Hayır kocası orad yoktu.ama kalabalık misafirler vardı en yakın akrabaları vardıOturup su isteyen erkeklere sinir oluyorum. Aslada götürmem. Madem bu kadar samimi olduğu bir ortam , kalkıp neden kendi suyunu almıyor.
Ayrıca densizlik etmiş. Kocası orada miydi ? Teyzeniz acaba surekli " güzel gelinim " mi diyor ?
Hayır kocası orad yoktu.ama kalabalık misafirler vardı en yakın akrabaları vardı
Allah askina bana bunun formulunu verirmisiniz varsaAklınız neden 10 gün sonra geliyor bi anlasam
Anında cevap vermiyosunuz
Sonra ne deyim ne edeyim
Şak diye sok lafı geç
Iste
Bişey dedğini dıymadım.
O sırada ben mutfaktaydım.duydum
Gelin kac yasinda ? Mizac olarak sakaci mi ? Belkide dalga gecti bilmzsn.Arkadaşlar bende birşey danışacağım.geçen misafirlikte otıruyorduk.eşim Teyzesinin gelüninine teyzemin güzel gelini bir bardak su verirnisin dedi.sizce ben buna nasıl tepki verneliyim.çok sinirlendim.ama daha ona söylemedim
Canım dediklerinde haklı olabilirsin ama günümüzde ortam o kadar bozuk ki kayın gelin kp gelin bilmem neler var senin kocan kendinden küçükse bile demesi seninde zoruna gider tabi benimde gereksiz değil mi o laf senceAbartmayın Allahaşkına. Sapık mı karaktersiz mi sizin kocanız?Kardeşi sayılacak birinin karısına açık açık
kur yapsın.Bunu düşünmeniz bile büyük hakaret kocanıza.Ha bunu düşündürteçek tiniyette bir adamsa
o adamla niye evlisiniz?
Bunun imasını dahi bana eşim yapsa bedeli çok ağır olur.
Kendinize gelin
Değil miOff off
AynenCanım dediklerinde haklı olabilirsin ama günümüzde ortam o kadar bozuk ki kayın gelin kp gelin bilmem neler var senin kocan kendinden küçükse bile demesi seninde zoruna gider tabi benimde gereksiz değil mi o laf sence
Bende çok ters tepki veriri diye henüz söyleyemedim. Ama söylemek de istiyorum içimde kalırsa kendi kendimi yerim.Abartmayın Allahaşkına. Sapık mı karaktersiz mi sizin kocanız?Kardeşi sayılacak birinin karısına açık açık
kur yapsın.Bunu düşünmeniz bile büyük hakaret kocanıza.Ha bunu düşündürteçek tiniyette bir adamsa
o adamla niye evlisiniz?
Bunun imasını dahi bana eşim yapsa bedeli çok ağır olur.
Kendinize gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?