Eşim. .....

Bebeğin sorumluluğunu kaldıramamış muhtemelen. Kimi erkek babalığa hazır olmadığını doğumdan sonra anlıyor. Çift terapistine gitmenizi öneririm.

Annesinde suç.Ne işin var senin burada,yuru karınla,cocugunun yanına diyecek.Doguran sizsiniz ama depresyona o girmiş.Bir psikiyatriste gitmeli.Durumunun da farkında değildir o.
Valla konu sahibini fişteklemeyeyim dedim ama baktım ki siz yazmışsınız fikirlerimi. Ah bu kayınvalideler ahhhhh....

Ben sizlerden nasıl bi tavır takinacagim hakkında fikir istiyorum konuşmak yaramıyor . . şaştım kaldım

Siz konusmaya calismayin onunla, o ilgisiz alakasiz mi, siz daha ilgisiz olun. Bir sureligine hic cocukla da muhatap etmeyin onu. Konusmayin, cevap vermeyin, yok sayin. Bir sure sonra o da sikilacaktir sacmasapan hareketlerinden.

Esinizde ilginc. Anneside ilgincmis. İnsan kendi evinde rahat olur gidip annesinin evinde flim izlemek tuhaf geldi. Annesinin evide olsa artik orasi onun evi degil,o kadar rahat davranmamali. Ne demek gidiyo saatlerce kapi kilitli flim izliyo. Benim esim annesine gidince,Acim bile demeye cekiniyoo_O bizimkide biraz fazla ama boyle olmasini tercih ederim. Esiniz ergenlikten cikamamis. Anneside buna musade ediyo. İsin zor ne gibi oneri verilir inan bilemedim. Allah yardimcin olsun.

Şuan annesindeyiz bi sebepten ötürü burda kalcaz . yine aynı pozisyon
Ben anlamıyorum bu erkekleri ya. Sanki tek senin çocuğun. Eşin belli daralmış Eski hayatını özlemiş. Ama olan hep kadına oluyor ya. Yapacak bir şey yok konuşacaksın onu anladığını ama yardıma ihtiyacın olduğunu anlat. Yine aynıysa tepkisiz kalmayı dene. Zamanla yanasacaktir

Yaaa canim benim esim de 32 yasinda ben 23 bebegim 6 aylik sorun tam ayni degil ama anne evi erkekler icin farkli sanirim orda kalalim istiyor ve senin dedigin gibi film tutkunu tek izliyor hep birlikte izleyelim istiyor ama film de beni bayiyor belli sure sonra bizde bir bucuk yillik evliyiz

Esin bekar hayatini özlüyor sanirim ayrica neden evde Film izlemiyoda bunun icin sirf Annesine gidiyo ki?

Al karsina konus , anlamazsa Annesini uyan anneside oglunu bi zahmet uyarsin

Erkeklerle kadinlar bir olmuyor uzulme canim kizlarin dedigi gibi bizimkiler biraz baba olmaya zor adepte oluyorlar Allah kadinlara annelik ic gudusunu dogustan vermis ama erkekler oyle degil cunku bizler 9 ay icinde Ömur boyu kalbinde tasiyoruz bebeklerimizi .herseyi gec baba diyene kadarda sadece 15 dakika sevip bize postaliycaklar kimi erkek boyle bence bu yapisal bir gecis noktasi var elbet bu da gecicek gidicek baba kelimesini duyunca Anca baba oldum ben diye beyine sinyal gidiyor heralde

Herkes adama kızıyor ama adamin tek sucu " ben cocuk istemiyorum suan". dememek bence. Bunun bir nedenide evlenen herkes cocuk yapmali, herkes yapiyor, evliyiz cocuk illa ki olacak, cocuksuzsuz evlilik mi olur ezberlemesi. Sonrada böyle oluyor işte.

Adam çokta suan haksiz degil cunku anlayabiliyorum. Bende cocuk fikrine isinamadim bir turlu ve istemedigime kesin karar verdim. Eger cocugum olsa gercekten boğulurdum ve bi saniye durmak istemezdim. Kaldiki adam evlilik bile yasayamamis.

Bekar hayatından cikip, birden kendini evli ve cocuklu buluyorsun bu cok berbat bir durum olsa gerek. Ama mecbur artik olan olmus aliscaktir ayak uydurmaya baslicaktir zaman alsada... Iyi ihtimalle...
Herkes aynı olmaz, herkes kaldıramaz.

Çocuk istemeyerek mi oldu? Zorla mı baba yaptınız bu adamı ne bu tavırlar çok manasız.. Arkadaş sorumluluk alamıyosan çocuk pehdahlamak zorunda değilsin ki.. Kafana silah mı dayadılar. Yazık küçüksün bide sende 21 ne ki.. Bebek çok erken ama bu saatten sonra yapcak bişey yok.

Back
X