Eşim

Arkadaşlar ben böyle bir kelimeyi ne niyetle olursa olsun kullanmaması gerektiğini düşünüyorum.ve bunu ona kızmyacağı bir dille anlatmak istiyorum.yani sizce nasıl anlatayım.benüm takıldığım söyledi ği kelimeden ziyade böyle bir şeyü bir daha söylememesi gerektipini nasıl güzell ikle anlatabilirm

Hayır kocası orad yoktu.ama kalabalık misafirler vardı en yakın akrabaları vardı

Hayır kocası orad yoktu.ama kalabalık misafirler vardı en yakın akrabaları vardı

Kötü niyetle söylemediği çok açık ama gereksiz konuşmuş. Eminim ki eşi orada olsaydı çok kızardı.

Peki güzel gelin ne dedi ?

Bunun yanlış anlaşılabileceğini bir çocuğa, anlatır gibi anlat gayet yumuşak nazik bak canım bu hoş değil diyerek !
Benim eşim çok temiz kalplidir kendisi de modern bir şehirde büyüdüğü için bayramlarda falan bizim gelinlere kuzenlere yanak yanağa elini sıkarak sarılarak selamlaşırdı, ben niyetini bildiğim için dert etmezdim ama çevreden hissettim ki onlar yanlış yorumluyor bende eşime bunu bir çocuğa anlatır gibi anlattım yapmamasını kadınlarla hiç yakınlaşmamasını söyledim .bana göre sıkıntı Yok tokalaşmış falan ama çevre yanlış yorumlayabiliyor en iyisi bu olaylara hiç girmemek

Biliyorum kötü bir niyetle yada başka niyetle olmadığını ama sözün farklı anlasilabilir bu şekilde söyleme lütfen

Aklınız neden 10 gün sonra geliyor bi anlasam
Anında cevap vermiyosunuz
Sonra ne deyim ne edeyim
Şak diye sok lafı geç
Iste
Allah askina bana bunun formulunu verirmisiniz varsa ben resmen dumur oluyorum cevap veremiyorum hihii falan yapiyorum ama cok istiyorum boyle sak diye cevap verip gecmeyi eve geliyorum kafayi yiyorum o bana bunu dedi de ben niye cevap veremedim nasil susarim falan diye hastalar oluyorum ama yok kardesim resmeb kal geliyo bana o anda yaa

Bişey dedğini dıymadım.

Siz eşinize illa ki söylemek istiyorsanız ," geçen gün kullandığın kelime , her ne kadAr da iyi niyet taşıyor olsada , beni çok rahatsız etti. Empati kur lütfen , onun eşi bana böyle dese, ya da ben onun eşine böyle desem ne düşünürsün." Şeklinde sorabilirsiniz.

O sırada ben mutfaktaydım.duydum

Abartmayın Allahaşkına. Sapık mı karaktersiz mi sizin kocanız?Kardeşi sayılacak birinin karısına açık açık

kur yapsın.Bunu düşünmeniz bile büyük hakaret kocanıza.Ha bunu düşündürteçek tiniyette bir adamsa

o adamla niye evlisiniz?

Bunun imasını dahi bana eşim yapsa bedeli çok ağır olur.

Kendinize gelin

Gelin kac yasinda ? Mizac olarak sakaci mi ? Belkide dalga gecti bilmzsn.

o ne samimiyet sende o sırada direk bozamadın mı o ne ya öyle resmen kadına içten sevgisi var bana göre yani gereksiz samimiyet

Canım dediklerinde haklı olabilirsin ama günümüzde ortam o kadar bozuk ki kayın gelin kp gelin bilmem neler var senin kocan kendinden küçükse bile demesi seninde zoruna gider tabi benimde gereksiz değil mi o laf sence

O kisinin tamamen diyaloguna bakiyor.
Benim nisanlimin kuzeni bana AYNI cümleyi kurdu. Abisi ile aramizda kaç yaş fark ama yine de sinir oldum. Surat ifademle tersledim bir kac kere bu tavrindan dolayi... kesti laubaliligi cok şükür.
O ortam siz vardiniz samimiyetten miydi, laubalilik miydi?
Bir de bazi seylerin tepkisini o anda vermek gerekiyor.

Bende çok ters tepki veriri diye henüz söyleyemedim. Ama söylemek de istiyorum içimde kalırsa kendi kendimi yerim.

Aynı şeyi ben söylesem bana büyük tepki göstereceğini tahmün ediyorum .çünkü çok kıskanç benim eşim

Şahsen samimi de olsa öyle bi cümleyi eşimden duymak istemem o anda bişey demem ama evden çıkar çıkmaz burnundan getiririm ne demek güzel gelini... eşime kuracağım cümleyi aynen aktarıyorum '' birdaha birine yok güzel gelini yok güzel kızı yok riv riv riv bişey dersen seni oyarım azıcık mesafenin ve haddini bil bir daha duymak istemediğim şeyleri söyleme!" O kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…