Eşim

Bu bakış açısı . Evet bu konu seni tetikte bekletir ama abartılmamalı bence .
Zaten o an tepki vermemişsin şimdi vermen çok saçma olur .

Ama çaktırmadan ne amaçla sordun de ?
Niye teyzemin güzel gelini dedin ki teyzenle arası mı bozuk de mesela . Sormaktan sorun çıkmaz .

Neden sizi rahatsız eden bir konuyu eşinize çok kizacagini düşündüğünuz için sormaya korkuyorsunuz..fikrinizi ifade edemiyorsunuz,sizi çok sindirmiş sanırım.
Bu kadar zaman sonra birşey demeyin zaten. O an tepkinizi vermeliydiniz.Ama bence büyütecek birşey yok ortada.lafın gelişi nazik olmaya çalışmış eşiniz..

Bazen Türkiyedeki erkekler evliliklerinde nasıl nefes alabiliyorlar merak ediyorum

Oyle deme just, kiskanclik konularinda yorumlarimi bilirsin, bana bile abuk geldi. Esim bile baya sacma bir cumle sarfetmis dedi. Hatta kendi ailemizden teyzenin gelini sifatina uygun kisi icin dusunduk direk sacma geldi. Kiskanmam ama kizarim sanirim.

Teyzenin geliniyle kan bağınız varsa bilemiycem ama kan bağı yoksa çok gereksiz olmuş.

Allah Allah çoğu kişi ne münasebet tarzı şeyler yazmış. Bende mi var bir tuhaflık. Bana normal geldi. Ne var ki? Hem eşinize söylemediğiniz iyi olmuş. Kuzeninin karısını kendisine yakıştırmak hoş olmaz. Abartmayın bence. Kendinize niye işkence yapıyorsunuz ki?

Bu yanlış güzelce konuşarak anlatılabilcek bir yanlış değil.
Birebir aynısını yaparak empati ile hissettirilmeli.
Ama o gün karşılık olarak yapılsa pek etki etmez.
Başka bir gün aynı ortamda o gelinin kocasına
X'in yakışıklı beyi zahmet olmazsa şunu rica edebilir miyim? derdim.
Kocam bunu illa sorun ederdi.
Yok sorun etmiyorsa da cidden ben de sorun etmeye gerek görmezdim.

Katılmıyorum nomu'cum. Kendine göre doğrunu başkasına göre şekillendirmemek lazım.

Katılmıyorum nomu'cum. Kendine göre doğrunu başkasına göre şekillendirmemek lazım.

Bir seferlik test etmek için yapıyoruz yahu :)
Başka türlü gerçek niyetini anlayamayız bence.
Hani kişi kendinden bilir işi hesabı.

Şahsen şu durumun üzerine onunla bunu söyledin diye kavga etsem yanlış bu bir daha yapma desem,
sonucunda tamam bir daha olmaz dese bile rahatlayamam.

Neden o gün hangi niyetle, düşünceyle bunu dedi diye kendi kendimi yerim.

Ama bana tepki göstermezse cidden esprisine böyle konuştu o anlık diye rahatlıkla kapatırım üstünü.
Tabi bu ikinciye sessiz kalacağım anlamına gelmiyor..

Neden sizden değil de gelinden istediğine takılan bir ben miyim?
İnsan utanır yahu başkasına iş yaptırmaya, ne münasebet!

Ne kadar yakınlar ki ne kadar yakın olursa olsun fazla samimi ben eve gelir gelmez hatta arabada tepkimi verirdim çok sinir olurdum

Başka bir ortamda Sende yakışıklı damattan su istersin ,o senin gibi on güne bırakmaz eve dönüş yolunda tepki gösterirken söylersin Sende böle böle yapmıştın diye şimdi iş işten biraz geçmiş gibi .

Siz amcanızın damadına "Amcamın yakışıklı damadı şu kavanozu açar mısın/şu tuzu uzatır mısın?" deseniz eşiniz ne der acaba.

Ne gerek var yahu 10 gun once verilir bu tepki ( hoş farazi bir tepki ya neyse )

bu samimiyet degil.lagbalilik.kizi olsa anlarimda gelinine guzel demisss ne ayak.cok sert bi tepkiyi haketmis

O an ben odada değildim.murfaktan dutdum söylediğini. Odada eşüm ve kalabalık bir misafir grub u vardı.kötü niyeti olsa o ladar kalalbalıkta demezdi değül mi.ama kötü niyeti olmasa bile böyle cümle kullanması doğru birşey değil.çok sinirliyim.kafamda deli gibi sorular dolaşıyor

Kendi sulalesindeki en guzel gelin anlaminda jest gibi demis su isterken. Bence kotu bir sey yok bunda

Oturup su isteyen erkeklere sinir oluyorum. Aslada götürmem. Madem bu kadar samimi olduğu bir ortam , kalkıp neden kendi suyunu almıyor.

Ayrıca densizlik etmiş. Kocası orada miydi ? Teyzeniz acaba surekli " güzel gelinim " mi diyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…