Eşim

Dasyyyy

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
118
28
18
33
Arkadaşlar bende birşey danışacağım.geçen misafirlikte otıruyorduk.eşim Teyzesinin gelüninine teyzemin güzel gelini bir bardak su verirnisin dedi.sizce ben buna nasıl tepki verneliyim.çok sinirlendim.ama daha ona söylemedim

Samimiyetlerine bağlı. Aile bağları çok güçlüyse belki kabul edilebilir. Ama yine de fazla samimi

Aradaki samimiyet niyet mesafe ne durumda sen daha iyi bilirsin. Ortam da senden birşey isterken veya konuşurken iletişimi böyle güzel sözlerle olmuyorsa rahatsız olabilirsin tabi..

Kulağa hiç hoş gelmiyor.. Ama kocanız kaç yaşında o gelin kaç yaşında? Belki yaş farkı vardır.
Ayrıca kaç gündür bişey söylemediniz mi?

Evet biraz fazla samimi.
Ama teyzenin gelini kac yillik akraba belki kardeşi gibi gördüğü için demistir.

Altında birsey aramayın kötü niyetli olsa ulu orta sizin yanınızda soylemezdi zaten.
Hani zahmet olmaması manasında soylemistir.ama tabi keske sizden isteseymis.veya o anda siz kalkıp getirseniz daha iyi olurdu

Benim sarteller atadı oan yüzümde 5 karış asık olurdu. Bu ne samimiyet yahu

İliskiniz nasildir bilmiyorum. Esim teyzemin gelinine boyle birsey diyemez demez zaten merhaba nasilsiniz gibidir iliskileri. Ama soyleyebilecegi teyzemin gelini olmayan baska akraba yada arkadaslarimiz vardir. Samimiyet durumundan oldugunu dusunur ve takilmazdim aslinda.

Gelinin evine ziyarete gitmiştik.eşiyle ve kendiyle samimi normalde.ama böyle bir kelime çok ağırıma gitti. Kötü bir niyetle söylemediğinü biliyorum. Ama gene de çok sinirlendim.ve ona bunu nasıl söyleyeceğüm nasıl tepkü vereceğim.bülmiyorum.

Dediğim gibi normalde çok samümiler hep birbirimize gelip gideriz.ama gene de böyle söylemesi çok zoruma gitti.kendisine söylesem bana çok kızar nasıl ciddiye alırsın der.böyle söylememesi gerektiğini ona uygun bir dille nasıl anlatacağım

Guzel kardesim diye bir laf var turtkcemizde genelde icvi guzele soylenir ,ondan esiniz bu lafi turetmis ,
Vara yoga huzursuzlanmayin ,abes bi durum var ise kadinin kocasi sizden once esinizi haklar eminim,
Benim karima nasil guzel dersin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…