Bazen Türkiyedeki erkekler evliliklerinde nasıl nefes alabiliyorlar merak ediyorum
Katılmıyorum nomu'cum. Kendine göre doğrunu başkasına göre şekillendirmemek lazım.Bu yanlış güzelce konuşarak anlatılabilcek bir yanlış değil.
Birebir aynısını yaparak empati ile hissettirilmeli.
Ama o gün karşılık olarak yapılsa pek etki etmez.
Başka bir gün aynı ortamda o gelinin kocasına
X'in yakışıklı beyi zahmet olmazsa şunu rica edebilir miyim? derdim.
Kocam bunu illa sorun ederdi.
Yok sorun etmiyorsa da cidden ben de sorun etmeye gerek görmezdim.
Katılmıyorum nomu'cum. Kendine göre doğrunu başkasına göre şekillendirmemek lazım.
Arkadaşlar bende birşey danışacağım.geçen misafirlikte otıruyorduk.eşim Teyzesinin gelüninine teyzemin güzel gelini bir bardak su verirnisin dedi.sizce ben buna nasıl tepki verneliyim.çok sinirlendim.ama daha ona söylemedim
Ne gerek var yahu 10 gun once verilir bu tepki ( hoş farazi bir tepki ya neyse )Gelinin evine ziyarete gitmiştik.eşiyle ve kendiyle samimi normalde.ama böyle bir kelime çok ağırıma gitti. Kötü bir niyetle söylemediğinü biliyorum. Ama gene de çok sinirlendim.ve ona bunu nasıl söyleyeceğüm nasıl tepkü vereceğim.bülmiyorum.
O sırada ben mutfaktaydım.duydumNeden sizden değil de gelinden istediğine takılan bir ben miyim?
İnsan utanır yahu başkasına iş yaptırmaya, ne münasebet!
Kendi sulalesindeki en guzel gelin anlaminda jest gibi demis su isterken. Bence kotu bir sey yok bundaArkadaşlar bende birşey danışacağım.geçen misafirlikte otıruyorduk.eşim Teyzesinin gelüninine teyzemin güzel gelini bir bardak su verirnisin dedi.sizce ben buna nasıl tepki verneliyim.çok sinirlendim.ama daha ona söylemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?