadim :)
Ne yaşlanması kız bunadim hatta son 3 ayda28 yaşında yaşlanıyorsun, o da iyiymiş
Öyle bebeği herkes çok sever diyordum ki konu eskiymiş of...Ya çok seviyor bebeginı. .
Ama komşu gibi el gibi yani mutluyken bebek.. seveyim hoplatayim en fazla yarım saat sonra hop anneye..
Ayy buraya yazıp yazıp konuyu hortlatiyordum artık çok iyiyiz harikayiz diyeson 5 aydır bı boşanmadigimiz kaldı herşey alt üst oldu tersine döndü ahahahs kendi kendime nazar değdirdm galiba
Eşimle 1.5 senelik evliyiz birde bebeğimiz var .. Allaha şükür .
Ama eşim çok değişti . daha önce de buna benzer bi konu açmıştım ..
Sürekli annesinin evine gidip eski odasına geçip film izlemek istiyor pc de. bir film bitiyor diğerı. o bitiyor diğeri . bizimle de ilgileniyor ama bitsin de gideyim tarzında . sorumluluk değilde MECBURIYET Görüyor bizi . çocuğumuz çok huysuz az bi tut dediğimde . baskı altinda hissediyor gibi kendini bir değil iki değil benimde sabrım tükendi artık genç hayatına dönemez . . Ben mi yanlış düşünuyorum Fikir?