- 3 Ekim 2016
- 1.200
- 1.976
- 133
- 29
Bana sa garip geliyo :)ay yok artık. kendi evinde izlesin bari. ne demek annesinin evine kendi odasına gitmesi?? cok garip geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana sa garip geliyo :)ay yok artık. kendi evinde izlesin bari. ne demek annesinin evine kendi odasına gitmesi?? cok garip geldi
Valla konu sahibini fişteklemeyeyim dedim ama baktım ki siz yazmışsınız fikirlerimi. Ah bu kayınvalideler ahhhhh....Annesinde suç.Ne işin var senin burada,yuru karınla,cocugunun yanına diyecek.Doguran sizsiniz ama depresyona o girmiş.Bir psikiyatriste gitmeli.Durumunun da farkında değildir o.
Hemen çocuk yapmanın yan etkileri bunlar aslında. Allah bebişinize ömür versin eşinize de akıl mantıkYa dedim konuştuk ilgileniyor ama halinden anlıyorum isteksiz BAKTI olmak için bakıyor . kaçmak istediği bellı. bu arada o 30 yaşında ben 21
Ben anlamıyorum bu erkekleri ya. Sanki tek senin çocuğun. Eşin belli daralmış Eski hayatını özlemiş. Ama olan hep kadına oluyor ya. Yapacak bir şey yok konuşacaksın onu anladığını ama yardıma ihtiyacın olduğunu anlat. Yine aynıysa tepkisiz kalmayı dene. Zamanla yanasacaktirŞuan annesindeyiz bi sebepten ötürü burda kalcaz . yine aynı pozisyon
Yaaa canim benim esim de 32 yasinda ben 23 bebegim 6 aylik sorun tam ayni degil ama anne evi erkekler icin farkli sanirim orda kalalim istiyor ve senin dedigin gibi film tutkunu tek izliyor hep birlikte izleyelim istiyor ama film de beni bayiyor belli sure sonra bizde bir bucuk yillik evliyiz30 -21- 6 aylik