- 25 Şubat 2016
- 31
- 16
- 3
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek sorumluluğu zor iş.aslinda anne de bir nefes almak istiyor.annenin de elinde olsa bir odaya girip film izlemek ister aslında ama bebek sahibi olduysan artık hayat değişiyor.ayni şeyleri babalar da istiyor ama onlar bu fırsatları yaratabiliyorlar tabi.ama bu
anneye haksızlık.
Esiniz bunalmış ve kaçıp bir kafa dinleme derdinde.peki siz ne olacaksınız.malesef söyleseniz de laftan anlamaz daha bir bunalir.keske arada bebeği bırakıp beraber birşeyler yapabilseniz.boyle bencillik yapıyor.
Eski konularıma bir baktım da vayy be dedim ne günler miş....
Şimdi bakıyorum da kocamı galiba adam etmişim.. Şimdi o küs duramaz benden ayrı yatamaz. Kızdığımda özür diler. Ve bensiz asla film izleyemez. Yalvarır film izleyelim diyeşuan oğlum 6. 5 yaşında içerde kitap okuyor ben yemekleri ısıtıyorum eşimde salata yapıyor. Herkese iyi akşamlar dilerim.
Sırrım yoksırrınız nedir?
İyi akşamlar canım, ikinci çocuk oldumu? Annesinde film izlemeyi birakmis buyudu sonunda deseneEski konularıma bir baktım da vayy be dedim ne günler miş....
Şimdi bakıyorum da kocamı galiba adam etmişim.. Şimdi o küs duramaz benden ayrı yatamaz. Kızdığımda özür diler. Ve bensiz asla film izleyemez. Yalvarır film izleyelim diyeşuan oğlum 6. 5 yaşında içerde kitap okuyor ben yemekleri ısıtıyorum eşimde salata yapıyor. Herkese iyi akşamlar dilerim.
İyi akşamlar canım, ikinci çocuk oldumu? Annesinde film izlemeyi birakmis buyudu sonunda desene
Konu eskiymis bende cevap yaziyorum![]()
Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alirsiniz inşaAllahDaha yeni hamileyim canım. İlk çocuğum 7 yaşına girmek üzere. Şuan 13 haftalık gebeyim. :) evet annesinde izlemeyi bıraktı. Evde izliyor. Beni de izlemeye zorluyor![]()
Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alirsiniz inşaAllah
Vay be şaşırdım valla. Genelde böyle adamlar değişmez. Çok sevindim sizin adınıza.
Yoo bazen okuyup eşime kuruluyorummİkinci çocuktan sonra var mı değişiklik? Konuyu canlandırmışsınız gülücük atarak, söylemek istedikleriniz var gibi :)