Eşim. .....

Bebek durumunu anlamafim.kim istedi kim istemedi. Tek gerçek var ki esin henüz evlendiğini ve sana karşı da sorumlulukları old.fatkinda değil.dilerim bu yanlıştan erken döner

Bebek sorumluluğu zor iş.aslinda anne de bir nefes almak istiyor.annenin de elinde olsa bir odaya girip film izlemek ister aslında ama bebek sahibi olduysan artık hayat değişiyor.ayni şeyleri babalar da istiyor ama onlar bu fırsatları yaratabiliyorlar tabi.ama bu anneye haksızlık.
Esiniz bunalmış ve kaçıp bir kafa dinleme derdinde.peki siz ne olacaksınız.malesef söyleseniz de laftan anlamaz daha bir bunalir.keske arada bebeği bırakıp beraber birşeyler yapabilseniz.boyle bencillik yapıyor.

Bebek sorumluluğu zor iş.aslinda anne de bir nefes almak istiyor.annenin de elinde olsa bir odaya girip film izlemek ister aslında ama bebek sahibi olduysan artık hayat değişiyor.ayni şeyleri babalar da istiyor ama onlar bu fırsatları yaratabiliyorlar tabi.ama bu

anneye haksızlık.
Esiniz bunalmış ve kaçıp bir kafa dinleme derdinde.peki siz ne olacaksınız.malesef söyleseniz de laftan anlamaz daha bir bunalir.keske arada bebeği bırakıp beraber birşeyler yapabilseniz.boyle bencillik yapıyor.

Aynen öyle kendi için kurduğu ortamı bizim için kursa BİZ .. Ama Ben onsuz hiç bişeyden tam anlamıyla keyif alamıyorum

Sende kendine vakit ayırmak istediğini söyle. o ne kadar film izliyorsa sende o kadar saat kendin için bi şey yapacağını söyle. bebeğiniz 6 aylık ve ek gıdaya başlamoşsınızdır. bu senin için zor biliyorum ama bunu yapmadan babalar bebeklere tam anlamıyla ısonmıyor ve en önemlisi sizi anlamıyor
Benim kızım 7 aylıktı bi haftasonuydu ağır grip oldum emzirdiğim için ilaç alamıyorum. emzirirken maskeyle emziriyorum mecbur baba baktı iki gün ben yalnızca emzirdim ama başka hiç bi şeye karışmadım. sonra bizim baba tam bi baba oldu.
O gün bu gündür baktım ilgi azalıyor hemen hasta olup yatarım o_O:hasta:

yanlış anlaşılmak istemem ama... evlenir evlenmez hamile kalıp çocuğum olsa bu sorumluluk bile bir anne olarak bana ağır gelirdi. Evliliğe ev işlerine yemek yapmaya ev düzenine kocama tam adapte olamadan hamilelik ve bebek...

Eski konularıma bir baktım da vayy be dedim ne günler miş....

Şimdi bakıyorum da kocamı galiba adam etmişim.. Şimdi o küs duramaz benden ayrı yatamaz. Kızdığımda özür diler. Ve bensiz asla film izleyemez. Yalvarır film izleyelim diye 🤣 şuan oğlum 6. 5 yaşında içerde kitap okuyor ben yemekleri ısıtıyorum eşimde salata yapıyor. Herkese iyi akşamlar dilerim.

Şimdi bakıyorum da kocamı galiba adam etmişim.. Şimdi o küs duramaz benden ayrı yatamaz. Kızdığımda özür diler. Ve bensiz asla film izleyemez. Yalvarır film izleyelim diye 🤣 şuan oğlum 6. 5 yaşında içerde kitap okuyor ben yemekleri ısıtıyorum eşimde salata yapıyor. Herkese iyi akşamlar dilerim.
😅😅 sırrınız nedir?

😅😅 sırrınız nedir?
Sırrım yok 😃 eski konularımda yazmıştım eşim çok küserdi. Ben peşinde koşardım. En son tak etti illallah ettim. Kendi haline bıraktım umursamadım. E bende olgunlaştım zamanla tabi. Sonra yavaş yavaş rayına girdi herşey. Komik olan annesine gitmiyor. Benim ısrarımla 20 günde bir ziyarete anca gidiyor. 🤣

İyi akşamlar canım, ikinci çocuk oldumu? Annesinde film izlemeyi birakmis buyudu sonunda desene

Konu eskiymis bende cevap yaziyorum 😅

İyi akşamlar canım, ikinci çocuk oldumu? Annesinde film izlemeyi birakmis buyudu sonunda desene

Daha yeni hamileyim canım. İlk çocuğum 7 yaşına girmek üzere. Şuan 13 haftalık gebeyim. :) evet annesinde izlemeyi bıraktı. Evde izliyor. Beni de izlemeye zorluyor 🤣

İkinci çocuktan sonra var mı değişiklik? Konuyu canlandırmışsınız gülücük atarak, söylemek istedikleriniz var gibi :)
Yoo bazen okuyup eşime kuruluyorumm 😄

Ne gıcık biseymis o zamanlar 😄 şuan herşey Yolunda.

Peşimde pervane.
Bebeklede gayet ilgili.
İkinci çocukta öyle bı şok etkisi olmadı ikimizde de alışıldık ve tanıdık bı duygu .
Yaşlanıyoruz galiba yavaştan 😆

Back
X